- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
Dün sabah ailem gelmişti. Hep birlikte kahvaltı yapıyorduk. Yatak odasında çekmecede birşey aramam gerekti. Bulamayınca eşimi çağırdım. Eşimde boya kalemlerimi o çekmecede görüp kırıp atıcam bunları artık diye bağırdı.
Ailem gidince bana neden bağırdığını sordum abartma falan başından savmaya çalıştı.
En son bittiyse çekil önümden deyince bende gerizekalı dedim
Tam arkamı döndüm ki eşim ayağıyla sırtıma vurdu. Kalktı kolumdan tuttu ne diyorsun sen dedi Bende bana vurmamalıydın deyip evden çıktım.
1 saat sonra geldim. Özür diledi sinirle bi anlk refleksle yaptığını söyledi. Affetmedim.
Hala yalvarıyor. Ama sanki eşime karşı güvenim sevgim gitti..
Normalde çok iyi birisi. Beni üzmemeye dikkat eder ama çok şaşırttı beni.
Tamam canım acımadı sert vurmadı ama bunu yapması bile çok büyük ayıp.
Sizce ne yapmalıyım ?
Çok gereksiz bir konudan nerelere gelmiş olay...
Belki tepkisi ufak bir şeye büyük olduğu için siz de kızmışsınız ve söylenmeyecek bir şey söylemişsiniz...
O da zaten o anki siniri de üstüne gelince öfkesinden kontrolünü kaybetmiş ve büyük bir hata yapmış...
Kaç senelik evlisiniz bilmiyorum ama yeni evli değilseniz demekki ilk kez yapıyor ve siz bizden daha iyi tanıyorsunuz eşinizi..
Bakmayın burda öyle atıp tutanlara...
Eşiniz size değer verebilir, kıyamayabilir, sizi çok seviyor olabilir çok normal...
Anlık öfkesinden büyük bir hata yapmış içinde sizin de payınız olarak...
Okurken baya etkilendim yani ayağıyla vurması gerçekten haklı da olsa kendi kendini ipe götürmüş...
Teşebbüs bile etmesine izin vermeyin bundan sonra..
Öyle ki onu tanıyorsunuz nasıl bir cevap onun canını acıtır, b,r daha yapmasına engel olur iyi bilirsiniz...
Muhakkak zor affedici olun...
Anlasın...
En azından hatasının farkında ve özür dilemiş hala bir şeyler için çabalıyor...
Böyle yapıp da pişkin pişkin devam eden, umursamayan erkekler de var...
En doğru karar yine sizde tabi ki...