Herkesi nasıl sunı kefeye koyarsınız aklım almıyor. Kendi kızına yıllarca tecavüz edenden tut canice hislerle cinayet işleyen insanlar her dinde vardır. Kimse burda kafa kesenleri savunmuyor. Onlar din adı altında başka amaç güden insanlardır bunu sizde pekala biliyorsunuz. Yasak olduğunu biliyorum sma yorum yspmaktan kendimi alamadım. Başka bir konuda türban propagandası yapılıyor şikayeyçiyim yazmıştınız o zaman müslüman biri olarak dinimi sürekli küçümseyip,barbarlık ve cahillik dini gibi gösterdiğiniz için bende sizden şikayetçiyim
Fırsat değerlendirmesi bu ne yazık ki.
Bende bunu yazamadan edemedim maalesef üzülüyorum müslümanlara ve islama düşmanları gördükçe.
Efendim bu ülkede sizde yaşıyorsunuz biz götüremedikl hadi siz götürün ileriye de görelim.
Bunun islam ile alakası yok unutmayaın dünya da ilimde en önde olanlar İslam devletleriydi evropa evropa hayranlığını başka anlamda anladığı için insanlar zihin açmak yerine farklı algılamayla yoldan saptılar.
Evet müslümanlar ilerleyecek eski gücüne kavuşacaklarda köstek çok köstek hem iç hem dıştan üstelik sizin bak şu müslümanlar dindarlar şunu yapıyo dedikleriniz sahtekar olanlar biz değiliz.
Okumak istedikte önümüzü açtılar mı? set kurdular çelikten duvarlar ördüler .
Kimmi işte müslüman evlatları ilerlemesin diye zihinleri bulandıran o hain güçler üstelik müslümanları müslümanlara düşman ederek yaptılar.
Üstelik o güçler bütün müslüman ülkelerin ortasına fitne ateşi yaktıktan sonra sahte dindarlarla terörist eylemler düzenlediler ve dünyaya müslümanları terörist diye tanıttılar.
Muhammed ismini duydular mı tehlike duyuyorlar çünkü peygamberimizin sahabinin isimlerini verdikleri ajanlarıyla yaptılar eylemleri böyle bir intibaa uyandırdılar.
Gerilemedik yerimizde duruyouz ama İnşaallah zafer olacak ve dünya türkünde islamında adaleti ve gücüyle huzura kavuşacak.
Güzel günler çok yakında korksunlar.Biz adil saygılı sevgili insan ayrımı yapmayan ALLAHINA KİTABINA PEYGAMBERLERİNE VE KUTSAL OLAN HERŞEYİNE SADIK KULLAR İNSANLARIZ kimseyede dini için baskı yapmayız yapmadık tarihi yanlış önümüze sürenler utansın.
Asıl ilim İslamla başladı avrupa sadece çaldı aldığıyla yaşıyor asıl sahibini elbet bulacak.
Ki onların teknoloji dediği şeyler şu anda kanser uyuşturucu terörizm olarak ilerledi faydası değil zararı oldu islamda bu olmazdı ama öyle şeytani düşündüler ki bizim saf temiz ruhumuz anlamadı içten vurdular çünkü onlar hep bize muhtaçtı.
Hala korkuları var o yüzden bu bizi birbirimize düşürmeler düşürdükçe geriliyoruz.