Eşim beni ailesine ezdiriyor bi gün yüzü gürmedim bana ekıl verin kızlar aslında beni cok seviyor ama neden buyle sorumsuzca davrandıgını anlayamıyorum ve artık dayanamıyorum
Eşim beni ailesine ezdiriyor bi gün yüzü gürmedim bana ekıl verin kızlar aslında beni cok seviyor ama neden buyle sorumsuzca davrandıgını anlayamıyorum ve artık dayanamıyorum
anlatayım canım bizimle beraber babaannesi yaşıyor 75 yaşlarında ama hic güstermiyor cok huysuz biri sürekli bahaneler bulup beni eşime şikayet ediyor eşim ona inanmıyor ama oda usanıp beni sucluyor bu bir yıldır buyle devam ediyor bıktım aynı şeyler üzerine kavga etmekten tabi bende haksızlığa uğrayınca dayanamayım kendimi kaybediyorum kadın yaşlı diye bugüne kadar babaannesinin kalbini hic kırmadım bi gün olsun karşılık vermedim o bi yana eşimin ailesi beni istemedikleri icin sevmiyorlar zaten hep bende hata arıyorlar dediğim gibi eşim beni cok seviyor bende onu ama surekli birileri aramıza girip herşeyi altüst ediyorlar artık eşimede bişey diyemiyorum tartıştığımız an bana:şikayetçiysen halinden boşanalım diyor bunu duymaktan nefret ediyorum artık bıktım düşünüyorumda ben onunla cok ilgileniyorum artık ona uyle davranmayacam cunku ıcumden gelmiyor ben aşkta pes ediyorum sizce ne yapmalıyım?
tatlım herkesin hayatında farklı sorunlar oluyor bende sorunlarımı paylaşmak için çok konu açıyorum mesela benim bir sorunum da senin ki gibi eşimin beni ailesine karşı ezdirmesi:18: bende senin gibi .çok diyorum her aynı şeyi yaşadığımda artık onun üstüne düşmeyeceğim ilgilenmeyeceğim diyorum ama içimden öyle davranmak gelmiyor bir anlık sinirle öyle düşünüyor insan :26:belki sende bu kararı sinirli halinle vermişsindir ama ne olursa olsun sabret babaanne sizin büyüğünüz söylesin söylesin dursun al karşına derdini babaanneyle konuş eşine yansıtma seninle ne alıp veremediği varmış öğrenirsin .
sikayetciysen bosanalim diyen adamin sevgisi ne kadar saglam ve gercekci olur?
ne yapmayi dusunuyorsunuz
tepki vermeyi dusunmuyormusunuz?
ustelik babanne huzurunuzu bozmasi bir yana evinizde ne isi var