Eşim bana kızımız için katlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aysenuur0660

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
159
47
13
27
Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam

Arkadaşınızla bunları konuşmadan önce eşinizi karşınıza alıp sorunlarınızı konuştunuz mu hiç?

Elbette insan arkadaşıyla dertleşebilir ama siizn muhabbetiniz çok saçma ve lakayt. O konuda eşinizi haklı buldum.

Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam
Bence haklı ..ozelinizi insanlarla paylaşmayın.

Arkadaşınızla bunları konuşmadan önce eşinizi karşınıza alıp sorunlarınızı konuştunuz mu hiç?

Elbette insan arkadaşıyla dertleşebilir ama siizn muhabbetiniz çok saçma ve lakayt. O konuda eşinizi haklı buldum.
Biliyorum haklısınız eşimde haklı ama öylesine bişeydi ve simdi kendime inandıramıyorım ben ömür boyu arkamı rahat yaslayamacagım biriyle yasıyamam diyo sana kızım için sabrediyorum diyo uzak dur diyo yatagımızı ayırdık zaten gecede geç geliyo ben napıcam ağlamaktan üç gündür öldüm ama yaptığın heşey samimiyetsiz diyo

• Beğen
Reactions: Cac
Ne yapmasını bekliyordunuz,adam sonuna kadar haklı.Eşimin bu tarz konuşmalarını görsem ben daha ağır bile konuşurdum. Sorununuz varsa eşinizle konuşursunuz.

Ne yapmasını bekliyordunuz,adam sonuna kadar haklı.Eşimin bu tarz konuşmalarını görsem ben daha ağır bile konuşurdum. Sorununuz varsa eşinizle konuşursunuz.
Haklısınız ben yaptığım salaklığın farkındayım ama içimden geçenler onlar değil simdi napıcam ben okadar pişmanımki kızım için ayakta durmaya çalışıyorum affetse ne isterse yapmaya rağzıyım simdi eskisi gibi olamıcakmıyız

Ayni şeyi eşin arkadaşiyla konuşsa? Kirilmakda hakli. Evlilik oyuncak ya da dalga konusu değil. Sorun varsa iki yetişkin, akliselim insanlar gibi oturur konuşursunuz durumu değişmek için çabalarsiniz. Ama şimdiki evliliklerde o yok zaten. Ne evliliklerini kurtarmak için mucadele var ne de normal iletişim kurmak. Ozur dileyin. Suçunuzu itiraf edin. Ve sakince konuşun. Duzeltile bilecek sorunlarinizi duzeltin. Çocuk gibi kuslukle laf çarpmayla bir yere varilmaz

Sabırla eşinizin gönlün almalısınız. Sizin için önemsiz bir şaka olabilir ama o kırılmışsa o konu artık önemlidir.

Ayni şeyi eşin arkadaşiyla konuşsa? Kirilmakda hakli. Evlilik oyuncak ya da dalga konusu değil. Sorun varsa iki yetişkin, akliselim insanlar gibi oturur konuşursunuz durumu değişmek için çabalarsiniz. Ama şimdiki evliliklerde o yok zaten. Ne evliliklerini kurtarmak için mucadele var ne de normal iletişim kurmak. Ozur dileyin. Suçunuzu itiraf edin. Ve sakince konuşun. Duzeltile bilecek sorunlarinizi duzeltin. Çocuk gibi kuslukle laf çarpmayla bir yere varilmaz
Konuşmuyo ağzımı açmama müsade etmiyo itiyo çık odadan diyo kes sesini diyor konuşmuyor

Ben olsam guzel hediye aljrim. Not yazarim ustune. Ozur dileyip sarilir operim. O laflari affetmesi ve sindirmesi için zaman tanirim.

Sabırla eşinizin gönlün almalısınız. Sizin için önemsiz bir şaka olabilir ama o kırılmışsa o konu artık önemlidir.
Haklısınız ben okadar kötü hissediyorum ki kendimi son çare burda aradım fikir edinmek için sabretmeye çalısıyorım ama okadar zorki biz birbirimizi seviyoruz ve ben cok boş boğazlılık ettim ama ona olan sevgime inanması lazım

arkadaşınızla özel bir konuşma yapamayacak mısınız eşiniz niye telefonunuzu kurcalıyor. insan yakın arkadaşlarıyla her şeyi konuşabilir bence. karı koca olmak tüm kişisel alanı ihlal etmek olamaz. arkadaşımla şakalaştım ne var bunda. niye telefonunuzu kurcalıyor. saygısızlık
ayrıca konu bdv lik Mune Mune

Eşiniz aynı şeyi başka arkadaşıyla konuşsaydı siz alınmaz miydiniz hassas konular ben eşinizi haklı buldum. Olan oldu şimdi ne yapmak gerek onu düşünelim ben olsam ona değer verdiğimi gösterirdim öyle konuşmakla değişecek bir şey değil. O da zamanla unutur ya da tepkisi azalır. Bi de tanımadığınız bir yere gidip bunalmayı ben de cok yaşadım ama zamanla çevren oluşuyor bu bir süreç sen de çaba sarf etmeye devam et ve acısını eşinden çıkarma bence evliliğiniz sıkıntıya girer.

O da abartmasin saygisizliga saygisizlikla karşilik verilmezki kusmesi tamam da kes sesini ne ya
Kes sesini dese sadece neler diyo ben rağzıyım desin ilk gün konusmaya calıstım yaka paça odadan attı dövücekti nerdeyse ya diyorum ya affetcegini bilsem dayanırım ama ya beni bidaha hiç sevmezse diyo mahvoluyorum

Eşiniz aynı şeyi başka arkadaşıyla konuşsaydı siz alınmaz miydiniz hassas konular ben eşinizi haklı buldum. Olan oldu şimdi ne yapmak gerek onu düşünelim ben olsam ona değer verdiğimi gösterirdim öyle konuşmakla değişecek bir şey değil. O da zamanla unutur ya da tepkisi azalır. Bi de tanımadığınız bir yere gidip bunalmayı ben de cok yaşadım ama zamanla çevren oluşuyor bu bir süreç sen de çaba sarf etmeye devam et ve acısını eşinden çıkarma bence evliliğiniz sıkıntıya girer.
Napmalıyım simdi sabır edersem geri gelirmi ya artık beni sevmezse tamamen soğursa beni cok sever aslında ama okadar şok olduki kafamdan aşağı kaynar sular döküldü diyo haklısın diyorum ama bilmiyorum ben delirmek üzereyim

Bence sana çok güveniyordu ve senin o yazdıklarını okumak onun güvenini sarsmış olabilir. O güveni geri kazanman oldukça zor olacak, sana hep şüpheyle yaklaşacaktır. Bir de bana ne, ben oynamayacağım diye büyüyen şımarık çocukluk yaşamış ve her şeye küsen tipler var ki, eğer eşin o tiplerdense bekle biraz üstüne gitme kuzu kuzu geri dönecektir.

Haklısınız ben okadar kötü hissediyorum ki kendimi son çare burda aradım fikir edinmek için sabretmeye çalısıyorım ama okadar zorki biz birbirimizi seviyoruz ve ben cok boş boğazlılık ettim ama ona olan sevgime inanması lazım
Kendinizi hırpalamayın. Birbirinizi seviyorsanız elbette geçecek bu da. Evlilik bu uzun bir yolculuk. İyi gün de olacak kötü gün de. Hatalar da yapılacak. O da başka bir hata yapacak belki. Önemli olan evlilikte hiç sorun çıkmaması değil sorun olduğunda çözebilmek. Sonuçta siz de eşinizi sevmediğinizden söylemediniz bir süredir bunalmışsınız. İnsan bunalmış zamanlarında saçmalaya bilir. İnsanız yani. Yıkılmayın lütfen eşinize de evliliğinize de sarılın. Bir sorun olduğunda birbiriniz karşınıza almayın soeunu karşınıza alın derler çok, doğru. Gönlünü almaya çalışın belki benzer durumda sizin gönlünüz kolay alınır belki eşinizinki biraz daha zaman alır. Daha fazla sabır gerekebilir belki ama değer değil mi sonuçta 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X