Eşim bana kızımız için katlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aysenuur0660

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
159
47
13
27
Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam

Sizce düzelirmi ben sabrederim ama öyle sertki umudumu kırıyo
eşinizi en iyi siz tanırsınız
kaç senelik evlisiniz
benim eşim de kavga ettiğimizde çok sert durur asla yanaşamam yanına ama siniri geçince konuşursam yavaş yavaş eski haline döner
ama bana enteresan gelen kırmızı çizgileri vardır
onunla ilgili bırakın kavga etmeyi espri bile kaldırmaz
size göre bu durum eşiniz için ne ifade ediyor onu düşünüp hareket edin
çok kızacağı bi durum mu yoksa anlık sinirle mi davranıyor siz daha iyi bilirsiniz

Ya ne biliyim diyelim ki öyle üç gün boyunca böyle kötü davranılırmı yani böyle hakaretler edilirmi

Evet oyuzden biraz daha sakinleşmesini bekliycem bukadar sert tepki vermesi şaşırttı beni cok güveniyordu ve güvenini kırdım diye böyle yaptığını düşünüyorum ama sana kızım için sabrediyorum diyen adam beni eskisi gibi severmi bilmiyorum

Ya ne biliyim diyelim ki öyle üç gün boyunca böyle kötü davranılırmı yani böyle hakaretler edilirmi
Edilmez zaten bile isteye sizi ezmek sesinizi iyice kesmek için yapıyor ki bir daha onun telefonuna bakmayın bakıp da fake hesap görürseniz sorgulamayın ve başarıyor da.

Siz onun telefonuna bakmak istediğinizde bu konuyu önünüze ısıtıp ısıtıp koyacak. Kendini haklı çıkaracak açığınızı buldu dibine kadar kullanacak bundan sonra. Siz de ayılıp bayılıp öldüm bittim diyip adama kolaylık sağlıyorsunuz.

Eminmisiniz

Salaklık Ben de ben gerçekten onun sözüne inanıyorum hep de inandım yani ama görüyorum ki o benim kadar çok sevmemiş inanmamış
Şimdi saldırı sırası sizde. Önce suçlu psikolojisinden çıkın. Alttan almayı da kesin. Ne haltlar karıştırıyorsan artık beni silmeye kadar vardın diye üste çıkın ki hakkınız. Zaten bir pisliği varsa dökülecek bir şekilde.

Ben nasıl emin olayım hanfendi yazdıklarınızdan yaptığım çıkarım ve biraz hayat tecrübemle söyleyeceklerim bunlar.

Sizden 10 yaş büyüğüm ben. 21 yaşında daha çocukken evlenmişsiniz. Hala çocuk sayılırsınız çocuğunuz var aşırı duygusalsınız.

Eşiniz sizi çok iyi tanıyor bu belli. Ama artık lütfen biraz dik durun. Korktuğunuzu belli etmeyin hatta korkmayın.

Offf niye böyle oldu ben eşimi seviyodum gercekten umarım düzelir bişey yoktur

Tamam peki daha güçlü olucam

Offf niye böyle oldu ben eşimi seviyodum gercekten umarım düzelir bişey yoktur
Gerçekten mi ? Adamın fake hesabını yakalamışsınız ve üzerine bu olay
siz hala yeter ki affetsin ayağına paspas olurum modundasınız.
Keşke objektif şekilde başkasının konusuymuş gibi okusanız yazılanları ve cevaplarınızı

Ne biliyim haklısınız dısardan bakınca ama cok seviyorum ben aslında

Yaptığınız yanlış ama eşiniz size çok güveniyor olsaydı bu konuşmayı anlamaya çalışmalıydı.Tamamen tepkisiz kalamazdı evet ama aşılmayacak birşey değil.Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için eşlerin birbirinin telefonuna bakmasına karşıyım.Muhabbetin başı farklıdır sonu farklı ilerler ve aradan seçilen bir cümle çok yanlış anlaşılabilir

Aynen öyle gercekten hiç ciddiye alınmayacak bişey aslında ben böyle davranmasına şaşırıyorum bile yani ama aşılcak gibi durmuyo benimle iletişim kurmuyoki inanmiyorum sana diyo nasıl düzelicek bilmiyorum

Seviyorsunuzdur tabi ama bu konudaki tavrınız bundan sonraki evliliğinizde eşinizin neler yapıp yapamayacağını,
Size ne kadar saygı duyup duymayacağını belirleyecek bana göre
Ben hala aynıyım aslında ama o eski halimi unuttu sildi sanki simdi de bana cok kötü bir insanım gibi davranıyor düzelirmi bilmiyorum umarım düzelir

Eşinizin bu kadar büyük tepki verip sürekli sizi ezmeye çalışması normal değil
Suç bastırıcı yapıyor gibi geliyor sizi manipüle ediyor
İnanmıyorum demesi bile koz bulduğunu belirtiyor kırıldım dese düşünmem lazım hazmedemiyorum dese
İnanın daha anlaşılır olurdu ama eşiniz sürekli sizi suçlayarak tabiri caizse bastırmaya çalışıyor
Ve istediğini de başarıyor siz böyle ezilip büzüldükçe

Tamam artık konusmayacım bende bir süre bakalım nolucak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…