gecenki konumdan kısacık bahsedeceğim . ben özel bir şirkette çalışıyorum kvmler aile apartmanında oturuyor bende onlarla aynı sokaktayım. geçenki konumda kvmin her misafire beni çağırmasını anlatmıştım. eşimle buyüzden tartışmalarımızı ... yne çok şiddetli bir şekilde tatrtıştık kvme yne misafir geldi dün akşam kvm bendeydi benim annem falan oturuyoduk kvm yiğenim gelicek dedi 3 günlüğüne bu akşam neyse kvmi evde bulamayınca bana geldiler koşgeldin nasılsın iyimisn falan filan sohbet ettik. sonra kvmlere yatılığa gittiler . eşim geldi apar topar kaçacak gbi kuzeni görmeyi gitti . tamm anlıyorum kuzeni.. neyse sonra geldi sen huyuzluk yapıyorsun hep böylesin dedi bana braz tartıştık..bu akşamda kvmlerde kuzen ve gelin sokaktan geçerken akşam yemeğe gel dedi. bende yedim anne dedim suratını astı görüşrz dedim hiç bşi demedi.. eşim geldi neden surat asıyosun dye sordu yoo asmıyorum dedim başladık tartışmaya ve bana annenin evine götürcem dedi tamm dedim bende eşim beni çok seviyor ama artık beni sevmiyor galiba ne yapacağım ben şimdi yarın işe gideceğim annemleremi gideyim evemi geleyim bilemiyorum çok kötüyüm