eşim az önce evden gitti

Verecegi cvbi biliyorum buna sen kadin gbi davranirsan boyle olmaz der eminim. Onun icn kadinlik demek o bagirip cagirirken alttan almak demek. Tek skntimiz bu ne yazikki tartismamizin boyutu

şu yaklaşıma ben de bitiyorum :( benim dediğime rıza göster, akla yatkın birşey olsa eyvallah. benim eşim asker de değil ama biz de bu durumdayız. daha dün yaşadık benzer bi durum, yemeğin ortasına yumruk atarak gösterdi tepkisini, ilişkimize yumruk atılmış gibi hissettim:(

şu yaklaşıma ben de bitiyorum :KK43: benim dediğime rıza göster, akla yatkın birşey olsa eyvallah. benim eşim asker de değil ama biz de bu durumdayız. daha dün yaşadık benzer bi durum, yemeğin ortasına yumruk atarak gösterdi tepkisini, ilişkimize yumruk atılmış gibi hissettim:KK43:
Ne kadar kirici bi tepki degil mi? Karsilik verme sekilleri yanlis. Normal bi sekildr hersey konusulup cozulebilir. Ama buna izin vermiyorlar

Bence bikmistr sanirim asiri kiskancliginiz bogmus adami boyle yapmayin bir gun bakarsn ucup gitmis elinden cok skma adami
Bence bikmistr sanirim asiri kiskancliginiz bogmus adami boyle yapmayin bir gun bakarsn ucup gitmis elinden cok skma adami
Valla bn bikmadiysam bogulmadiysam tavirlarindan oda bikmamistr ama bn biktiysam oda yaklasmistr demek. Ayrica kiskancliga gelince kiskanc yapida dedilm binde bir olur bu durumlar. O bu konuda bni gecer fazlasiyla

Bu kocaları hep biz şımartıyoruz aslında.sürekli bi ilgi..biz biraz parlayınca afallıyolar.alışık olmadıkları bi durum olduğu icin.biraz kendimizi ağırdan almamız gerekiyo.her dediklerine evet demememiz gerekiyo.

Bu kocaları hep biz şımartıyoruz aslında.sürekli bi ilgi..biz biraz parlayınca afallıyolar.alışık olmadıkları bi durum olduğu icin.biraz kendimizi ağırdan almamız gerekiyo.her dediklerine evet demememiz gerekiyo.
Kesinlikle katiliyorum. Haalada barismadik ayni evde iki yabanci. Nereye kadar gidecek bakalm. Biliyorum bnden bekliyor ama hep ben hep bn nereye kadar. Gorucez ne olacak sonuc

Back
X