eşim bana annenin evine git dedi....

git sende kal ailende yaa manyakmı ne inat et sende dönme konuşma bunlara böyle yapıcaksın ondan anlarlar

Evt aslında öyle yapmak lazımda sabır dyorum cnm eşim beni çok sevdiğini bliyorum da insan sinirle nedediğini blmiyo oda bliyor beni anlıyor blyorum ailesiyle yakın oturdyğumuz için iki arada bi derede bakalım ne olucak görüceğz

Esiniz ailenin evine git diyorsa bu kadar korkacaginiza eger istemiyorsan sen gidebilirsin evden diyebilirdiniz.yemege de gitmeyin. Esiniz gitsin. Surekli beraber olmak zorunda değilsiniz k.v.yle. eşiniz böyle yaparak üzerinizde degisik bir baski kurmaya calisiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evt cnm üzerimde inanılmaz bi baskı gelen misafire 3günlüğünede gelse kvm 3günde beraber olmak ister aynı çatı altındayız ya biz bzm evimiz yok planımız yok ya olamaz eşimin ailesine göre yaşayacağız bu baskıyı blirmsin ?

Son düzenleme:
İnsanın elinde değil üzülüyorsun çünkü yapmacık olamayızki cnm benim .eşlerimize anlatmalız anlamalarını sağlamak için elinden geleni yapmalıyız bi daha ki tartışmsmızı anlatırsan deyip korkutmalıyız çünkü böyle olmaz .benim eşimde ilk dedi işte kvm be benm annemidde çağırcak tartıştık ya anlaşmak için konuşcakmış onlara anlatcakmşz.bende tartışmslarımıza kmseye anlatmıyacağz dedim kesin ve net gözünü korkuttum yani eşim bu güne kadarda hiç bir tartışmamızı anlatmamıştır zaten.kavga ettiğimiz için sinirle söyledi.

Aile icinde sadece yatak odasi deil ev icindeki tum olaylar mahremindir anlatilmamalidir bana gore..bn uzuldummu kndi aileme gitmem anlayipta birsey sormasinlar diye karsi tarafinda bu hassasiyeti gostermesi lazim ama olmuyo ofkesini kontrol edemiyolar bir sinirle agzina geleni soyleyip sonra ozurler sirnasmalar olmaz..

Kayinvalidenizle konusmayi hic dusundunuz mu? Yada konustuysaniz tepkisi ne oldu? Onun yuzunden aile huzurunuz bozulmus artik bilsin bazi seyleri. Esiniz de hic adaletli degil hala sevip sevmedigini dusuneceginize bunu dusunun. Evli oldugunun farkina varsin artik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kayinvalidenizle konusmayi hic dusundunuz mu? Yada konustuysaniz tepkisi ne oldu? Onun yuzunden aile huzurunuz bozulmus artik bilsin bazi seyleri. Esiniz de hic adaletli degil hala sevip sevmedigini dusuneceginize bunu dusunun. Evli oldugunun farkina varsin artik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q

kvmle konuştum cnm ... eşimle az önce konuştuk eşim dediki misafir gelir sen gelirsin gelmezsin sana kalır dedi senin bilceğin iş dedi ama benim gitmeme karışma dedi .. sorun şu dedim benim işim olduğu zaman baskı yapmayın yeter dedim eşime.. eşimde dediki kvme ben gelirim gelmem ben bilirmişim işim varsa gitmezsin onlarda sana tafra yapamasınlar diye konuşcakmış arkadaşlar:1:

arkadaşlar eşim kvmle konuşacakmış ben gidebilirsem gidecekmişim bunun için tavır yapmamasını söylüyecek annesine bakalım sonuçları burda yazarım yardımınız için çok teşekkürler sağolun ..:40: eşinizle yada bir başka briyle probleminiz varsa allaha dua edin sadece dara düştüğümüzde değil herzaman dua edin allah bizi kötülüklerden korusun ..

en doğrusu bu canım o istediği zaman gitsin . ama sizin başka planınız varsa o planı bozmadan gitsin. senin de gidip gitmene karışmasın sonuçta sen ev işlerini de yapıyorsun...bunu böyle büyük olay olmadan halletmeniz güzel. ama kararlı olun konuştuklarınızı uygulayın. yoksa ilerde daha çok üzülmek ve üzmek zorunda kalabilirsiniz. siz ne istediğinizi doğru şekilde ortaya koyarsanız insanlar size uymak zorunda kalır. eşinizin sizi an lamasını beklemeyin siz kendinizi ve isteklerinizi doğru kelimelerle anlatın.

en doğrusu bu canım o istediği zaman gitsin . ama sizin başka planınız varsa o planı bozmadan gitsin. senin de gidip gitmene karışmasın sonuçta sen ev işlerini de yapıyorsun...bunu böyle büyük olay olmadan halletmeniz güzel. ama kararlı olun konuştuklarınızı uygulayın. yoksa ilerde daha çok üzülmek ve üzmek zorunda kalabilirsiniz. siz ne istediğinizi doğru şekilde ortaya koyarsanız insanlar size uymak zorunda kalır. eşinizin sizi an lamasını beklemeyin siz kendinizi ve isteklerinizi doğru kelimelerle anlatın.

evt cnm o istediği zaman gdecek.. benim işim varsa yapacağım ama yoksa tabiki bende onlarla gelmek isterim bunu anlamasını sağlamak o kadar zor oldukii:ssz:

Su kelimeden nefret ediyorum...
Annenin evine goturecegim ne ya!!!
Esiniz sizin annesini idare ettiginiz icin memnun olmasi gerekirken, azicik surat astin diye, yok niye oyle yaptin, yok huysuzluk yaptin diye ikide bir dikilmis tepenize...
Sizin bu hayatta ki goreviniz, esinizin annesini, komsularini ve akrabalarini memnun etmek degil...
Siz onun karisisiniz, kendisine gelsin...
Ben olsam annemin yanina falan gitmem, varsa derdi o gitsin annesinin evine...

Su kelimeden nefret ediyorum...
Annenin evine goturecegim ne ya!!!
Esiniz sizin annesini idare ettiginiz icin memnun olmasi gerekirken, azicik surat astin diye, yok niye oyle yaptin, yok huysuzluk yaptin diye ikide bir dikilmis tepenize...
Sizin bu hayatta ki goreviniz, esinizin annesini, komsularini ve akrabalarini memnun etmek degil...
Siz onun karisisiniz, kendisine gelsin...
Ben olsam annemin yanina falan gitmem, varsa derdi o gitsin annesinin evine...

cnm eşime ben hiç bir yere gitmiyorum sen git annenin evine dedim ... oda sinirle söyledim diyor ben o sözleri .. ciddi değildim diyorr seni denemek için dedim diyor :ssz: sinirlede olsa söyledi affedilemez tabikii ... sonuç olarak annesinle konuşcakmış ben istersem gidecekmişim istemezsem tafra yapma dyecekmiş annesine.. eşime müsait olursam gderim ama müsait değilsem hiç tafra yapmasın annen dedim.. :40:

cnm eşime ben hiç bir yere gitmiyorum sen git annenin evine dedim ... oda sinirle söyledim diyor ben o sözleri .. ciddi değildim diyorr seni denemek için dedim diyor :ssz: sinirlede olsa söyledi affedilemez tabikii ... sonuç olarak annesinle konuşcakmış ben istersem gidecekmişim istemezsem tafra yapma dyecekmiş annesine.. eşime müsait olursam gderim ama müsait değilsem hiç tafra yapmasın annen dedim.. :40:

Iyi bari, olay sizin leyhinize donmus...
Sevindim :34:

Back
X