Esim bana ilgi göstermiyor

Ritik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
102
2
48
Diğer
Kizlar dert yanmak istedim birazcik. Konusacak kimsem yok o yüzden patlama asamasina gelmek üzereyim
Ben esimle 6 senelik evliyim ve 2 cocugum var. Iki erkek biri 3½ diger 1½ yasinda.

Esimle ortak kararla severek evlendik. Ailem evlenmeme karsiydi onunla ve bu yüzden bir cok kisi hayatimdan cikti. Ama olsun beni seven biriyle evleniyordum. Ama artik bugün beni seven biriylemi evliyim bilemiyorum. Gerci eskidende fazla sevgi gösterisi yapmazdi. Canim gülüm demezdi. Ama ben yinede beklerdim. Acilacaktir diyecektir. Bu sözleri bende birgün duyacagim diye. Koca 6 sene ve hayal kirikliklari.
Seneler gectikce benden dahada uzaklasiyor. Devamli bilgisayar basinda oyun oynuyor. Beraber biseyler yapmiyoruz. Uzun bir süredirde gece yanima bile gelmiyor. Bagzen sinirlenip ben cagiriyorum bazen msj atiyorum seni bekliyorum fln diye. Ozamanda uykum yok deyip benle yatip geri cikiyordu :( Bir hafta öncesine kadar bilgisayarda youtube dan dizi bakacaktim. Bu arada esimin profili acikmis, ve ben tesadüfen önceden izlenilmis videolarin oldugu yere girdim. Bunu görüncede tabii bi göz gezdirdim nelere bakmis diye. Ve o anda basimdan asagiya kaynar sular akti. Suanda bile elim ayagim titriyor aklima geldikce. Bir kac tane yari ciplak kadinlar olan videolari gördüm. O gün bisey demedim esime. Bekledim sinirim yatissin diye. Sonra birgün konusmaya calistim onunla. Neden artik odaya gelmiyorsun, neden benim yanimda uyumuyorsun. Beni özlersin diye bekliyorum ama özlemiyorsunda dedim. Bunlari konusurken bile gözü bilgisayarda oyunundaydi. Bana bakmiyordu. Bahanesi horladigi icin onu uyandiriyormusum. Bunu cocukla ayni odada yattigimizda yapiyordum ama artik farkli diyordum öncedende dedim uyandirmam gel diye. Yine ayni bahaneyi kullandi. Neyse dedim tamam. Neden youtube da kadinlara bakiyorsun diye sordum. Ne den bahsettigini bilmedigini ve onun böyle seylere bakmadigini söyledi. Ayrica baksamda delilleri ortadan kaldiririm ben merak etme dedi. Birisi bakmis iste orda var ben bakmadim cocuklarda bakmadi dedim. Bilmiyorum dedi sen icerde yatiyor olacaksin ben burda kadinlara bakacam olur seymi diye sordu. Bu konusmadan sonra artik odada yatiyor. Ama sabaha karsi geliyor yatmaya ve tabi ben istemesem adamda tik yok. Bir kac gün sonra sordum youtube daki videolari naptin arastirdinmi kim bakmis diye. Yok arastirmadim niye arastirayim falan dedi.. Yine tartistik biraz.. Ve hâlâ ne canim der ne sevgisini gösterir. Ne sarilir ne dokunur nede öper.. Ben sevgi istiyorum, ilgi istiyorum. Esim beni sevsin istiyorum... :(

canım eşin yapsı gergı canım cıcım sozlerını sevmıyo demkkı 6 senede sende bunu ogrenmıssın sımdı bırden demeısnı bekleme şayet derse ozamn süpelen suçluluk psikolojısyle senın ustune daha fazla düşecektır ozamn..belkı eşinin bu ara sıkıntıları vardır üstüne gıtmıyver,bıraz alttan al zaten almıssın bellıkı sakınlıgını korumus o anlık sınırınle patlamamıssın eşine.ben bu evde bilgisayar internet istemıyorum desen tepkısı ne olur acaba

Canım bazı erkekler odundur. Adam babasından ne görmüş ki uygulasın. Bizim çoğunluk erkekler böyle sanırım :( benimkide gitgide odunlaşıyo :)
Mutluysanız yapacak bişey yok. Eski kadınlar genelde erkeğin uçkurunu hoşnut ederek adamı yola getirirmiş. Eskilerin bi bildiği vardır. Farklı şeyler dene istersen

Canım ne güzel altı sene geçirmişsin inşallah düzelir sana kendimden örnek vereyim bir buçuk yıllık evliyim eşim aynen senin anlattığın gibi telefondan kısa filmlere bakmış bunu yakaladım gececiydi uykudan kaldırdım saatlerce ağladım ve o kadar utandı ki yemek yemeden işe gitti gecirmedim de onu sabah Geldi özür diledi falan bi şartla Dedim abdest alıp Kuran'ı öpeceksin dediğimi yaptı ve bi daha öyle şey yaptığını görmedim yakalamadim artı dediğim gibi yeni evli olmamıza rağmen kavinvalidem altta oturur onlardan cekindigine mi hep ismimle ifade eder elimi tutmaz öpmez ama ben yapıyorum Bunları ona hemde fazlasıyla Herkes alıştı bbenim o halime ve sevmediğim zaman eşim Kendi sirnasir bana sana tavsiyem sen inadina sev gerekirse bunalsin erkeklerin sevilmek ilgi göstermek çok hoşuna gidiyor sen göster ondan bekleme ve üzülme

Back
X