Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşim telefonuna arama ses kayıt uygulamasını indirdiğimi öğrendi ve bana çok kızdı?ne yapıcam bilmiyorum
herhangi birşey yok yani benim bildiğim ama hep kandırılıyorum gibi hissediyorum öyle yükledim varsa birşey çıkar diye ama anladıBunu yapmak için haklı bir sebebiniz varmıydı?
Önemli olan o burada.. Hayır öyle bi bakayım diye yaptıysanız adam haklı.
Kendi kendinize kuruntu yapıyosunuz muhtemelen, düpheli bir durum da yokmuş.herhangi birşey yok yani benim bildiğim ama hep kandırılıyorum gibi hissediyorum öyle yükledim varsa birşey çıkar diye ama anladı
hahahhahaErkekler yakalandiginda inkar etmiyor mu siz de inkar etseydiniz.
Ben yuklemedim arkadasim yukledi
Virus girdi o yukledi
Vs vs
ben yalan söyleyemiyorum iştehahahhaha
bağırdı bağırdı durdu telefonda amacın ne ne bekliyosun ben ne yaptım sana diyeKendi kendinize kuruntu yapıyosunuz muhtemelen, düpheli bir durum da yokmuş.
Keşke yapmasaydınız. Bi açığı olsa tamam da..
Kızacak tabi, ben de olsam çok sinirlenirdim.. Sizin sakin kalmaktan başka yapabileceğiniz bişey yok bence. Haksızsınız neticede. Sinirirnin geçmesini beklemek zorundasınız.
haklı ama kızmakta. Güvenmiyor musun eşineben yalan söyleyemiyorum işte
Ne diyeyim adam haklı yani tekrar söylüyorum.bağırdı bağırdı durdu telefonda amacın ne ne bekliyosun ben ne yaptım sana diye
bağırdı bağırdı durdu telefonda amacın ne ne bekliyosun ben ne yaptım sana diye
ben de merak ettim, aklıma iş soktu konu sahibiNasıl yükleniyor o
güvenim yok elle tutulur bir durumda yok tamam eşimin bana bir yalanı oldu ama tamamen farklı konuda bu yüzden sanki her şeyde yalan söylüyor gibi geliyorhaklı ama kızmakta. Güvenmiyor musun eşine