Eşim bana hakaret ediyor

Pesssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
10
0
36
İstanbul
7 aylık evliyim, toplamda 1 yıllık beraberliğimiz var. Eşimle yalnızken çok fazla sorunumuz yoktu. Olanlarıda zamanla hallederiz diye düşündüm ancak eşim arkadaşlarımla buluştuğumuz zaman beni küçük düşürüp eZmeye başladı. Ailelerin yanında da başladı. Dün akşam biz yalnızken de yaşlısın sen dedi( yaş farkımız 4) Ben yöneticiyim eşim pazarlama yapıyor. Neyse bunları bir şekilde hallederim konuşarak eğiterek diye düşündüm. Fakat her olayın ardından neden bunu dedin diyorum kusura bakma cahilim öğrencem dedi, başka bir sefer ben bipolarım dedi, başka bir zaman ben çok kıskanıyorum seni dedi, başka bisefer şaka yaptım dedi. Bir akşam da alkol alınca arkadaşıma sevmiyorum evlendiğin için ben hata yaptım pişmanım dedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ya hele bide yapıp ardından yalvarıyor ya işte ozaman tam dayaklık tşk

Pişmansa boşansın!! :47:Allah yardımcın olsun ama pek sağlıklı görünmedi bu evlilik bana.:50:

bunun iki açıklaması olabilir

1. kendini senden daha alt seviyede gördüğü için bi şekilde senden üste çıkmak isteyebilir bu tarz söylemler ve davranışlarda bulunur.
2. gerçekten seninle evlendiği için pişman olmuştur ve zaman geçtikçe kendi içinde sana katlanmak onun için daha zor gelecektir. eğer böyle şeyler hissediyorsa bu hakaretlerin dozajı artacaktır.

Biraz daha sabredip elimden geleni yapacagım, son çare boşanmak zaten çocukta yapmayı düşünmedim bu böyle olunca.

toplamda 1 yıllık ilişkimiz var demişsiniz yanlış anlamadıysam 5 ayda evlenmişsiniz ..biraz hızlı değil mi? özel değilse neden bu kadar çabuk evlendiniz ..belki eşiniz henüz alışamamıştır..

7 aylık evliyim, toplamda 1 yıllık beraberliğimiz var. Eşimle yalnızken çok fazla sorunumuz yoktu. Olanlarıda zamanla hallederiz diye düşündüm ancak eşim arkadaşlarımla buluştuğumuz zaman beni küçük düşürüp eZmeye başladı. Ailelerin yanında da başladı. Dün akşam biz yalnızken de yaşlısın sen dedi( yaş farkımız 4) Ben yöneticiyim eşim pazarlama yapıyor. Neyse bunları bir şekilde hallederim konuşarak eğiterek diye düşündüm. Fakat her olayın ardından neden bunu dedin diyorum kusura bakma cahilim öğrencem dedi, başka bir sefer ben bipolarım dedi, başka bir zaman ben çok kıskanıyorum seni dedi, başka bisefer şaka yaptım dedi. Bir akşam da alkol alınca arkadaşıma sevmiyorum evlendiğin için ben hata yaptım pişmanım dedi.

bence eşinin tepkilerinin senden kaynaklı nedenleri var
şu birkaç cümlelik yazında bile
eşini eğitmekten bahsetmişsin
eşinde cahilliğini ima ederek bundan rahatsızlığını ifade etmiş
büyük ihtimalle
sen eşini üstün olduğun noktalarda yargılıyorsun
o da hissettiklerinin etkisi ile böyle davranıyor

Biraz daha sabredip elimden geleni yapacagım, son çare boşanmak zaten çocukta yapmayı düşünmedim bu böyle olunca.

Bariz kompleksli. Açık ve net bir dille anlat. Ben seni sevip, sana güvendiğim için birlikte bir yola çıktık, hakaretleri dinlemek için değil de.

Bu böyle devam ederse, yollarımızı birleştirdiğimiz kadar, ayırması da kolay de. Silkinsin beyefendi azıcık. :19::kkk:

.

böyle olgunlaşmamış saçma sapan erkeklerden nefret ediyorum. Sakın ola çocuk filan yapma şu aşamada. Onun yaşı kaç bilmiyorum ama keşke kendi yaşınızdan biriyle evlenseydiniz, çünkü erkekler geç olgunlaşıyor. Bir de siz evlenirken yaşınızı bilmiyormuymuşta şimdi yaşlı diyor :19:

Ben 41 yaşındayım evliliği hiç düşünmedim karşılaştığımızda aşık olduk evlenelim dedi evlendik.

Ah bu erkekler 😡 esınız bildiginiz kompleksli. En sevmediğim insan tipi. Baktınız düzelmiyor sizde ona aynısını yapın belki anlar ne hissettiğinizi. Aslında bunlar varya tam sopalik. Kıskanıyırım,bipolarim falan hepsi hikaye. Bildigin kompleks. Ezik hissediyorum öyleyse karımı ezeyim. Peh

Sevgili Asya ben kendi içimde zamanla öğrenir, bende rahatsız olduğumu belli ederek eğitirim diye düşündüm yoksa ona karşı boyle bişeyi söylesem oooo çoktan gitmişti.

konuyu garipsedim...sanki eşiniz değilde siz onu eziyormuşunuz gibi hissettim...ha bu arada bu sadece bi his:34:

7 ay önce aklı nerdeymiş? Aranızdaki yaş farkını yeni mi öğrendi terbiyesiz eşin? Banada çok normal gelmedi açıkçası.Evliliğini bi gözden geçir.Eğitmeyle olmuyor böyle şeyler maalesef,düzeleceğini sanmıyorum.

Bilmiyorum neden boyle hissettin ama dedim ya benim iki dostumun, benim ve onun ailesinin yanında yaptı yani herkes biliyor, ben daha hiçbirşey yapmadım sabrediyorum

Back
X