- 30 Ekim 2010
- 1.256
- 726
- 323
Canım bi geçiş dönemidir,bilmediğiniz sıkıntıları olabilir, benim eşimde arada oyuna sarardı(üniv. aynı evde kaldığımızda)ama ben bunu sorun olarak görmedim naptım biliyomusun ,yanına geçip izlerdim allah var akıcı ve güzel oynardı canavarlar öldürürdük hatta öldüremediğimizde hadi bu seferolacak diye gaz verirdim gerçektende heyecanlanırdım kaptırırdım..yani o senin bulunduğun yerde değilse sen onun bulunduğu yere yaklaş bakalım oyun oynarken sende yorum yap yanında bıcır bıcır bişiler de işte eğlenmeye çalışın bi bakmışsın senle beraber bişeyer paylaşmanın tadını hatırlar da başka şeyler de yaparsınız..çoğu zaman ben hadi oynayalım derdim ben yanında izler yorum yapardım vs..işte ..yani o çok saçma bişi yapıyo gibi başka odada başka bişiyle ilgilenip afaroz etme adamı ..eşim av yapmayı sever ben tüfek kullnmayı öğrenip ava çıktım onunla,balığı sever olta alcam vs dediğinde ondan önce atladım yani anlatabiliyormuyum kendini senden bağımsız kılmasına izin verme inan yaptıkları şeyler okadar da eğlencesiz değil ..ben ondan önce atlar oldum..