• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bana s*ktir git dedi :(( ne yapmalıyım

şöyle düşün tatlım üst katta bekar kızlar yaşıyor eşin onların kapısına bir şeyler götürüyor.niyet ne kadar iyi olursa olsun kıskançlık olması normaldir.aklına gelseydi ona söylerdin kötülük düşünmediğin belli :) yanlış üslup kullanmış tabi o da ayrı mesele.muhattap olmanı istememiş sıkma canını

Bende sana katiliyprum benim nisanlimda sinirlenince soylenir bana. sonrada hersey normallesir. yetrki uzatmayalim yani.evlenmeyi bekliyoruz bizde:16:

Canim burda sorun asure goturmen degil . Karsidaki insanlari tanimiyor sun dogru duzgun. Art niyetli dusunmeyecekleri ne malum kendini koruman acisindan
Bunun namusla fln ilgisi yok yani genc yeni evli bi bayansin sonucta

evet tıpkı eşimin düşüncesi... öyleymiş napalım dıkkat edeceğiz :34: e tabı oda dıkkat edecek :19:

:1:Kız Hürrem gibi olsak Sülümanı elimizde oynatırız,nerde bizde Hürremlik nerde bizim kocalarda Hükümdar Slümanlık:27:

Boşver işi tatlıya baglayın sen bunu net bir dille anlatmışsan eşinde hatasını anlamıştır
Sabah kahvaltı hazırlamışsa akşamada ayaklarımı yıka uleynnn diye nara at:32::32:

hahaha :9: dun burnundan getıreyımde bırdaha cesaret edemesın havasındaydım bıraz :1: bana oyle laflar soyledıgın ıcın senınle uyumayacagım dedım. sınırden söyledım ben onları dedı.. bende o zaman gercekten oyle demek ıstemedıgını kanıtla, bu kadar cabuk haketmedıgımı gormem lazım dedım.. akşam ayaklarımı öptü, malatyada bı estetık merkezı var oraya cok gıtmek ıstıyordum ama eşimn ıstemedıgı tek seydı estetık orayada goturecegım dedı, sabahta kahvaltımı hazırlamıs eeh yumusadım tabı :3:

teşekkür ederim canım :34: gercekten zor emınım kı butun kadınlar benm gıbı duygusal ve narın, akşam eşim sarıldı bana bırdaha aynı hatayı yapma yeter sen benm herseymsın kufur bıanlık sınırımden oldu dedı
ama sabah oyle azarladıgndan berı ölü gibi gezdım, banyoyu yıkıyormus bahanesıyle banyoda ağladım :5:

çok iyi anlıyorum seni tatlım, neyseki bak tatlıya bağlanmış:):34:

Back
X