• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana kızımız için katlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aysenuur0660

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
159
47
13
27
Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam

Anlıyorum ben sadece onu kırdığım için evet pişmanım dememem gerekirdi şakası bile hoş değil evet oyuzden sabrediyorum umarım düzelir

Evet şakası hoş değil eşiniz kırılabilir ama şakasına söylediğinizi anlayamıyor mu? Sabretmenin de bir sınırı var, eşinizin kırılmış olması ona size hakaret etme, ters davranma hakkı vermiyor. Kendinizi ezdirmeyin bu kadar. Eşiniz de bu mahçup tavrınızdan yüz bulmuş coştukça coşmuş. Umarım düzeltirsiniz aranızı istediğiniz gibi

kendinizi eşinizin yerine koyun
kocanız arkadaşına evliliğinden dert yansa yalnızlığı eski hayatını özlediğini söylese vb. pişmanlıklarını dile getirse demezmisiniz benimle neden evlisin madem öyle boşan diye

adam haklı madem bu kadar mutsuzsunuz boşanın seni zorla tutmuyorum diyor yani size

ondan soğumuş olmanıza ,zorla evliliğe katlanıyorgibi yapmanıza kırılmış haklı olarak bunları başkasına anlattığınızı görüncede soğumuş .

siz olsanız sizde aynı tepkiyi verirdiniz

keşke sorunlarınızı kocanızla konuşarak çözmeye çalışsaydınız
bari şaka yaptım demeyin buna kim inanır ?

Evet şakası hoş değil eşiniz kırılabilir ama şakasına söylediğinizi anlayamıyor mu? Sabretmenin de bir sınırı var, eşinizin kırılmış olması ona size hakaret etme hakkı vermiyor. Umarım düzeltirsiniz aranızı istediğiniz gibi
Şakaydı diyorum ama inandıramazsın beni onların saka olduguna diyo

İnsanlar tabii ki arkadaşlarına bişiler anlatıyor dertlesıyor. 3. Kişinin konuşmaları görüp yanlış anlaması da nornal elbette

Ama zaten sizin eşiniz konuşmaları görmemiş bılr olsa bence size aynı şeyleri hissediyordu zaten
Onları görünce bahanesi oldu dile getirmiş oldu
Ama eşimle o ana kadar hiç bir sorunumuz yoktu gayet iyiydik yani

Çamasırını ütüsünü ben yaptım dün ilk iki gün hafta sonuydu yemek yaptım yedi yani işe giderken sabah ama kahvaltı hazırlardım hep sordum bugün kahvaltı hazırlayım mı diye yok dedi hazırlamadım
ohhh ne ala memleket
küsecek ama işleri de görülecek
madem küsüyor yemeğinizi de yemesin ütülediklerinize de giymesin
öyle diyeceksiniz aslında

ve bence 1 hafta falan beklemeyin gidecekseniz
hemen boşanın demiyorum ama bir kendine gelsin
Nasıl oluyo bölgesel küsme
benim uydurduğum bir laf o
işine gelen yere küsüyor gelmeyene küsmüyor

kendinizi eşinizin yerine koyun
kocanız arkadaşına evliliğinden dert yansa yalnızlığı eski hayatını özlediğini söylese vb. pişmanlıklarını dile getirse demezmisiniz benimle neden evlisin madem öyle boşan diye

adam haklı madem bu kadar mutsuzsunuz boşanın seni zorla tutmuyorum diyor yani size

ondan soğumuş olmanıza ,zorla evliliğe katlanıyorgibi yapmanıza kırılmış haklı olarak bunları başkasına anlattığınızı görüncede soğumuş .

siz olsanız sizde aynı tepkiyi verirdiniz

keşke sorunlarınızı kocanızla konuşarak çözmeye çalışsaydınız
bari şaka yaptım demeyin buna kim inanır ?
Anlıyorum evet doğru dedikleriniz ama gercekten goygoydu yani öylesine bi muhabbetti onun acısından bakınca ağır evet ama keske affetse

ohhh ne ala memleket
küsecek ama işleri de görülecek
madem küsüyor yemeğinizi de yemesin ütülediklerinize de giymesin
öyle diyeceksiniz aslında

ve bence 1 hafta falan beklemeyin gidecekseniz
hemen boşanın demiyorum ama bir kendine gelsin

benim uydurduğum bir laf o
işine gelen yere küsüyor gelmeyene küsmüyor
😔😔

Haklısınız ben yaptığım salaklığın farkındayım ama içimden geçenler onlar değil simdi napıcam ben okadar pişmanımki kızım için ayakta durmaya çalışıyorum affetse ne isterse yapmaya rağzıyım simdi eskisi gibi olamıcakmıyız
Icinden gecmeyen seyleri neden soyluyorsun madem? Hasta misin? Kocan hakli bence..

Şakaydı diyorum ama inandıramazsın beni onların saka olduguna diyo

Valla eşiniz iyi bahane bulmuş size eziyet etmek için. Yapın demiyorum her evliliğin dinamiği farklı ama ben olsam o zaman senin hiç mi gururun yok seni boşayıp nafakayla yaşamak isteyen kadınla evliliğine devam ediyorsun derdim. Bu durum ona çıkıyor çünkü. Kadının yüzüne bakma, ayrı yat, bir sürü ağır laf et ama gömleklerini ütülesin, yemeğini yapsın...

Yaptiginiz şeye cocuk icin bile katlanilmaz. Eşinizin yerinde olsam çok daha farkli bir tepki verirdim adam sabirliymiş ya da zaten sevmedigi icin dokunmuyor demek ki. O yazişmalari alir rezil edipte boşardim. Ama işte cocuga da yazik ileride ogrenir kotu olur.

Haklısınız ben yaptığım salaklığın farkındayım ama içimden geçenler onlar değil simdi napıcam ben okadar pişmanımki kızım için ayakta durmaya çalışıyorum affetse ne isterse yapmaya rağzıyım simdi eskisi gibi olamıcakmıyız
Konuşmalara kırılmakta haklıdır lakin telefonunuzu karıştırması çok çirkin bir hareket. Üzerine gitmeyin, kaçan kovalanır oynuyor şu an. Siz telaşlandıkça o dozunu arttırıyor. Böyle öldüm bittim, kulun kölenim, ne istersen öyle olsun derseniz çok süründürür sizi. Yokmuş gibi davranın, telefonunuzu karıştırdığı için de hesap sorun. Karşılıklı konuşacak düzeye geldiğinizde özrünüzü dileyin ama kendinizi ezdirmeyin

Yaptiginiz şeye cocuk icin bile katlanilmaz. Eşinizin yerinde olsam çok daha farkli bir tepki verirdim adam sabirliymiş ya da zaten sevmedigi icin dokunmuyor demek ki. O yazişmalari alir rezil edipte boşardim. Ama işte cocuga da yazik ileride ogrenir kotu olur.
cidden böyle düşünüyorum bende gururum çok kırıldı eşim arkamdan nafaka muhabbeti yapsa başkasıyla

Şimdi en baştan bi kere telefon kurcalamak nedir arkadaşım? Benim arkadaşlarımla özel konuşmam olamaz mı? Siz yazmasanız bile karşıdaki insan kendi özelini yazamaz mı belki ailesini anlattı adetim düzensiz dedi ya da tesettürlü birisi ev hali ve başka erkeğin görmek istemeyeceği fotoğrafını attı. Ne hakla telefonunuzun 1 ay önceki konuşmalara varıncaya kurcalayabilir yaa? Size bu normal mi geliyor gerçekten? Sırf bu yüzden bile sizin o adama güveniniz sarsılmalı bence.

Hadi geçti okudu kırıldı olabilir. Ama bir konuşmada gülme emojileri var karşıdaki insanı tanıyorsun hadi küstün konuşmadın ne demek ağız bozmak ittirmek odadan atmak falan. Neredeyse dövecekti diyorsunuz başka zaman sinirlendiğinde yapabilir de yani.

Haksızım demiş özür dilemişiniz. Yeter artık adamın ayağının altına paspas olup da g.tünü kaldırmayın iyice.

Böyle saçma bi sebepten sizi boşayacaksa da öyle süper mutlu bi evliliğini yokmuş kocanız sizi boşanmaya bahane arıyormuş demektir.

cidden böyle düşünüyorum bende gururum çok kırıldı eşim arkamdan nafaka muhabbeti yapsa başkasıyla

Hayir yani "boşan gel ben babalik yaparim" diyor bi de. 😂 Cocugum yok ama hayal ediyorum bir kadin eşime diyecek "boşan gel ben annelik yaparim" eşim de onaylayacak... Yoo hayal edemiyorum artik nasil bir kiyamet kopar. Ayni saat evden atardim ya da ben giderdim.🙄 Bazi şeylerin şakasi olmaz o şaka degildir.

Şimdi en baştan bi kere telefon kurcalamak nedir arkadaşım? Benim arkadaşlarımla özel konuşmam olamaz mı? Siz yazmasanız bile karşıdaki insan kendi özelini yazamaz mı belki ailesini anlattı adetim düzensiz dedi ya da tesettürlü birisi ev hali ve başka erkeğin görmek istemeyeceği fotoğrafını attı. Ne hakla telefonunuzun 1 ay önceki konuşmalara varıncaya kurcalayabilir yaa? Size bu normal mi geliyor gerçekten? Sırf bu yüzden bile sizin o adama güveniniz sarsılmalı bence.

Hadi geçti okudu kırıldı olabilir. Ama bir konuşmada gülme emojileri var karşıdaki insanı tanıyorsun hadi küstün konuşmadın ne demek ağız bozmak ittirmek odadan atmak falan. Neredeyse dövecekti diyorsunuz başka zaman sinirlendiğinde yapabilir de yani.

Haksızım demiş özür dilemişiniz. Yeter artık adamın ayağının altına paspas olup da g.tünü kaldırmayın iyice.

Böyle saçma bi sebepten sizi boşayacaksa da öyle süper mutlu bi evliliğini yokmuş kocanız sizi boşanmaya bahane arıyormuş demektir.
😔😔

Hayir yani "boşan gel ben babalik yaparim" diyor bi de. 😂 Cocugum yok ama hayal ediyorum bir kadin eşime diyecek "boşan gel ben annelik yaparim" eşim de onaylayacak... Yoo hayal edemiyorum artik nasil bir kiyamet kopar. Ayni saat evden atardim ya da ben giderdim.🙄 Bazi şeylerin şakasi olmaz o şaka degildir.
Arkadaşı eşinin de tanıdığı bir kadın arkadaşmış konuşma bir erkekle yapılmamış.

Bunu soyleyen bi kadinmis
Ama😐😂 babalik yaparim
Diyen yani

Ohhh bundan sonra gikini cikaramazsin, ne kadar haksız olursa olsun sana büyük koz buldu.....ömür boyu bunu kullanacak. Hayırlı uğurlu olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X