Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardır muhakkak canım. Varikosel ameliyatı oluyor diye biliyorum. Takviyeler oluyor. Üzülmeyin stres yapmayın her şeyin bir çözümü vardır inşallahyeni evliyiz ve eşimin azosperm olduğunu öğrendim. çok kötü hissediyorum.. böyle olup çocuğu olan var mı
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız2. Tüp bebek denememiz toplam 4 embriyo elde ettik bir tanesi pgtsiz tutmadı 2 tanesi pgtden sağlıksız geldi (bunun eşle alakası yok) pgtli embriyomun transferini bekliyorum. İlaç tedavisiyle çıkış oldu bizde.
Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum böyle yazanları gördükçe umut olsun diye yazıyorum hep bebeğim 10 aylıkyeni evliyiz ve eşimin azosperm olduğunu öğrendim. çok kötü hissediyorum.. böyle olup çocuğu olan var mı
Varikoseli var mıyeni evliyiz ve eşimin azosperm olduğunu öğrendim. çok kötü hissediyorum.. böyle olup çocuğu olan var mı
yok ama non obstruktifVarikoseli var mı
sizin de mi azospermdiCanım benim seni o kadar iyi anlıyorum böyle yazanları gördükçe umut olsun diye yazıyorum hep bebeğim 10 aylıkasla vazgeçme asla
Evet öyleydisizin de mi azospermdiAllah bağışlasın
umarım ben de sizin gibi başkalarına umut olabilirimEvet öyleydi
Merhaba benim esimde azosperm hemde 160 kiloydu ve simdi ikizlerim var bunu sadece bir embriyolaga borcluyum cok doktor dolastik surec cok zordu bana ozelden ulasabilirsinizyeni evliyiz ve eşimin azosperm olduğunu öğrendim. çok kötü hissediyorum.. böyle olup çocuğu olan var mı
Nerede tedavi oldunuz acabaBenim eşimde azosperm 5.tedavimde oğlumu kucagima aldım evet zor yol uzun ama pes etmeden tedavinize başlayıp ilerlemeniz gerekiyor
Merhaba ben azosperm hastalarında Maturasyon arresti için akne tedavisinde kullanılan İzotretinoin tedavisi ise yariyormus bilgisi olan varmı?Nerede tedavi oldunuz acaba