• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim azosperm

mehtapozz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
45
Puanlar
8
yeni evliyiz ve eşimin azosperm olduğunu öğrendim. çok kötü hissediyorum.. böyle olup çocuğu olan var mı

yeni evliyiz ve eşimin azosperm olduğunu öğrendim. çok kötü hissediyorum.. böyle olup çocuğu olan var mı
Vardır muhakkak canım. Varikosel ameliyatı oluyor diye biliyorum. Takviyeler oluyor. Üzülmeyin stres yapmayın her şeyin bir çözümü vardır inşallah

2. Tüp bebek denememiz toplam 4 embriyo elde ettik bir tanesi pgtsiz tutmadı 2 tanesi pgtden sağlıksız geldi (bunun eşle alakası yok) pgtli embriyomun transferini bekliyorum. İlaç tedavisiyle çıkış oldu bizde.

2. Tüp bebek denememiz toplam 4 embriyo elde ettik bir tanesi pgtsiz tutmadı 2 tanesi pgtden sağlıksız geldi (bunun eşle alakası yok) pgtli embriyomun transferini bekliyorum. İlaç tedavisiyle çıkış oldu bizde.
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏🏻 teşekkürler

Olmaz olmaz deme oluyor 😇 başardığınız zaman sende başkalarına umut olacaksın 🥰 eşinle sımsıkı sarılın yol uzun ama sonu çok güzel 😇

Merhaba benim esimde azosperm hemde 160 kiloydu ve simdi ikizlerim var bunu sadece bir embriyolaga borcluyum cok doktor dolastik surec cok zordu bana ozelden ulasabilirsiniz

Benim eşimde azosperm 5.tedavimde oğlumu kucagima aldım evet zor yol uzun ama pes etmeden tedavinize başlayıp ilerlemeniz gerekiyor

Back
X