• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana kızımız için katlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aysenuur0660

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
159
47
13
27
Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam

Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam
Ben kendime nasıl inandırırım nolur yardım edin ben böyle yaşıyamam

Nolur söyleyin sabredersem düzelirmi ben gercekten iyi değilim kendime zarar vermek bile istedim ama kızım var yapmam ona böyle bişey
Saçmalama lütfen! Ne demek kendine zarar vermek falan? Ne olacak kendine zarar verince, sen gittiğinde dünya dönmeyi falan mı bırakacak? İnsanlar yine yaşamaya devam edecek, bir hata yapmışsın ve eşin bunu biraz önce söylediğim sebeplerden dolayı ya kendisine dert etmiş ya da bahane etmiş. Beklemekten başka yapacağın bir şey yok.

Saçmalama lütfen! Ne demek kendine zarar vermek falan? Ne olacak kendine zarar verince, sen gittiğinde dünya dönmeyi falan mı bırakacak? İnsanlar yine yaşamaya devam edecek, bir hata yapmışsın ve eşin bunu biraz önce söylediğim sebeplerden dolayı ya kendisine dert etmiş ya da bahane etmiş. Beklemekten başka yapacağın bir şey yok.
Haklısınız

aynı konuşmanın erkeklerle olanını görsen nafaka kısmının kızlar olarak değiştirildiğini görsen ne hissederdin.
şuan sinirli olduğu için söylüyordur öyle canını yakmaya çalışıyor olabilir zamana bırak biraz da güven ver düzelir inşallah

Neden sorunları ilk eşinizle paylaşmıyorsunuz?
Arkadaşla konuşulabilir, dertleşilir evet ama düşünsenize tam tersi siz eşinizin telefonunda öyle konuşmalar görüyorsunuz, ne düşünürsünüz? Tam bı hayal kırıklığı bence.

Çok abarttı gercekten cok korkuyorum yüzüme bakmıyor ya duymuyo görmüyo aldatsam bukadar olur yanii ya sabretsem düzelirmi bilmiyorum ki
3 ay önce bizde böyle olduk kıskançlık yaptı gereksizce uzattı ben çok yalvardım saçmalama ufacık bir şey falan diye. Sonra baktım devam ediyor. arabada yatıyo içerde yatıyor gelmiyo falan Yeter be çekemem senin çocuk gibi küsmelerini herkes hata yapar dedim ve gittim annemlerde kaldım boşarsan boşa ben kimseye muhtaç değilim dedim onu onun oyunu ile vurdum aradan 4 gün sonra eve gittim kıyafetlerimi almaya, yüzüne bakmadan wc ye girdim duş aldım çıktığımda ananın evinde niye yapmadın dedi :D sonra sarıldı öptü falan.
Biraz onun silahıyla vurun etkili bir konuşma yapın şakaydı amma abarttın çocuk gibi şeyler yapıyorsun tamam yanlış cümle kurdum özür dilerim ama bu tepkin inanılmaz abartı, bende bundan sonra çocuk için burdayım bana böyle davranan birine yalvaramam istersen boşa de. Biraz da sen sert çık. korkma bişey olmaz

3 ay önce bizde böyle olduk kıskançlık yaptı gereksizce uzattı ben çok yalvardım saçmalama ufacık bir şey falan diye. Sonra baktım devam ediyor. arabada yatıyo içerde yatıyor gelmiyo falan Yeter be çekemem senin çocuk gibi küsmelerini herkes hata yapar dedim ve gittim annemlerde kaldım boşarsan boşa ben kimseye muhtaç değilim dedim onu onun oyunu ile vurdum aradan 4 gün sonra eve gittim kıyafetlerimi almaya, yüzüne bakmadan wc ye girdim duş aldım çıktığımda ananın evinde niye yapmadın dedi :KK70: sonra sarıldı öptü falan.
Biraz onun silahıyla vurun etkili bir konuşma yapın şakaydı amma abarttın çocuk gibi şeyler yapıyorsun tamam yanlış cümle kurdum özür dilerim ama bu tepkin inanılmaz abartı, bende bundan sonra çocuk için burdayım bana böyle davranan birine yalvaramam istersen boşa de. Biraz da sen sert çık. korkma bişey olmaz
Siz düzeldiniz yani değilmi bilmiyorum ki zaten biraz daha sıkıcam dişimi zaten sonra bende anneme gitmeyi planlıyorum biraz ayrı ayrı kafamızı dinleyelim diye ikimizde iyi gelicek benimle konuşsa belki cözücez ama okadar sertki konusalım iki dakıka dinle beni ya diyorum kes sesini rezilliğinimi anlatıcaksın diyo sanki ne yaptım ya

Siz düzeldiniz yani değilmi bilmiyorum ki zaten biraz daha sıkıcam dişimi zaten sonra bende anneme gitmeyi planlıyorum biraz ayrı ayrı kafamızı dinleyelim diye ikimizde iyi gelicek benimle konuşsa belki cözücez ama okadar sertki konusalım iki dakıka dinle beni ya diyorum kes sesini rezilliğinimi anlatıcaksın diyo sanki ne yaptım ya
eşimde öyle demişti :D biraz da sen sert yap noluyo desin bi :)

Eşinizin telinizi kurcalamasi saygısızlık bayan arkadaşınıza ait aranızda geçen özel muhabbetleri de okuyabilirdi o konuda kendisi kasınmış bu duruma gelmeyi. Sizde baya bosbugazlik yapmışsınız ama bende arkadaşlarımla konuşurken bazen ipin ucunu kaciririm. Konuşmaları görünce arayıp bay bayan teyit edebilirdi ama eşinizin de eline koz geçmiş gibi gorunuyo 🙄 biraz zamana bırakın

adam %100 haklı .
esinizi baskalarına dalga malzemesi yapıp kucuk dusurmussunuz .
insan hayat arkadasi icin bunlari soylemez soylememeli .elalemle esini cekistirip dalga gecmissin ..
esine acıdım

biraz sakinleşmesini ve onu sevdiğinizi belli edin
en çok neden hoşlanır
şu sıralar peşinden koşmayın kendi haline bırakın
şu sıralar bir kötü bir şey derse duymayın tartışırsanız iyicene çıkmaza sokar size
evde kitap okuyun müzik dinleyin bebeğinizle mutlu şekilde takılın

Kendinizi hırpalamayın. Birbirinizi seviyorsanız elbette geçecek bu da. Evlilik bu uzun bir yolculuk. İyi gün de olacak kötü gün de. Hatalar da yapılacak. O da başka bir hata yapacak belki. Önemli olan evlilikte hiç sorun çıkmaması değil sorun olduğunda çözebilmek. Sonuçta siz de eşinizi sevmediğinizden söylemediniz bir süredir bunalmışsınız. İnsan bunalmış zamanlarında saçmalaya bilir. İnsanız yani. Yıkılmayın lütfen eşinize de evliliğinize de sarılın. Bir sorun olduğunda birbiriniz karşınıza almayın soeunu karşınıza alın derler çok, doğru. Gönlünü almaya çalışın belki benzer durumda sizin gönlünüz kolay alınır belki eşinizinki biraz daha zaman alır. Daha fazla sabır gerekebilir belki ama değer değil mi sonuçta 🤗
Çok teşekkür ederim haklısınız sabrediyorum insallah oda düzelicek

biraz sakinleşmesini ve onu sevdiğinizi belli edin
en çok neden hoşlanır
şu sıralar peşinden koşmayın kendi haline bırakın
şu sıralar bir kötü bir şey derse duymayın tartışırsanız iyicene çıkmaza sokar size
evde kitap okuyun müzik dinleyin bebeğinizle mutlu şekilde takılın
Teşekkür ederim sakin kalmaya çalışıyorum bende sabrediyorum insallah bukadar kolay bi sebepten bitirmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X