- 10 Ocak 2014
- 27
- 20
- 8
benım esımde tel goturdu ama ktm de aldılar tutanak tutuyolarmıs. ankesorluden cagrı atıyodu bız arıyoduk onu . bılgın olsun esın cgr atıp sn arıyabılırsın. ama nerde ktm de suanda. ktm deyken bızde gunde 2 kere fln konusuyoduk. ama orda tel aldı kendıne msjlastık. sureklı . ama bırlıgıne cıkınca yenı askerlere tel kullanmak yasak. usta askerler kullandırmıyo hemen sıkayet edıyolarmıs. suanda hattını arkadasının telıne takıyo arıyo kapatıyo sonra .ılk zamanlar ordan bı numara verdı aradık sımdı kendı hattını arkadasının telıne takıyo arıyo konusuyz snr kapatıyo . normalde o sekılde yasak ama benım esım ıyı usta askere denk geldı ondan sukur konusuyrz.. ankesorluler pek calısmıyomus gormecde galıba. ıste esınde gıdınce gorcek ama esım suanda memnun. blmyrm.
Akçay'da şuan canım. Eşimin de girişte telefonunu almışlar. Ankesörlüden arıyor, meşgule verip ben arıyorum tekrar dediğin gibi. Evet sıracılık dedikleri şey maalesef, eski askerler yeni gelenlere pek göz açtırmıyor. Bakalım bu hafta geçerse alırım haberleri ondan ben de bol bol. Of ne zor şu askerlik yaa.. Onlar orada asker biz burada :)