ya canım 21 yasındasın 1 yıllık evlıyken esın senı baskası ıcın bıraktı ve sen onla kacarak evlendın aklımı kacıracam bu erkekler nasıl bu kadar vıcdansız canım sen bosandın mı mahkeme sana maddı hak vermedımı manevı ve maddı tazmınat davası ac sonucta senı aldatmıs durumunda kulllan aklını bırakma pesını sana yaptııgı hatanın bedelını odet ona
suan 21 yaşındayım eşime kaçtı, 1 yıl oturdum ve bu sürecte bebegimi kaybettım.suan eşim başkasını sevdi için ayrıldık ben ailemin yanındayım,ve manevi olarakta cok zordurumdayım,eşimin durumu cok ii ve benim maddi durumum olmadından 15 günde 50 ytl veriyo ufak ihyaclarımı alıyım diye ve başka hiç bişey yok,arkadaşlar bana kızıyosunuzdur okuyorsanız eger bende suan kendime kızıyorum hersey bi anda oldu ve gelişti,nikam yok eşimden bişeyler umuyorum buca şeyin bi hakkı olmalı diyorum ve bekliyorum 1 yıla yakındırsizce yannışmı düşünüyorum sizde fikrinizi yazarmısınız.
nikahınız yokmuş bişey talep etme hakkınız da yok
eşim dediğiniz kişinin vicdanına kalmış para vermek
ama 21 yaşındaki, bebeğini kaybetmiş nikahsız karısını bırakıp başkasına giden adamda nasıl bi vicdan olabilir
Nikahiniz olmadigi icin, o hicbirzaman sizin esiniz olmadibenneyaptımki
Sadece bir beraberlik yasamissiniz, SEVGILINIZDI mirmirmirmir
Mesleginizde var neden is bulup calismiyorsunuzda, sizi aldatan bir adamdan harclik istiyorsunuz anlamis deyilim:1no2:
Ben 13 senelik nikahli esimden bosanirken bile nafaka talep etmedim, benim düsüncem sevmedigim bir adamin parasinida sevmem mantigidirmirmirmirmir
Birak üzülmeyide kendinize bir is bulup, kendi yaginizla kavrulmaktir
Buda size ders olsun bidaha öyle kacip nikahsiz yasamayin:mymeka::teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?