Eşim ayağıyla bana vurdu.

LeylaileMecnun123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
122
20
13
35
Dün sabah ailem gelmişti. Hep birlikte kahvaltı yapıyorduk. Yatak odasında çekmecede birşey aramam gerekti. Bulamayınca eşimi çağırdım. Eşimde boya kalemlerimi o çekmecede görüp kırıp atıcam bunları artık diye bağırdı.
Ailem gidince bana neden bağırdığını sordum abartma falan başından savmaya çalıştı.
En son bittiyse çekil önümden deyince bende gerizekalı dedim :(
Tam arkamı döndüm ki eşim ayağıyla sırtıma vurdu. Kalktı kolumdan tuttu ne diyorsun sen dedi Bende bana vurmamalıydın deyip evden çıktım.
1 saat sonra geldim. Özür diledi sinirle bi anlk refleksle yaptığını söyledi. Affetmedim.
Hala yalvarıyor. Ama sanki eşime karşı güvenim sevgim gitti..
Normalde çok iyi birisi. Beni üzmemeye dikkat eder ama çok şaşırttı beni.
Tamam canım acımadı sert vurmadı ama bunu yapması bile çok büyük ayıp.
Sizce ne yapmalıyım ?

Çizgiyi aşmış bir kere
Korkarım devamı gelir
Aile danışmanına gitmek istediğinizi söyleyin
Öfke kontrolü için doktora gitsin
Şimdi affetmeniz yok saymanız demek ilerdede affedebilirsiniz demektir
Sade özürle sakın kapatmayın konuyu
Acısın acımasın şiddet şiddettir
Hazır özür dilerken arsızlaşmadan çözün

Ayakla vurdu yetmedi kolunu tuttu,bi de atarlandı.Kendime yapıldığını varsaydım ve anında kirpiklerim bile dikildi havaya.Özürle geçer gibi gelmiyor zira özürü yok o şiddet işinin.Hafifi ağırı da yok.Şunu bunu yap demem ama ben olsam kim giderse onu yollardım evden,kendim dahil.

Ben biraz abartıp boşanacağımı söyledim. Eşyalarımı falan toplayıp yürü annemlere gidiyoruz anlatcaksın herşeyi dedim. Oturdu önümde ağladı. Vallahi canın acısın diye yapmadım bi anlık boşluğuma geldi diyor.
Çok iyi bir eş benim ağlamama öksürmeme bile dayanamaz. Hayatta kıyamaz.
Ama bunu yapması bende birşeyleri eksiltti.

Ben biraz abartıp boşanacağımı söyledim. Eşyalarımı falan toplayıp yürü annemlere gidiyoruz anlatcaksın herşeyi dedim. Oturdu önümde ağladı. Vallahi canın acısın diye yapmadım bi anlık boşluğuma geldi diyor.
Çok iyi bir eş benim ağlamama öksürmeme bile dayanamaz. Hayatta kıyamaz.
Ama bunu yapması bende birşeyleri eksiltti.

Sende vur dedik öldürdün :D

Bir anlık refleks olsa bile yanlış. Esinizin ofke kontrol sorunu varsa yani böyle anlik refleksleri oluyorsa sadece size karsi degil disari da birine cabuk sinirleniyorsa yada bir olaya asiri tepki veriyorsa esinizi psikologa gitmeye ikna edin bence

Bir anlık refleks olsa bile yanlış. Esinizin ofke kontrol sorunu varsa yani böyle anlik refleksleri oluyorsa sadece size karsi degil disari da birine cabuk sinirleniyorsa yada bir olaya asiri tepki veriyorsa esinizi psikologa gitmeye ikna edin bence
Hep bağıran carlıyan taraf ben olurum. Eşim sinirlenir ama asla birine zarar vermek, laf dalaşına girmesi yoktır. Karadenizli işte biraz öfkesi oluyor.

Back
X