• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana kızımız için katlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aysenuur0660

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
159
47
13
27
Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam

Teşekkür ederim sakin kalmaya çalışıyorum bende sabrediyorum insallah bukadar kolay bi sebepten bitirmez
Bakin çok tehlikeli sularda geziyorsunuz. Yaptiginiz belki hoş degil ama şaka karışık bisey olmus tamam bitti. Esiniz sanki sizi yatakta biriyle yakalamış gibi bir tavır sergiliyor. Sizde yalvarma moduna devam ederseniz esiniz bir çok şeyi bu yolla size yaptırmaya başlar. Kendinizi hayat boyu ezdireceginiz bir kısır döngüye ve sizi bu.yolla manipule edeceği bir yola giremektesiniz. Bu hatanız Bu tepkileri gerektirecek bir durum asla değil. Ben bu muhabbeti hep yaparım arkadaşlarımla. Boşalacak yada bu tepkileri alacak bir durum değil. Sizi öyle bir manipule etmiş ki aklınız çıkıyor. Nsanlar neleri affediyor ve normale dönüyor. Bana gore burda verilecek tepki sessiz kalmak eğer hala devam ediyorsa bu şekilde olamayacağını cocuk icin doğru olanın iyi bir aile ortamı görmeyecek ise ayrı kalip düşünmek olduğunu söylemektir. Size yaptığı psikolojik baskı bunu bir farkedin once. Kendinizi niye bu kadar ezdiriyorsunuz anlamadim. Siz niye demediniz bana güvenmeyip telefonumu karıştırıyorsun Buda güven kırıcı birsey bunuda bilin.

Son düzenleme:
Eşiniz o an kızmakta haklı ama şaka olan bir şey içinde bu kadar uzatması ve kızım için katlanıyorumlar vs yersiz geldi bana. Ben olsam şaka dedik ya ne uzatıyorsun katlanmazsan katlanma sevgimden şüphe ediyorsan kapı orda derdim herhalde.

Eşiniz o an kızmakta haklı ama şaka olan bir şey içinde bu kadar uzatması ve kızım için katlanıyorumlar vs yersiz geldi bana. Ben olsam şaka dedik ya ne uzatıyorsun katlanmazsan katlanma sevgimden şüphe ediyorsan kapı orda derdim herhalde.
Konu sahibi bunu diyebilse eşi ağzını açamayacak ama sen olmazsan ben yaşayamam tavrında olduğu için adam bu fırsat bir daha ele geçmez dur olayı iyice büyüteyim ki en ufak yanlışımda ısıtıp ısıtıp kullanırım derdinde :kahve:

Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam
yani yeni evlisiniz sayılır ve sıkılmışsınız keşke bunu arkadaşınızdan önce eşinizle konuşsaymışsınız :(

Bakin çok tehlikeli sularda geziyorsunuz. Yaptiginiz belki hoş degil ama şaka karışık bisey olmus tamam bitti. Esiniz sanki sizi yatakta biriyle yakalamış gibi bir tavır sergiliyor. Sizde yalvarma moduna devam ederseniz esiniz bir çok şeyi bu yolla size yaptırmaya başlar. Kendinizi hayat boyu ezdireceginiz bir kısır döngüye ve sizi bu.yolla manipule edeceği bir yola giremektesiniz. Bu hatanız Bu tepkileri gerektirecek bir durum asla değil. Ben bu muhabbeti hep yaparım arkadaşlarımla. Boşalacak yada bu tepkileri alacak bir durum değil. Sizi öyle bir manipule etmiş ki aklınız çıkıyor. Nsanlar neleri affediyor ve normale dönüyor. Bana gore burda verilecek tepki sessiz kalmak eğer hala devam ediyorsa bu şekilde olamayacağını cocuk icin doğru olanın iyi bir aile ortamı görmeyecek ise ayrı kalip düşünmek olduğunu söylemektir. Size yaptığı psikolojik baskı bunu bir farkedin once. Kendinizi niye bu kadar ezdiriyorsunuz anlamadim. Siz niye demediniz bana güvenmeyip telefonumu karıştırıyorsun Buda güven kırıcı birsey bunuda bilin.
Haklısınız gercekten

Siz tamam nahoş şeyler yazmışsınız, eşinizle konuşmanız gereken konuyu arkadaşınızla paylaşmışsınız. Ee ne olmuş yani? İnsan arkadaşıyla dertleşemez mi?

Ben arkadaşınızla derdinizi paylaşmanıza bahane bulamam. Çok normal insanın konuşacak dertleşecek birine ihtiyaç duyması. Yeri geliyor insan başka akıllara ihtiyaç duyuyor, içini boşaltmak istiyor. Zira eş de olsa bir erkek anlamayabiliyor.
Madem o niye sizinle ilgilenmemiş bu zamana kadar? Biraz savunsanıza kendinizi?

Eşinizden özür dilemişsiniz daha da ayaklarına kapanmanıza gerek yok. O da telefonunuzu karıştırmamalıydı. Bu da başlı başına saygısızlık. Hatta size hakaret ederek yanından kovması büyük hata. Bir insanı kavgada tanırsın derler..

Daha fazla gururunuzu ayak altına almayın. Madem çocuk için katlanıyor evden gitmesini isteyin çocuğu görmek isterse gelsin görsün. Biraz ayrı kalıp düşenelim deyin bakalım ne diyecek..

Bana sana eskisi gibi olmuyacagım yaptıkların artık samimiyetsiz ve hep öyle gelicek kızımız için sana sabrediyorum diyen biri sizce geri gelirmi 😔

Eşiniz sanki resmen bunu kullanıyor gibi. Size zaten ilgisizmiş. Bir şeyler için eline fırsat geçmiş gibi hissettim ben.. :işsiz:

Arkadaşınızla şakalaşmışsınız ama tam tersini eşiniz yapsa bozulurdunuz siz de, doğruya doğru.
Ben, eşinizin telefonunuz kurcalayıp kız kıza yazışmanızı okumasını çok ayıp buldum, özel şeyler olabilirdi, alın işte basit bir konu ne hale gelmiş.

Bu kadar uzatması, size ağır konuşması artık abartıya kaçıyor. İşine gelmiş gibi.
Ben olsam özrümü diler, yanlışımı anladım ama sen de uzatma yeter bu kadarı fazla falan der hala yumuşamıyorsa kapıyı gösterirdim.
Siz alttan aldıkça saçmalıyor çünkü.
Bu kadar da nedir yani, namus meselesi yapmış sanki.

Affetmiyo beni yaptım bi salaklık sen ne istersen bundan sonra o diyorum yalvarıyorum ama yok inanmıyorum sana diyo numara yapma utanmadığına bile eminim diyo kendimi ispat edemiyorum nolucak böyle
Sen ne istersen bundan sonra o derseniz samimiyetsiz gelirsiniz tabii. Bence zaman verin ve büyük konuşmayın.

Affetmiyo beni yaptım bi salaklık sen ne istersen bundan sonra o diyorum yalvarıyorum ama yok inanmıyorum sana diyo numara yapma utanmadığına bile eminim diyo kendimi ispat edemiyorum nolucak böyle
Tamamda bu bence boşanmak için yeterli değil .öncesi var bence bu bardağı taşıran son damla olmuş

Arkadaşınızla şakalaşmışsınız ama tam tersini eşiniz yapsa bozulurdunuz siz de, doğruya doğru.
Ben, eşinizin telefonunuz kurcalayıp kız kıza yazışmanızı okumasını çok ayıp buldum, özel şeyler olabilirdi, alın işte basit bir konu ne hale gelmiş.

Bu kadar uzatması, size ağır konuşması artık abartıya kaçıyor. İşine gelmiş gibi.
Ben olsam özrümü diler, yanlışımı anladım ama sen de uzatma yeter bu kadarı fazla falan der hala yumuşamıyorsa kapıyı gösterirdim.
Siz alttan aldıkça saçmalıyor çünkü.
Bu kadar da nedir yani, namus meselesi yapmış sanki.
Evet cok abarttı bi süre bende susucam bakalım nolucak

3 ay önce bizde böyle olduk kıskançlık yaptı gereksizce uzattı ben çok yalvardım saçmalama ufacık bir şey falan diye. Sonra baktım devam ediyor. arabada yatıyo içerde yatıyor gelmiyo falan Yeter be çekemem senin çocuk gibi küsmelerini herkes hata yapar dedim ve gittim annemlerde kaldım boşarsan boşa ben kimseye muhtaç değilim dedim onu onun oyunu ile vurdum aradan 4 gün sonra eve gittim kıyafetlerimi almaya, yüzüne bakmadan wc ye girdim duş aldım çıktığımda ananın evinde niye yapmadın dedi :KK70: sonra sarıldı öptü falan.
Biraz onun silahıyla vurun etkili bir konuşma yapın şakaydı amma abarttın çocuk gibi şeyler yapıyorsun tamam yanlış cümle kurdum özür dilerim ama bu tepkin inanılmaz abartı, bende bundan sonra çocuk için burdayım bana böyle davranan birine yalvaramam istersen boşa de. Biraz da sen sert çık. korkma bişey olmaz

Aynen buna benzer şeyler yazacaktım..

Siz yalvardıkça kabarıyor. Kabartmayın.
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır..

Bu aşamaya belli ki bir anda gelinmemiş. Konu sahibi eşi için kincidir diyor. Belli ki önceden çok manipülasyona başvurulmuş.
Resmen anne babayı deneyen çocuk gibi nasıl elde ederimin bilinçaltı oluşturulmuş..

Şahsen bu bana sökmez keyfin bilir senin geçinmeye niyetin yok der devam ederim, ki eşim de zaten bunu az çok öğrenmiştir. Ama konu sahibi baya evlilik içinde pasifize olmuş..
Bu alışkanlıktan bir anda çıkılamaz ama kişisel gelişim de bir yerden başlamalı 😁

Konu sahibi bunu diyebilse eşi ağzını açamayacak ama sen olmazsan ben yaşayamam tavrında olduğu için adam bu fırsat bir daha ele geçmez dur olayı iyice büyüteyim ki en ufak yanlışımda ısıtıp ısıtıp kullanırım derdinde :kahve:

Kinci, fırsatçı, içten pazarlıklı insanlardan nefret ederim. Bu şekilde bir evlilik yürümez :işsiz:

Evet bugün düşünüyorum anca gercekten ve benim okadar büyük bi sucum yok kendisi sanki hiç arkadaslarıyla goy goy yapmıyomus gibi ya hatalıyımda cok abarttı dayanıcam bir süre sessiz kalıcam umarım düzelir
siz aşırı abartmışsınız. buradaki bazı yorumlar da çok saçma. daha önce de yazdım insan arkadaşıyla geyik yapar normal bu. okumaması gerek. asıl terbiyesiz eşiniz. bahane arıyor kusurlarını örtmek için ve saygısız. siz de kocanız tarafından kendi yatağınızda başkasıyla basılmış gibi davranmayı bırakın. siz böyle ezildikçe o da abartıyor. bi yerde de kendime zarar vericem ama kızım var yazmışsınız. e çüş artık!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X