bende 4 yıl olcak evleneli ve benim eşimde gidecek uzun dönemboğazıma bi yumru oturuyor askerlik mevzusu geçince..üstelik 3 yaşına girecek yavrumuz var nasıl dayanıcam bilmiyorum...
evlendiğimden beri ağlıyorum aklıma geldikçe, daha gitmeden bukadar ağlıyorum kimbilir gidince napıcam allah yardımcımız olsun...pişmanlık çok elbette keşke bekarken gitseydi diye ama kader işte nasibimizde beklemek varmış...nasipten öte yol gitmez...bazı şeyleri geç idrak ediyoruz...
hasrete ayrlığa sabretmek var kaderde demekki şükür halmize rabbim sağ salim kavuştursun kocana canım, dua ettim senin için, sende benim için edermisin nolur...
allah bu dönemi bana hızlıca geçirsin ve eşim sağ salim gidip gelsin...tüm asker yolu bekleyen kardeşlerimize sabır versin, askerde olana da kuvvet versin rabbim...
kolay değil elbette zor kolay diyen yalan söyler, ama şu bi gerçekki zaman su gibi geçermiş beklerken...inşallah öyle olur...bi bakmışız kavuşmuşuz...inşallah allahım inşallah...
en azından "onu çok seviyorum,ben onsuz yapamıyorum" diyebileceğin bir eşe va karnında bi aşk bebesine sahipsin...
Sanslı sayılırsın yani^^
artık ikinci bebede yanında olur babası,üzülme...
niye böyle can yakıcı bir yorum yapma gereği duyuyorsun ki anlamıyorum umarım Onun hissettiklerini birgün yaşa empati kurmak bu kadar zor mu çok üzülüyorum.
can yakıcı mı???
inan çok şaşırdım yazdığını görünce,tamamen iyi duygularla -mutlu olsun diye yazdığım bir yorumdu...
Bir de o gözle okumalısınız bence
ah yengeç çok özür dilerim canım bu saattte senin yazını nasıl okumuşum sen demişsin ya 2. bebede babası yanında olur diye ben onu 2. gebeliğe kadar babası gelir üzülme sanki dalga geçmişsin gibi geldi offff kızlar hepinizden özür lafı bitarafından okumuşum. Yaşlılık canım yaşlılık artık.
olur bazen öyle ya,hiç sorun değil :)
yanlış anlaşılma çözüldüyse mesele yok ^^
hah şöyle iyi gelsin bakıyimm öyle ağlamak yok, özlemek var sadece çokkk özlemek var ama ağlarsan bebişin de üzülür ağlar sonra annesi, çalışıyor musun ama annemlerin yanındayım demişsin bak şimdi anneciğinde sana çok iyi bakar hamileliğin keyfini çıkar eşinle de görüşürsünüz gelir gider nerde yapıyor askerliğini uzakmısınız çok. ay kıyamam ben sana valla yıllar öncesine döndürdün beni. bak bişi anlatayım da gül, bir akşam yemekten sonra aradım eşimi işte seni çok özledim diye ağlıyorum o da ben de seni çok özledim diyor sonra sen ne yapıyorsun şimdi dedim beklediğim cevap; yattım yorganı başıma çektim seni düşünüyordum demesi içini çeke çeke. Ama erkekler bizden farklı adam askerde kız gibi karısını özleyip ağlayacak değil ya ben de arkadaşlarla okey oynuyordum demesin mi senden nefret ediyorum diye pat kapattım telefonu, Allahım adam arar ben açmam sonra tabii vicdan yaparsın gecenin 2si ben aradım eh O da uyuyor tabii sabah erken kalkıyorlar nöbet falan açmadı hadiii bu sefer ben merak içinde ağla ağla şişersin ben ne kadar kötü biriyim neden yüzüne teli kapattım diye offff işte çocukluk, cahil günler ne yapacak adamcağız askerde zaman mı geçer okey oynayacak tabii.
neden askerliğini beklemedin hadi beklemiyecektin neden hamile kaldın tabi zor olacak arkadaşımda bu haldeydi intihar etti yalnızlıktan hamilelik bunalımına girmişti zor kurtardılar o nedenle böyle durumları okudukça kendi düşen ağlamaz diyoruz sende sabredip bekliyeceksin
Şaka mısın arkadaş, yengeççç bu sefer doğru okuyorum dimi, hiç böyle şeyler yazılır mı ben şimdi sana bir arkadaş vardı düğününe 29 gün kalmıştı eşi olacak adam başka birini buldu nikah masasında hayır dedi desem şık olur mu ne demek kendi düşen ağlamaz şartlar bunu gerektirmiştir evlenmiştir. Tövbe yarabbim yaaa..
Evet kizlar esim 2 hafta önce askere gitti ama ben onun yokluguna alisamiyorum ve hamileyim bebegim 13 haftalik.rabbime sükürler olsun hergün telde konusuyoruz ama sanki zaman hic gecmiyecek gibi geliyor( cok mutsuzum bu bebegimede yansiyomudur acaba?ve sizce hersey gecip cok güzel olacakmi?ne olur yardim edin cok agliyorum ben esimsiz yapamiyorum cok zor cook
Rabbim tez zamanda kavuştursun.
Başka dert vermesin.
Geçer geçer bebeğinle oyalan, ona masallar oku :) kendini üzme ..
Askerde olmayıp da askermiş gibi bekleyenler de var ben gibi..
Bir bebek eksik yani..
bende 4 yıl olcak evleneli ve benim eşimde gidecek uzun dönemboğazıma bi yumru oturuyor askerlik mevzusu geçince..üstelik 3 yaşına girecek yavrumuz var nasıl dayanıcam bilmiyorum...
evlendiğimden beri ağlıyorum aklıma geldikçe, daha gitmeden bukadar ağlıyorum kimbilir gidince napıcam allah yardımcımız olsun...pişmanlık çok elbette keşke bekarken gitseydi diye ama kader işte nasibimizde beklemek varmış...nasipten öte yol gitmez...bazı şeyleri geç idrak ediyoruz...
hasrete ayrlığa sabretmek var kaderde demekki şükür halmize rabbim sağ salim kavuştursun kocana canım, dua ettim senin için, sende benim için edermisin nolur...
allah bu dönemi bana hızlıca geçirsin ve eşim sağ salim gidip gelsin...tüm asker yolu bekleyen kardeşlerimize sabır versin, askerde olana da kuvvet versin rabbim...
kolay değil elbette zor kolay diyen yalan söyler, ama şu bi gerçekki zaman su gibi geçermiş beklerken...inşallah öyle olur...bi bakmışız kavuşmuşuz...inşallah allahım inşallah...
Şaka mısın arkadaş, yengeççç bu sefer doğru okuyorum dimi, hiç böyle şeyler yazılır mı ben şimdi sana bir arkadaş vardı düğününe 29 gün kalmıştı eşi olacak adam başka birini buldu nikah masasında hayır dedi desem şık olur mu ne demek kendi düşen ağlamaz şartlar bunu gerektirmiştir evlenmiştir. Tövbe yarabbim yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?