- 18 Ocak 2022
- 159
- 47
- 13
- 27
- Konu Sahibi aysenuur0660
-
Arkadaşı eşinin de tanıdığı bir kadın arkadaşmış konuşma bir erkekle yapılmamış.
evet babalık diyen kadınmış da adamın babalığını eş olmasını her şeyi gömmüşler maşallah en azından mesajla değilde telefonda yapsaHayir yani "boşan gel ben babalik yaparim" diyor bi de.Cocugum yok ama hayal ediyorum bir kadin eşime diyecek "boşan gel ben annelik yaparim" eşim de onaylayacak... Yoo hayal edemiyorum artik nasil bir kiyamet kopar. Ayni saat evden atardim ya da ben giderdim. Bazi şeylerin şakasi olmaz o şaka degildir.
Siz hiç arkadaşlarınızla sakalaşmıyomusunuz bos bosIcinden gecmeyen seyleri neden soyluyorsun madem? Hasta misin? Kocan hakli bence..
Ben onun telefonun fake bir insgtram adresi gördüm arkadaşımın dedi tamam dedim sonra baktım o fake hesaba kendi fotosunu koydu arkadasım birine mesaj atcaktı anlamasın diye dedi ben hep inandım ona ama o inanmıyo banaEşiniz size bozuk atmak için bahane aramış ve bingo bulmuş. Bence siz d telefonunu karıştırın. Bu kadar aşırı tepki veren karşıdakini hemen silen insandan korkarım ben. Eşiniz bir şeyler karıştırıyor ayık olun. Özür dilemenize rağmen bu davranışlara devam etmesi çok şüpheli.
Daha yeni, zamana bırakın, çok üzmeyin kendinizi. Zaten elle tutulur sorununuz, sıkıntınız yokmuş, belki de çok ters bir anına denk geldi ve ekstrem olarak tepkisi de yansıdı. Pişmanlığınızı da ifade etmişsiniz, tartışmaya mahal verecek durumlardan kaçının, günlük akışınıza iletişimi koparmadan devam edin. Sorularınızı kısa cevaplarla kestirip atar; ama zamanla normale döner.3 gün oldu
Niye inanıyorsunuz bu yalana inanılır mıBen onun telefonun fake bir insgtram adresi gördüm arkadaşımın dedi tamam dedim sonra baktım o fake hesaba kendi fotosunu koydu arkadasım birine mesaj atcaktı anlamasın diye dedi ben hep inandım ona ama o inanmıyo bana
evet babalık diyen kadınmış da adamın babalığını eş olmasını her şeyi gömmüşler maşallah en azından mesajla değilde telefonda yapsa
Ben onun telefonun fake bir insgtram adresi gördüm arkadaşımın dedi tamam dedim sonra baktım o fake hesaba kendi fotosunu koydu arkadasım birine mesaj atcaktı anlamasın diye dedi ben hep inandım ona ama o inanmıyo bana
Hayir, boyleSiz hiç arkadaşlarınızla sakalaşmıyomusunuz bos bos
Buna inandiysan buda senin ayibinBen onun telefonun fake bir insgtram adresi gördüm arkadaşımın dedi tamam dedim sonra baktım o fake hesaba kendi fotosunu koydu arkadasım birine mesaj atcaktı anlamasın diye dedi ben hep inandım ona ama o inanmıyo bana
yanlız şimdi gördüm konu sahibinin eşi bu tepkileri verecek yüzü olan bi adam değilmişTabi ki kadinla yapmasi da kirici da erkek oldugunu dusununce işin ragi daha bir degişik olacakti.
Birak eşimi arkadaşimla gömmeyi anneme bile anlatmam ben ki bizim oyle elle tutulur bir sorunumuz ama ufak tefek şeyleri dahi oturup anlatmam kolay kolay. Buraya yazmisimdir en çok o da yani taninmiyoruz diye.
Eşim yapsa gercekten sorun olurdu.
Valla şu mesaja kadar eşiniz haklı diye düşünmüştüm de, sanki o da size karşı bir koz bulmuş ta kullanıyo gibi geldi..Ben onun telefonun fake bir insgtram adresi gördüm arkadaşımın dedi tamam dedim sonra baktım o fake hesaba kendi fotosunu koydu arkadasım birine mesaj atcaktı anlamasın diye dedi ben hep inandım ona ama o inanmıyo bana
Saf mısınız hanfendi?Ben onun telefonun fake bir insgtram adresi gördüm arkadaşımın dedi tamam dedim sonra baktım o fake hesaba kendi fotosunu koydu arkadasım birine mesaj atcaktı anlamasın diye dedi ben hep inandım ona ama o inanmıyo bana
Anneme ben de anlatmamTabi ki kadinla yapmasi da kirici da erkek oldugunu dusununce işin ragi daha bir degişik olacakti.
Birak eşimi arkadaşimla gömmeyi anneme bile anlatmam ben ki bizim oyle elle tutulur bir sorunumuz ama ufak tefek şeyleri dahi oturup anlatmam kolay kolay. Buraya yazmisimdir en çok o da yani taninmiyoruz diye.
Eşim yapsa gercekten sorun olurdu.
Salaklık Ben de ben gerçekten onun sözüne inanıyorum hep de inandım yani ama görüyorum ki o benim kadar çok sevmemiş inanmamışNiye inanıyorsunuz bu yalana inanılır mı
Kocan suan biri daha demis ama koz bulmus kacirmiyor, kisaca suc bastiriyorSalaklık Ben de ben gerçekten onun sözüne inanıyorum hep de inandım yani ama görüyorum ki o benim kadar çok sevmemiş inanmamış
İnanın ben de bilmiyorum ama ben onu hiç böyle bir şey yapmadım bu yüzden pişmanım ben en fazla bir gün surat astım Küstüm kırıldım ama gitmedim hakaret etmedim o bana çok kötü davranıyor sanki aldattım gibiValla şu mesaja kadar eşiniz haklı diye düşünmüştüm de, sanki o da size karşı bir koz bulmuş ta kullanıyo gibi geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?