Aslinda yapmalari gereken cok zor bir sey degil ama bizim koca tiplrine bunu anlatamazsin. Zaten kapali bir kutu gibidiAyni sorun bizdede var.hemde evlendigimden beri.ben sirnasinca sevmez sadece isi dustugu zaman.kac kere konsutum neden sadece o.is icin yaklasiyosun diye ama anlamiyor.bana hic dokunup sadece oylesine.sarilmiyo.ben cok mutsuzum bu durumdan.tej istedigim sevgi ilgi.ama yok.huyu boyle herkese karsi soguk bi insan.cocuklarim icin katlaniyorum ama cekilcek dert degil.insan anneden babadan gorur gibu kocasindanda o a dokunmasini sarilmayi.bence illa cinsellik.gerekmiyir evlilikte masumca.sarilabilmek gulumsemek ufak bir dokunus opus cok mutlu eder insani diye dusunuyorum.
5 sevgi dilinden bahsetti. Ben dokunsalliktan hoslaniyorum. O hizmet davranislari. Zaten ben elimden gelen her seyi yapiyorum
Cinsellikle galiba... Bildiğimiz klasik odun erkek nesli tükenmemiş hala... Flört etmeden evlenmemek lazım galiba öpüşmek koklaşmak lazımki alışsın adamDoktorunuz eşinizin sevgi dili neymiş bunu söyledi mi peki? hani sözcüklerle ifade etmiyor, dokunarak ifade etmiyor, neyle ifade ediyormuş?
Belli i siz eşinizi seviyorsunuz hala ve evliliğinizi kurtarmak istiyorsunuz.
Dusundum ama hic uygulamadim ise yarar mi bilmiyorum .denenebilirisi düsünce yaklasıyorsa sen de kendine dokundurtma ,anlasın hayvan herif ..
Bunu.ben denedim daha kotu oluyor evde kus geziyor yoksa.sonra barismak cok.zor oluyor.sizinkini bilemem ama benimki cok.aksi inat.ailesine cocuklarina hep soguk bir arkadasi bile yok.aldatia.oldugunu dusunmuyorum sadece huy.ne yaparsan yap degismiyolar.ben.bir suru sey denedim faydali olamadim.sende dene ama kabullen bence yavrun icinde asla yuvani bozma.Bunu
Dusundum ama hic uygulamadim ise yarar mi bilmiyorum .denenebilir
oda "ihtiyac duydugu anlarda" ,seni öpmeye çalıstığında elini yüzünü , dudaklarını sil tiskiniyormus gibi , soguk gir iliskiye ,istekli oldugunu belli etme bakalım ne olacak , hemen yelkenleri indirirsen adamda nasIl olsa avucumun icinde ,öpmeden sevmedende bunu elde edebilirim diye düşünür.Bunu
Dusundum ama hic uygulamadim ise yarar mi bilmiyorum .denenebilir
sanırsın cinsel terapi uzmanı. belki adamın cocukluktan gelen sıkıntıları vardır. Neden daha kötü edecek tavsiyelerde bulunuyorsunuz ki?oda "ihtiyac duydugu anlarda" ,seni öpmeye çalıstığında elini yüzünü , dudaklarını sil tiskiniyormus gibi , soguk gir iliskiye ,istekli oldugunu belli etme bakalım ne olacak , hemen yelkenleri indirirsen adamda nasIl olsa avucumun icinde ,öpmeden sevmedende bunu elde edebilirim diye düşünür.
allah allah yok öyle canı isteyince öp ,istemeyice soguk dur .sonucta evlilik bu magdem kucukken topu insaata kactı , ozaman hic evlenmeyecekti , partnerini dusunmeyen adama bu tavsiyeler az bile, evlilik tek taraflı is degil , yok öyle hep bana hep bana.sanırsın cinsel terapi uzmanı. belki adamın cocukluktan gelen sıkıntıları vardır. Neden daha kötü edecek tavsiyelerde bulunuyorsunuz ki?
siz sanırım evli değilsiniz ya da evliliği kendi evliliğinizden pay biçerek değerlendiriyorsunuz. Adam trip yapmıyor belli ki psikolojik sorunlar yaşıyor ve bu aşılabilir hanımefendi. Önerdiğiniz yöntemle ya bağlar tamamiyle koparsa bunun vebali ağır olmaz mı sizce de?allah allah yok öyle canı isteyince öp ,istemeyice soguk dur .sonucta evlilik bu magdem kucukken topu insaata kactı , ozaman hic evlenmeyecekti , partnerini dusunmeyen adama bu tavsiyeler az bile, evlilik tek taraflı is degil , yok öyle hep bana hep bana.
peki siz nerden biliyorsunuz sadece psikolojik oldugunu , ben trip yapıyordur demedim zaten ,peki konu sahibinin psikolojisi ne olacak , belliki bunu kafasına takıyor , rahatsız oluyor ,vallahi böyle oluruna bırakdıkca hic düzelecegini sanmam , ben "cinsel terapi uzmanı "degilim ama en kısa zamanda bu tip evlilikler gecirenleri tedaviye davet ediyorum ,"oluruna" bırakmaya degil..siz sanırım evli değilsiniz ya da evliliği kendi evliliğinizden pay biçerek değerlendiriyorsunuz. Adam trip yapmıyor belli ki psikolojik sorunlar yaşıyor ve bu aşılabilir hanımefendi. Önerdiğiniz yöntemle ya bağlar tamamiyle koparsa bunun vebali ağır olmaz mı sizce de?
Ah ah gerçek hayat öyle değil keşke olsa ama değil. :)Ben boyle bir adamla hayatta ayni yataga girmezdim.Kadin sevgi ister, alaka ister , kadin gibi hissetmek ister, tutku ister. Bunlari sana vermedikten sonra ne kadar ayip ciftlesmeyemi geliyor yaniniza.Hayvalarda yapiyor o isi. Insan sevildigini istendigini bilmedikten sonra ne gerek var ? Sizi cinsellik icin kullaniyor. Kendinizi kullandirtmayin lutfen. Size nazli cicek gibi davranmayacaksa opup koklamayacaksa size dokunmasin madem. Yok oyle yagma.....
Şimdi anlaştık işte evet bu çiftin tedaviye ihtiyacı var misillemeye değil.peki siz nerden biliyorsunuz sadece psikolojik oldugunu , ben trip yapıyordur demedim zaten ,peki konu sahibinin psikolojisi ne olacak , belliki bunu kafasına takıyor , rahatsız oluyor ,vallahi böyle oluruna bırakdıkca hic düzelecegini sanmam , ben "cinsel terapi uzmanı "degilim ama en kısa zamanda bu tip evlilikler gecirenleri tedaviye davet ediyorum ,"oluruna" bırakmaya degil..
Diger arkadasa sanirsin ki cinsel terapist demisdiniz, bende saniyorum ki siz terapistsiniz. Ayol biz ne bilelim adamin psikolojik sorunlarini, cocukluguna mi inelim. Konu sahibi ne yazdiysa ona yorum yapoyoruz. Her konu acanin konusunun ardindaki psikolojik baglantiya inemeyiz.[/QUOTE][QUOTE="dreamercat, post: 37283454, member:sanırım evli değilsiniz ya da evliliği kendi evliliğinizden pay biçerek değerlendiriyorsunuz. Adam trip yapmıyor belli ki psikolojik sorunlar yaşıyor ve bu aşılabilir hanımefendi. Önerdiğiniz yöntemle ya bağlar tamamiyle koparsa bunun vebali ağır olmaz mı sizce de?
Yok valla gercek hayat aynen oyle paralel evrende yasamiyorum arkadasim. Seninle ayni oksijeni tuketip ayni yeryuzunde yasiyorum. Siz herkesin hayatini tek tip mi saniyorsunuz. 29 yasindayim evlenip bosandim, uzun sureli sevgilimde oldu. Fakat bildigim birsry var beni istemeyen adamin yatahina girmem. Insan kendi degerini bilecek once. Insanin vucudu hazinesidir. Kiymet bilneyene teslim etmem, yatagima asla almamAh ah gerçek hayat öyle değil keşke olsa ama değil. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?