esim ayrimcilik yapiyor kizlar

Herkes kendi ailesine daha cok ozen gosterir. Sende kendi ailene ozen goster. Bak hayatim bizimkiler burda mahcup oluyorum, zeytin, peynir eksik ne varsa alir misin diyebilirsin. Eksik ne varsa yumusak yumusak tamamlat her seferinde. Bir zaman sonra sen soylemeden kendi alacaktir.

ben soyledikten sonra yapmasinin anlami var mi ki.erkek dedigin evin ne ihtiyaci varsa karsilar.sizin esleriniz nasil bu konud.eksikleri tamamlama konusunda.

Eşinin yaptığının aynısını sen de yap, ne güzel paran var işte istediğini istediğin gibi alırsın.

Ayrıca paran olmasa ne olacak, ne farkı var? Senin eve katkın yok diye aileni eve almayacak mı eşin, aç mı bırakacak? Ya da ikinizin ailesi aynın anda geldiğinde kandininkilerle ilgilenip seninkilerin yüzüne mi bakmayacak? Yemekte de seninkiler yarım porsiyon yer artık, parayla ne de olsa.

Her neyse demek istediğim senin aileni sen saydıracaksın. Ekonomik özgürlüğünüzü kazanın diye her yerde bas bas bağrınılıyor, sebebi kocanız telefon modelini daha rahat dağiştirsin, istediği arabayı istediği zaman alsın değil. Ekonomik özgürlüğün bu sana bir artıdır ve bunu varsa evde hissettireceksin, hele hele kocan böyle yapıyorsa gözüne sokacaksın ki anlasın.

Canim zamanla düzelir, benim esimde eskiden öyleydi, halada bazen kendini cok belli eder, benim ailemi kendi ailesi gibi asla bir tutmaz.

Örnek vereyim: Annem citlek yemeyi cok sever, ama tabii ortalik batar (yada benim annemin bir özelligi batirir citledigi yeri), esimde buna sinir olur özellikle almazdi eve onun gelecegini bildigi halde.
Bende annemin sevdigini bildigim icin alirdim, esimde görünce kizardi, bende süpürge makinesi diye birsey var, insani deli etme derdim ve annemin önüne koyarken "Anne *esimin ismi* sen seviyorsun diye özellikle sana almis evde yoktu" diye ve annem tabii ozaman esime tesekkür ediyordu (vah kadin birde gercekleri bilse!) daha iyi davraniyordu esime onu düsünmüs saniyorduya, haliyle esimde ona karsi bu sefer daha iyi davraniyordu.

Veya kardesimin dogumgünü var ve ona hediye almisim, almamisim esim icin önemli degil, kendi ailesine gelince ama düsünür eder yapar, benimkine gelince ben ses etmesem ses etmez o derece.
Bende hediyeyi alip, kartada "enistenle senin icin sectik, umarim begenirsin" gibi birseyler yazip, onada imzalatirim, sonra tabii esimede tesekkür gelir, aman bir anlatir sanki gercekten o secmis, gitmis o begenmis, sanki alirken yanimdaydi...pek sever övünmeyi zaten, türk erkeklerin geneli böyle.

Yeme icme kismina gelincede esimin ailemden Cola sakladigini bilirim, neymis cocuklar cok iciyormus...evet tamam, cok iciyorlar, su gibi iciyorlar, seker cikolata gibi götürüyorlar, ama ozaman hic eve alma degilmi, alipta saklamak ne demek.
Cok ayip bu yaptigin hic yakistiramadim sana demistim. Sonra alir yiyecek icecek esirgemez, ama nekadari cok masraf yaptigimizida bana duyurur mutlaka.
Bende "Cok iyi agirladik gercekten herkesi, tabiiki masraf olacak, parasiz bu dünyada bir tek ölüm var, onda bile cenazeye para gidiyor" diye laflar ediyorum, daha fazla konusamiyor.
Ayrica erkekler övülmekten cok hoslanir canim, ailenin yaninda esini gönder pasta alip gelsin sonra gelince "Aaaaaaa ne iyi ettin, anne baba vs bak ne güzel düsünmüs, hemen caylari hazirlayim" diye yag yakacaksin. Kesin ise yariyor, bir kac kez yap bak bakalim biraz daha rahat edersin.
Ama hic bir zaman icin kendi ailesi gibi düsünmez, buda bir gercek. Bosver-
Bizim adamlarda böyle canim, ne yapacaksin...

Son düzenleme:
ne güzel taktikler bunlar ... tebrik ettim canım seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…