Esim bana siddet uyguladi

Senemmm29

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
1
0
16
35
Merhaba arkadaslar,
Çare bulamadığım için buraya yazıyorum. 7 aylık evliyim üç senelik bir ilişkimiz var eşimle. tanıştığımızdan beri bir çok sorunun üstesinden geldik birlikte,Ama her zaman şiddetli tartışmalarımız olmuştur ve çoğu zaman kendisi suçlu olduğu halde hiçbir zaman bugüne kadar kendiliğinden ilk adımı ne atmıştır ne de benden özür dilemiştir. Evli olduğumuzdan beri fiziksel şiddete merak sarmış bir durumda. İki ay önce bana tartıştığımızda bir tokat attı hem de sokağın ortasında Benden gelip asla özür dilemedi. Erkek kardeşimi araya sokarak bir şekilde özür dilettirip barıştık. O gün bugün ufak tartışmalar haricinde her şey gayet yolundaydı hatta bebek yapma aşamasındayız. Ortada şöyle bir sorun var ki eşim bana hiçbir şekilde özel şifrelerini vermek istemiyor , manası da “o benim özel hayatım karıştırmanı istemiyorum”.Eşimin beni aldatabileceğini veya ilişkimize ters şeyler yaptığını kesinlikle düşünmüyorum. Ona bu konuda güveniyorum. Ama bugüne kadar hiçbir zaman bana o sosyal medya şifrelerini vermemiştir. Bana hep derki istiyorsan telefonumu al bak her şeye bakabilirsin senden saklayacak hiçbir şeyim yok ama şifrelerini vermek istemiyorum çünkü biliyorum ki gizli gizli girip arayacaksın.Halbuki bu zamana kadar hiçbir defa telefonunu elime alıp karıştırmamışımdır ne kadar da bunu yapabilme ihtimalim olmuş olsa da. Bana şifre olayı yüzünden iki gün önce hem kafama vurdu hem büyük bir tokat attı, bu defa istedim çünkü yakasını bırakmak istemedim. Evliliğimizin beşinci ayına kadar onun soyadını taşımıyordum, ve bana bu mana ile bazı şeyleri yapmadığını ve hatta eğer soyadını taşırsam ona çok gurur vereceğimi ve şifresini vereceğini söylemişti. Ben de iki gün önce bu konuyu ona hatırlattım. dedim ki ben senin eşinim soyadını taşıyorum bana neden güvenmiyorsun ve şifreni vermiyorsun beni çok kırıyosun bu şekilde ve güven sorunu yaşatıyorsun dedim.sonra şiddetli tartıştık ve kalktım ona ya odaya git dedim seni görmek istemiyorum çok kötü olacak bu tartışmaNın sonu ya da şifreyi ver dedim, bayağı bir sinirlendi ve kendine hakim olamayıp kalktı bana vurdu ben tabi Feleğim şaşmış bir şekilde ağlayarak çantamı alıp evi terk ettim. Gidip bir otelde kaldım sabaha kadar ağladım. Ertesi gün hiç bir şey yokmuş gibi babamların evine gittim bütün gün onlarla geçirdim. Akşam eve döndüğümde benimle hiçbir şekilde konuşmayıp hiçbir şekilde ne özür ne başka bir davranış sergiledi. şu anki durum hala konuşmuyoruz aynı evin içinde iki Yabancı gibiyiz. Benim zoruma giden olay şu, bana ilk elini kaldırdığında, senin yüzünden sen beni kışkırttın demişti ve ardından yine aynı şekilde kardeşime özür diliyorum bir daha olmayacak dedi kendime bunu yakıştıramıyorum demişti. Ama o yeminini tutmadı tekrar elini kaldırdı ve bu sefer ben kimseye söyleyemiyorum korkumdan.ailem duyarsa çünkü onu çok sevmelerine rağmen mahvederler. Çok yalnızım ve beni anlayabilecek hiç kimsem yok çok zor durumdayım kendimi çok aşağınlanmış hissediyorum. Ne yapmam gerekir böyle bir durumda? Eşimi seviyorum onunla bu duruma geldiğimiz için çok üzülüyorum, ama hiçbir zaman kendini suçlu bulmuyor ve kendiliğinden bana adım atmıyor ben de bu sefer inat ettim adım atmayacağım diye bakalım nereye kadar. Bana tavsiyelerde bulunabilirseniz çok sevinirim. onu nasıl yola getirebilirim nasıl benden özür dile ettirebilirim?Diyorum ki kendi kendime ben gidip konuşmasam, kendisi hiçbir şekilde oralı olmayıp bana yaklaşmayacak. Yani bu ilişkide toparlayıcı taraf her zaman ben oluyorum halbuki suçlu o.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim saygılar sevgiler.

Özür dilese yeterli olacak mı sizin için? Özür dilemenin mantığı bir daha yapmayacak olmaktır aynı zamanda. Ben eşinizin duracağını sanmıyorum.Çok seviyorum demişsiniz ama hata yapıyorsunuz size gereken özeni göstermiyor çünkü o. Çocuk şu durumda düşünülecek en son şey bence. Eşinizi çok dengesiz gördüm. Ailenize de anlatın bence o yaparken utanmıyor da siz anlatırken mi utanacaksınız ? Ne yapacaklarsa da yapsınlar acımayın da asla. O size vururken acıdı mı ki? Hatta iyice kemiklerini kırarlar inşallah. Madem şiddetten anlıyor kendi de maruz kalır umarım.

Arkadaş Allah can vermiş sağlık vermiş (emin olmasam da) şükür hayat vermiş .. madem şiddet var neden katlanıyorsun ki bide aileme dersem mahvederler diyorsun e neyi bekliyorsun seni komalık etmesini mi ?? Bunu yapan onu mu yapmaz diyorsun ..

Çocuk yapma canım yapma önce adam olsun bnce ne şifre veriyor sana nede şiddeti eksik ediyor .. iyi düşün bence bişeyler için geç olmadan

Çok büyük yanlış devamlı vurması vs alışkanlık haline getirmesi beni tahrik ediyorsun demesi. Şifre istemek bukadar diretmek vs pek düzgün bi hareket değil ama. Anlamadığım keske dönmeseydiniz sizi arayana dek ozaman eve. Kendiliginizden geldiginiz için bi önemi kalmadı ki gitmenizin

Sakın hamile kalma kesinlikle onu bırak boşver değmez hayatını yıpratmaya..bunu surekli yapmaya devam edecek. Kendini ne sanıyor bu adam ya? Sen çok alttan alıyorsun sorunun bu. Değerini kaybetme. ailene soyle hatta onun ailesine de söyle rezil et onu. Tamam seviyorsun ama kendini daha çok sev. Bı sorum var evlenmeden önce de sert tartışmalar vb olur muydu acımasız davrandığı olur muydu

Ne zaman şaşırmayı bırakacağım bilmiyorum. Size şiddet uygulayan bir adamı "sevdiğinizi" söylüyorsunuz. Siz sevmiyorsunuz ayrılmaya korkuyorsunuz sadece. Kendinizi bu şekilde kandırıyorsunuz. Bunu da geçtim bir de çocuk dünyaya getirmeye çalışıyorsunuz muhtemelen evliliğinizi düzeltmek için. Ee çocuğa yazık olmayacak mı? Böyle bir baba ile büyüyecek ne kadar sağlıklı? Kendini dövdürten bir anne ile büyüyen bir çocuk kendine saygı duymayı nasıl öğrenecek? Yazık çok yazık

Tokadı ye ye özür dilesin sana yeter yani? Bide seviyosun? Böyle işe yaramaz b*k çuvallarını koca diye yanınızda tutuyosunuz ya hiç yoruma gerek yok siz değerinizi belirlemişsiniz şimdi tokat dan tekmeye geçme level indasiniz...

Ya canım bnm. Ben de suratıma tokat yedim. Benim malum da sen kışkırttın demişti. Yahu Bi düşün düşün annen sana tokat atsa, baban, abin kimse işte tokat atsa kaldırabilir misin. Ben kendimden örnek veriyim yüzüne bakmam. Eş olunca ne değişio.vurma hakkını kim verio ne demek el kaldırmak. Sen boşver özrü falan özür dilese gelse o yaşadığın duyguyu unutamıcaksın.

Eve niye geri döndün? Yani resmen ben hakediyorum, gel sen beni evire çevire döv diyosun kocana!

Siddet asla affedilebilir normal bir durum degil.Isin basindayken bu durumu buyuklerinizle birlikte ona anlatin.Ama anlamiyorsa da sakin ama sakin tekrar vurmasina izin vermeyin.......Hic kimse siddeti haketmiyor......Bir sure cocuk yapmayin!!!! Allah islah etsin insallah esinizi

1.Çocuk fikrinden koşarak uzaklaşın
2.Evi terk edip paşa paşa geri dönmüşsün adam dahada palazlanmıştır.
3. Lütfen ailen duysun ve onu mahvetsin.Dinsizin hakkından imansız gelir.Diğer türlü tokat yumruğa döner yumruk aletli şiddete.
İlk şiddette tepkinizi göstermeniz gerekirdi.
Hala geç değil.
Bide merak ettiğim şey Allah size de el vermiş.O vurunca sizin eller ne yapıyor.Refleks olarak bir tane indirmiyor mu?
Bir daha tokat yediğinde (inşallah yemezsin) Allah'ım sana sığınırım de birde sen indir bakalım sonuç ne oluyor.

Baştan zaten ilişki sıkıntılıymış evlenince zirve yapmış ama siz gerçekleri görmek istememişsiniz ve evlenmişsiniz
Kavgalı ilişkilerin geldiği nokta dayak, şiddet
Aslında evliliğe adım atmadan, adamı terk etmek, en mantıklısı olacakmış
Birde bu şifre olayı saçma buluyorum her çiftin özgürlük alanlarına müdahale olumsuz duygular sağrıştırır, bu ısrarı bırakınız
Mademki güvende de eksiklik var
Evliliği sürdürmenin mansdı yok

İnsan 7sinde neyse 70inde de otur tatlım henüz evliliğinde erkenden boşanmanızı öneririm boşanmak istemiyorum seviyorum diyorsanız ciddi şekilde doktora gözükmesi eşin şiddet ne demek ya pişkin pişkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…