eşim bana kızdı..

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
39
eşim telefonuna arama ses kayıt uygulamasını indirdiğimi öğrendi ve bana çok kızdı?ne yapıcam bilmiyorum

Dogal olarak kızmıstır.Yani ortada sizin bir süpheniz bir seyiniz yoksa bunu yapmanız zaten yanlıs insanı kızdırır üzer gercekten.
Birkac gün sonra siniri gecer bence.Sizde bir kac gün sakin sakin devam edin

Bunu yapmak için haklı bir sebebiniz varmıydı?
Önemli olan o burada.. Hayır öyle bi bakayım diye yaptıysanız adam haklı.

Bunu yapmak için haklı bir sebebiniz varmıydı?
Önemli olan o burada.. Hayır öyle bi bakayım diye yaptıysanız adam haklı.
herhangi birşey yok yani benim bildiğim ama hep kandırılıyorum gibi hissediyorum öyle yükledim varsa birşey çıkar diye ama anladı

herhangi birşey yok yani benim bildiğim ama hep kandırılıyorum gibi hissediyorum öyle yükledim varsa birşey çıkar diye ama anladı
Kendi kendinize kuruntu yapıyosunuz muhtemelen, düpheli bir durum da yokmuş.
Keşke yapmasaydınız. Bi açığı olsa tamam da..
Kızacak tabi, ben de olsam çok sinirlenirdim.. Sizin sakin kalmaktan başka yapabileceğiniz bişey yok bence. Haksızsınız neticede. Sinirirnin geçmesini beklemek zorundasınız.

Kendi kendinize kuruntu yapıyosunuz muhtemelen, düpheli bir durum da yokmuş.
Keşke yapmasaydınız. Bi açığı olsa tamam da..
Kızacak tabi, ben de olsam çok sinirlenirdim.. Sizin sakin kalmaktan başka yapabileceğiniz bişey yok bence. Haksızsınız neticede. Sinirirnin geçmesini beklemek zorundasınız.
bağırdı bağırdı durdu telefonda amacın ne ne bekliyosun ben ne yaptım sana diye

bağırdı bağırdı durdu telefonda amacın ne ne bekliyosun ben ne yaptım sana diye
Ne diyeyim adam haklı yani tekrar söylüyorum.
Gereksiz bişey yapmışsınız. Güven en önemli mesele, ve yok yere bunu yapmanız da çok kırıcı...
Bence akşam eşinize evet saçmaladım özür dilerimf alan deyip kendinzii affettirmeye çalışın. Yani bunları dedikten sonra zamana bırakın. Tekrarlamazsanız unutur zamanla

haklı ama kızmakta. Güvenmiyor musun eşine :KK43:
güvenim yok elle tutulur bir durumda yok tamam eşimin bana bir yalanı oldu ama tamamen farklı konuda bu yüzden sanki her şeyde yalan söylüyor gibi geliyor

X