eşim ayrı odada ben ayrı odadayım

Canım bi geçiş dönemidir,bilmediğiniz sıkıntıları olabilir, benim eşimde arada oyuna sarardı(üniv. aynı evde kaldığımızda)ama ben bunu sorun olarak görmedim naptım biliyomusun ,yanına geçip izlerdim allah var akıcı ve güzel oynardı canavarlar öldürürdük hatta öldüremediğimizde hadi bu seferolacak diye gaz verirdim gerçektende heyecanlanırdım kaptırırdım..yani o senin bulunduğun yerde değilse sen onun bulunduğu yere yaklaş bakalım oyun oynarken sende yorum yap yanında bıcır bıcır bişiler de işte eğlenmeye çalışın bi bakmışsın senle beraber bişeyer paylaşmanın tadını hatırlar da başka şeyler de yaparsınız..çoğu zaman ben hadi oynayalım derdim ben yanında izler yorum yapardım vs..işte ..yani o çok saçma bişi yapıyo gibi başka odada başka bişiyle ilgilenip afaroz etme adamı ..eşim av yapmayı sever ben tüfek kullnmayı öğrenip ava çıktım onunla,balığı sever olta alcam vs dediğinde ondan önce atladım yani anlatabiliyormuyum kendini senden bağımsız kılmasına izin verme inan yaptıkları şeyler okadar da eğlencesiz değil ..ben ondan önce atlar oldum..:21:

benim eşimde öle canım ayrı dünyalarda gibiyiz aynı iş yerinde çalışıoruz iş çıkışı kv gidioruz yemek yiyip çay içip evimize geçioruz eşim pc başına bi taraftanda tv onun olur maç bakar ben değiştir dediğimde de diğer oda da var sanki evde bitane tv var ayrı oturucak olduktan sonra biz nie evlendik ki oturup iki çift muhabbetimiz bile olmuo herkes kendi dünyasında yani anlıcan

genelde oyun oynuyor. facesi yok diye biliyorum gizlide saklıda varsa bilemem.gizli gizli bakıyorum bazen kapını yanından knigtonline diye sacma sapan bir oyun var evlendiğimiz günden beri onu oynuyor

bu oyun cok sıkıntılı ya takıntı halıne gelebılıyor.ınternet bazı yerlerde çok gereklı ama sanırım evlenınce eve net baglatmamak en ıyısı.

selam kzlar.eşim bana karsı çok ilgisiz sabahtan aksama kadar pc nin basında.yüzüme baktığı bile yok.işten gelir gelmez pc nin basına geciyor.yatma vakti geldiğinde çağırmaktan bıktım artık.çok yoruldum.bıktım tahammülüm kalmadı.o kadar yalnızım ki hiç kimsem yok yanımda.durumu anlatsam çok konustu oluyorum.zaten birbirimizi gördüğümüz yok ufak i tartısmada huzur yok diyor bana.halbuki hiç bi muhabbetimiz yok ki kavga etmek için sebebimiz bile yok.böyle yaptığı için bende soğuyorum sanki.kendimi boşanma düşüncesinden alamıyorum.çok soğuttu kendinden.siz olsanız ne yaparsınız lütfen bi akıl verin kızlar

canim,benim de bashima geliyor.boshanmak aklimdan gecmedi deil.ama sabrediyorum,biraz daha sabret,belki duzelir.annemden bilirim,babamin boyle zamanlari oluyordu,annem mucadele etti,simdi cook mutlular,sanki yeni ashik olmuslar bir birne,taze ashik gibiler.babam anneme hep der,sen olmayasaydin ben napardim?!

Cok zor bi durum ya .
Allah yardmcn olsun cnm
O zaman hç ewlenmeseydnz kusura bkma ama adam ewde sûs gbi duruyo bksna :20:

ben hamileyim ve doğumum yakın sayılır ve bir çıkmazın içindeyim eşim ile birbirimizi çok sevdik ancak ailesi biz yeni evli ve eşim işte iken bana baştan söyleyeyim biz ne dersek o olur dediler ben itiraz edince evden kovdular ne pislik olmadığım kaldı ne rezil birde kızları var o yönetiyor o da kızım senin mutluluğun benim elimde dedi gurbete evlendim bir anda insanların maske taktıklarını gördüm eşim o zamanlar bana destek verdi ve bu zamana geldik hamile kaldım çok şükür rabbime asla itirazım yok ama eşimin de maske taktığını farkettim aslında gerçekten benim yuvamdaki mutluluk onlara bağlıymış günlerdir o ayrı odada kapısını da kapatıyor benim olduğum yere gelmiyor evden çıkıp çıkıp gidiyor bebeğinden haberi yok hayatıma nasıl bir yön vermeliyim bebeğim ve benim için hayırlısını istiyorum ama çok bunaldım kanıp gurbete geldik şimdi sahip çıkan yok hayatımı ziyan mı ettim

ben hamileyim ve doğumum yakın sayılır ve bir çıkmazın içindeyim eşim ile birbirimizi çok sevdik ancak ailesi biz yeni evli ve eşim işte iken bana baştan söyleyeyim biz ne dersek o olur dediler ben itiraz edince evden kovdular ne pislik olmadığım kaldı ne rezil birde kızları var o yönetiyor o da kızım senin mutluluğun benim elimde dedi gurbete evlendim bir anda insanların maske taktıklarını gördüm eşim o zamanlar bana destek verdi ve bu zamana geldik hamile kaldım çok şükür rabbime asla itirazım yok ama eşimin de maske taktığını farkettim aslında gerçekten benim yuvamdaki mutluluk onlara bağlıymış günlerdir o ayrı odada kapısını da kapatıyor benim olduğum yere gelmiyor evden çıkıp çıkıp gidiyor bebeğinden haberi yok hayatıma nasıl bir yön vermeliyim bebeğim ve benim için hayırlısını istiyorum ama çok bunaldım kanıp gurbete geldik şimdi sahip çıkan yok hayatımı ziyan mı ettim

canım önelikle hakkında hayırlısı de biraz sabret eşine de durumu güzelce anlat olmaz mı
sen ne düşünüyorsun

canım önelikle hakkında hayırlısı de biraz sabret eşine de durumu güzelce anlat olmaz mı
sen ne düşünüyorsun[/
eşim ailesinin etkisinin altında karnımdaki bebeğe bile dokunmak istemiyor bayramda bende gelicem dedim annenlere bayramlaşmaya ama çekti gitti bende peşine düşüp evden çıkmadım benimle ailesinin çıkarları için evlenmiş defalarca onunla konuştum doğru deyip hak verdi ama herşey bir telefona baktı bir kez örüşmeye baktı döndüğünde benimle hep konuşmadı tavır aldı şu hallimle neler çektim istanbul dayım ve hiçbir akrabam yok ondan başka tutunacak dalım yok ama oda bize sahip çıkmıyor

sen ne düşünüyorsun[/
eşim ailesinin etkisinin altında karnımdaki bebeğe bile dokunmak istemiyor bayramda bende gelicem dedim annenlere bayramlaşmaya ama çekti gitti bende peşine düşüp evden çıkmadım benimle ailesinin çıkarları için evlenmiş defalarca onunla konuştum doğru deyip hak verdi ama herşey bir telefona baktı bir kez örüşmeye baktı döndüğünde benimle hep konuşmadı tavır aldı şu hallimle neler çektim istanbul dayım ve hiçbir akrabam yok ondan başka tutunacak dalım yok ama oda bize sahip çıkmıyor

canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum anlaşılan o seni silmiş sen ailenle bir konuş ve senin için en doğr krarr neyse onu ver

canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum anlaşılan o seni silmiş sen ailenle bir konuş ve senin için en doğr krarr neyse onu ver

ailem bugün gelelim diyor seni almaya yeni bir hayat kurarız diyor işte ne umutlar ile evlendim bir yuva kolay kurulmuyor başıma neler geldi bebeğim ve benim için hayırlı karar neyse tez zamanda veririm inşallah

ben şöyle düşündüm aslında bi filmde görmüştüm aynı böyle senin eşin gibi pc delisi bir koca sürekli oyun oynuyor maç oynuyordu o :) yani sende bi bilgisayar alsan sende o oyuna girsen en azından kontrol amaçlı çünkü o online oynanan bir oyun birden fazla kişi ile oynayabiliyorsun birbirinize kota koyun şu kadar saat oynayacaz diye ondan sonra kendinize zaman verin gezin dışarı çıkın alışveriş yapın böylelikle belki sende o oyundan oynarsan eşin oyundan soğur ;)

Back
X