Eşim babama sinirlenmiş

were

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
48
0
36
Ankara
arkadaşlar merhabalar canım şuan öyle sıkkınki eşim hafta sonu hadi annenlere gidelim dedi gittik oraya dünde amcamların mevlütü vardı ben gitmek istememiştim nedeni ise dinlenmek istmiştim babamda bize söyledi gidelim diye bende gitmiyeceğimi söyledim anneminde günü vardı abimlerde müsait değillermiş babam tekrar söyleyince eşimde istersen gidelim baba dedi bende dedimki tamam gidelim içime dert olacak sonra diye yok dedi babam tekrardan benim için gitmeyin falan dedi sabah oldu eşime tekrar söyledim gidecekmiyiz diye oda sen illa gidelim diyorsan gidelim dedi ama eşimin akşamdan beri keyfi kaçmıştı ama anlatmadı nedenini neyse babam geldi gittik orda olmak banada eşimede keyif vermedi babam için gitmiştik eşim gayet resmiydi konuşmalar çok soğuktu akşamda eve gelince kızdım bende neden böyle davranıyorsun diye ilkin konuşmasada babamın ısrarına sinirlenmiş bende bazen mecbur olduğumuz yerler var diye konuşsamda çok sinirlendim insanın babasına böyle bir jest neden bu kadar zor geliyor anlamadım bugünde hiç konuşmadık çok zoruma gitti abartmıyorum demi

arkadaşlar merhabalar canım şuan öyle sıkkınki eşim hafta sonu hadi annenlere gidelim dedi gittik oraya dünde amcamların mevlütü vardı ben gitmek istememiştim nedeni ise dinlenmek istmiştim babamda bize söyledi gidelim diye bende gitmiyeceğimi söyledim anneminde günü vardı abimlerde müsait değillermiş babam tekrar söyleyince eşimde istersen gidelim baba dedi bende dedimki tamam gidelim içime dert olacak sonra diye yok dedi babam tekrardan benim için gitmeyin falan dedi sabah oldu eşime tekrar söyledim gidecekmiyiz diye oda sen illa gidelim diyorsan gidelim dedi ama eşimin akşamdan beri keyfi kaçmıştı ama anlatmadı nedenini neyse babam geldi gittik orda olmak banada eşimede keyif vermedi babam için gitmiştik eşim gayet resmiydi konuşmalar çok soğuktu akşamda eve gelince kızdım bende neden böyle davranıyorsun diye ilkin konuşmasada babamın ısrarına sinirlenmiş bende bazen mecbur olduğumuz yerler var diye konuşsamda çok sinirlendim insanın babasına böyle bir jest neden bu kadar zor geliyor anlamadım bugünde hiç konuşmadık çok zoruma gitti abartmıyorum demi

Bence abartıyorsunuz . Eşinizin canı sıkılabilir , normaldir . Hemen durumu benim babama böyle dedi vs moduna getirmeyin !

Sizde eşinizin ailesinden böyle bir duruma maruz kalsanız , eşiniz gibi dawranırdınız . Durumu uzatıp ne kendi canınızı ne de eşinizin canını sıkın :34:

Son düzenleme:

bence abartıyosun keşke gitmeseydiniz kimsenin hatırı için biyere gidemem valla eşimi de istemediğini anlarsam götürmem oda benm istemediğim zaman beni biyere götüremez.hadi gitmek zorunda kaldık diyelim eşim surat yapıyo diye kızmam çünkü bende biyere gitmek istemediğimde gitmek zorunda bırakılırsam sıkılırım surat yaparım sıkıldığımı belli ederim neyse canım uzatmayın derim eşine iki cilve yaparsın gönlünü alırsın değmez böyle basit şeyler için soğuk durmayın yarın bigün çok ciddi sorunlar olduğunda ne demek istediğimi anlıcaksın bence fırsat vermeyin sarılın birbirinize amaaaan 3 günlük dünya

bende diyorum madem herşeye ragmen gitti bir iyilik yaptı böyle davranmasaydı keşke

bende diyorum madem herşeye ragmen gitti bir iyilik yaptı böyle davranmasaydı keşke

valla ne yalan söyliyim bende canım biyere gitmek istemediğinde gitmek zorunda kalsam bende aynı şekilde surat asarım sıkılırım.içim neyse dışımda o.hele benim eşim olsa o benden beter surat yapar ikimizde birbirimize anlayış gösteriyoruz ben gittiğim yerde sıkılsam eşim neşelendirmeye çalışır idare et falan der bende aynı şekil suratını astığını farkedersem bende mesele yapmam

bence baban da ısrar etmemeliydi.bizimkiler o konuda gelmek isterseniz gelin istemezseniz bizim için önemli değil bizim için rahatsız olmayın derler.ama benimde kayınvaliyle kayınpeder çok ısrarcı istemediğimiz halde götürüyolar illa biyerlere geçen onlar yüzünden yolda fenalaştım bulantılarım başladı eşimde farkında artık istemediğim zaman diretmiyo illede gidelim diye.

normalde ısrarcı değillerdir ayrıca belkide ilk defa onlar için bir yere gittik bende onun ailesinde mecbur kaldığım oluor bu konuda bu kadar surat yapışı üzdü beni ben suçluyum gibi bide aramıyor gecede bende oğlumun yanında yattım ona kızdı sanırım

Aslında ikiniz de haklısınız.O gitmek istememiş ve sıkılmış.Sen de babanın hatrına gitmişsin.

Eşin ısrara dayanamayıp gitmiş ama olan olmuş bitmiş şu an sana tavır yapması yersiz.

Sende uzatma bence.Bu tür durumlar benim de başıma çok geliyor malesef.
Eşimin ailesi çok anlayışlıdır,hiç ısrar etmezler.
Ama benim de annem çok fena bu konuda.Pazar sabahı bile arayıp kahvaltıya gelin diye ısrar edebilir.
Akşam arar gelin der,planımız var dersem bin tane laf söyler.Oturmaya gideriz geçen gün gelmediniz diye fırça atar.Başkalarına bizi zorla götürmeye çalışır falan.
Ben bile annemin bu tavrından nefret ediyorum ki eşlerimiz için daha zor.

Ben de başlarda çok kafaya takıyodum ama şimdi gitmek istemedimmi gitmiyorum,eşimi de götürmüyorum.
Nasıl oluyor diye şaşıracaksın belki ama ben de zamanında anneme karşı gelemiyodum,eşimle kötü oluyodum.
Sonra baktım böyle olmayacak.Şimdi annem ne der demiyorum,eşimi de kendimi de zorlamıyorum.

Üzerine gitme eşinin boşver canım ya da yemekte falan sakin bi ses tonuyla,sen de gitmekten pek memnun olmadığını ama zaten hergün aynı şeyin olmayacağını söyleyebilirsin.

normalde ısrarcı değillerdir ayrıca belkide ilk defa onlar için bir yere gittik bende onun ailesinde mecbur kaldığım oluor bu konuda bu kadar surat yapışı üzdü beni ben suçluyum gibi bide aramıyor gecede bende oğlumun yanında yattım ona kızdı sanırım

sende kendince haklısın tabi surat yapılmasa daha iyi olur tabi ama olsun uzatmayın bu kadar insanlar ne dertlerle uğraşıyolar eşinde seni çok seviyo demekki yoksa ayrı yatmana bozulmazdı.üzmeyin birbirinizi bunlar benim yaşadıklarımın yanında çok basit geliyo çünkü.biz çok büyük kavgalar yaşadık zamanında bizde çok ayrı yattık ama zamanla adım atmayı inatları bozmasını öğrendik ben çok kızdığım halde eşimi öperek yattığım zamanları bilirim yada o aynı şekil ben küssem hemen bi yastık atar kafama veya laf atar kucaklar yatağıma zorla götürür beni.yani arada ihanet yoksa dayak içki kumar küfür vs yoksa ve seviyosanız uzatmaları oynamayın lütfen kincilik yapmayın inat yapmayın o adım atmıyosa sen at oda zamanla öğrenir adım atmasını.

Bence eşiniz hata yapmış tavır almakla büyüklerin hatrına gidilmeli diye düşünüyorum ben

Eşin haklı,aynı şeyi bize kayınvalide yapınca burada sayıp sövüyoruz ben mecbur muyum senin aileni hoş etmek için diye.?
Eşiniz yine de nezaketli davranmış babanızın ısrarına karşılık vermiş ve gitmek istememesine rağmen gitmiş.
Canı da sıkkın olabilir suratsız da olabilir insan olmak istemediği yere gidince öyle olur doğal bence.
uzatmayın unutun gitsin mesele haline getirmeyin.

haklısınız abarttım belkide en çok şuna kızdım teklif eden oydu surat yapanda buna kızdım neyse uzatmamaya çalışacam hepinize teşekür ediyorum onun açısından düşünemedim belkide düşünmek istemedim

Ne var yani büyüklerimizin gönlünü birz hoş etsek. Bırakın ısrar etsinler, 1-2 saatimiz gidecek diye büyüklerimize neden surat asarız anlamam. İnsan yaşlanınca çocuk gibi oluyor, biraz müsamaha göstermek lazım değil mi?
İstemediğim şeyi kimse yaptıramaz yaptırırsa şöyle yaparım böyle yaparım diye asıp keseceğimize biraz alttan almanın kimseye zararı olmadığı gibi faydası bile olur.
Ben 44 yaşındayım hala annemin, babamın, kayınvalidemin gönlünü pohpohlarım. Hiç sesimi çıkarmam. Bir yerlerimde eksik değildir.
Eşlerin, hatta tüm herkesin büyüklerine karşı biraz hoşgörülü olmasını istiyorum. Onlar bizi yetiştirenlerdir ve inanın yaş ilerledikçe insanlar çocuklaşıyorlar.

eşin iyi yapmıs kutlarım onu sende biraz empati kur onun yerine kendini koy adamcağızın birgün tatili var çoçuk gibi tamam baba demiş gitmiş uzatcak ne var şükret haline :63:

Back
X