Esim askerde :( bende hamileyim cok zor kizlar

en azından "onu çok seviyorum,ben onsuz yapamıyorum" diyebileceğin bir eşe va karnında bi aşk bebesine sahipsin...
Sanslı sayılırsın yani^^
artık ikinci bebede yanında olur babası,üzülme...

Hadi bakıyımm gençler yok öyle ağlamak üzülmek, geçecek zaman su gibi inşallah. Ahhh bunları söylerken benden büyük ablalarım geçmiyor diye yine ağlardım biliyorum duygularınızı canlar, zordur zor ama geçecek.

en azından "onu çok seviyorum,ben onsuz yapamıyorum" diyebileceğin bir eşe va karnında bi aşk bebesine sahipsin...
Sanslı sayılırsın yani^^
artık ikinci bebede yanında olur babası,üzülme...

niye böyle can yakıcı bir yorum yapma gereği duyuyorsun ki anlamıyorum umarım Onun hissettiklerini birgün yaşa empati kurmak bu kadar zor mu çok üzülüyorum.

niye böyle can yakıcı bir yorum yapma gereği duyuyorsun ki anlamıyorum umarım Onun hissettiklerini birgün yaşa empati kurmak bu kadar zor mu çok üzülüyorum.

can yakıcı mı???
inan çok şaşırdım yazdığını görünce,tamamen iyi duygularla -mutlu olsun diye yazdığım bir yorumdu...
Bir de o gözle okumalısınız bence

can yakıcı mı???
inan çok şaşırdım yazdığını görünce,tamamen iyi duygularla -mutlu olsun diye yazdığım bir yorumdu...
Bir de o gözle okumalısınız bence

ah yengeç çok özür dilerim canım bu saattte senin yazını nasıl okumuşum sen demişsin ya 2. bebede babası yanında olur diye ben onu 2. gebeliğe kadar babası gelir üzülme sanki dalga geçmişsin gibi geldi offff kızlar hepinizden özür lafı bitarafından okumuşum. Yaşlılık canım yaşlılık artık.

olur bazen öyle ya,hiç sorun değil :)
yanlış anlaşılma çözüldüyse mesele yok ^^

:)) beni güldürdün ya rabbimde seni güldürsün canim ablam..maalesef ben yurt disindayim oda erzincanda gidip gelme ihtimalim hic yok doktorum zaten yasakladi ucakla yolculugu yoksa 2 hafta sonra dagitim iznine geliyo artik internette görüscez ne yapalim..

Allah kavuştursun da keşke bu kadar acele etmeseydiniz, uzun dönemmiş hemde
Bende 15 ay asker yolu bekledim ama sevgiliyken, döndükten sonra evlenmeyi tercih ettik
Evliyken ayrı kalmak çok daha zor olmalı, siz bir de hamilesiniz üstelik
Allah kolaylık versin, geçiyo bi şekilde

neden askerliğini beklemedin hadi beklemiyecektin neden hamile kaldın tabi zor olacak arkadaşımda bu haldeydi intihar etti yalnızlıktan hamilelik bunalımına girmişti zor kurtardılar o nedenle böyle durumları okudukça kendi düşen ağlamaz diyoruz sende sabredip bekliyeceksin

Şaka mısın arkadaş, yengeççç bu sefer doğru okuyorum dimi, hiç böyle şeyler yazılır mı ben şimdi sana bir arkadaş vardı düğününe 29 gün kalmıştı eşi olacak adam başka birini buldu nikah masasında hayır dedi desem şık olur mu ne demek kendi düşen ağlamaz şartlar bunu gerektirmiştir evlenmiştir. Tövbe yarabbim yaaa..

valla cnm ben kendime acımam o masada adam bırakacaksa zaten hayatıma soktuğum için hata bendedir ama işin içinde çocuk varsa yazarım böyle şeyler o karnın daki kedi yavrusu değil onun sorumluluğu var herşeyin bir zamanı vardır çocuk konusunda olabileceğinizden fazla hassasım diyeli herşeyi nasıl kabul edersiniz çocuğunu doğur büyüt ne güzel diyenler var baba yok başta çocuk doğacak adam askerlikten gelecek çocuk bir yaşına gelecek yarım yamalak konuşacak büyüyecek ama babasını bilmeden allah korusun haberlerde neler duyuyoruz askerlik bu

ayrıca ben evlenmesine bişi demiyorum yukardada yazdığım gibi ama çocuk kapıda beklemiyordu ya

Son düzenleme:

tez zamanda kavuşursunuz inş.
bebeginize mutsuzlulugunuz illaki yansıyordur
sevinmeniz lazım hergün konuşuyorsunuz ya konuşamasaydınız o zaman günler nasıl geçecek
bebeginizi düşünün onu üzmeyin

bende nişanlıyken bekledım 15 ay cokkk zordu bnm ıcın ve ıst edırne yanı 3 saatlık uzaklımdaydı ve ben en gec 3 haftada bır gıtım yanındaa genede salyasumuk agladıım cnmmm keske cocuk ıcın acele etmeseydın dıcem ama olmus artık bebegınle zaman gecıcek aılende yanında uzulmeee zaman olede bolede gecıoooo benımkı bıtelı 2 yıl olmuş vay beeee

Hassas bir konu bende eşlerin belirli şeylerden sonra çocuk sahibi olma tarafında olsamda, şu durumda olan olmuş yorum yapanlarda farkındadır bu durumun ama anne adayının moralini bozmak istememişlerdir umarım Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın kendini fazla üzme bebeğin tabiki hisseder olmadı babasının sesini kaydet dinlesin:))

Rabbim tez zamanda kavuştursun.
Başka dert vermesin.
Geçer geçer bebeğinle oyalan, ona masallar oku :) kendini üzme ..
Askerde olmayıp da askermiş gibi bekleyenler de var ben gibi..
Bir bebek eksik yani..

Amiin allah razi olsun öyle yapcam artik bebisimle zaman gecircem..

Insaallah canim benim...duan icin allah razi olsun tabiiki senin icinde dua ederim cok zor suan anlatilacak gibi degil ama ne yapalim rabbim böyle uygun görmüs cabuk gecmesi icin hep dua ediyorum ve en önemlisi sabir

Canim ablam allahim senden razi olsun yorumlarin destegin cok iyi geliyo..rabbim insaallah herseyi gönlünce verir.sen hic takma bana güzel yorumlar iyi geldigi icin öyle yorumlari hic takmiyorum.napiyim rabbim böyle nasip etmis böyle olacak hayirlisi buymus ben hic üzülmüyorum sabr edecegim senin dedigin gibi dimdik ayaktayim allahimin izniyle

biz kötü bişey mi dedik, kardeşim uzun dönem Şırnak Silopide yaptı askerliğini o da evlenecem diye ayaklansa onada askerden sonra derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…