Eşim bana şifersini vermeyi reddetti

Merhaba hanımlar. Eşimle aramızda problemlerin oldugu bir dönemdeyiz üstelik iş dolayısıyla ayrıyız mekansal olarak.bilerek sosyal medyasını takip etmiyorum ilişkimizin başından beridir .ama kullanıcı adını biliyorum ve geçen gün bir baktım ki profili açık yabancı bir kadını takip ediyor ve tüm fotoğraflarını beğenmiş. Bu kişiyi tanıyıp tanımadığını sordum .tanımıyorum ama önerilerde çıktı vs gibi şeyler söyledi kötü niyet arama dedi.bende şifresini istedim vermeyi reddetti .önce şifrem otomatik ve bilmiyorum dedi .sonra da sana şifremi vermek istemiyorum hiç bir zaman bunu benden isteme dedi .tabiki kavga kıyamet birbirimze girdik.uzakta telefonunu alıp bakamam .günlerdir sinirden deliriyorum. Boşanmayi düşündüğümü söyledim güvenimi sarstı .sadece abarttiğımi söyledi kenara çekildi. Sizce ne düşünmeliyim
Eşinizi nasıl takip etmiyorsunuz yaa hayret ettim insan eşini takip etmezde kimi takip eder benim eşimde vermez şifresini bilirim birşey yapmaz arada alır karistirirm birşeyde bulmam gerçekten karakter meselesi de olabilir sıkıntı etmeyin takmayın kafaya ilişkinizi gözden geçirin derim yani baştan eşini takip etmemeniz bana saçma geldi hiç mi birbiriniz merak etmiyorsunuz baştan kocanizi çok boş birakmissiniz bence

Ben eşimin takip isteğini on dk geç kabul ettim diye veryansın etmişti, siz ne kadar gamsızsınız:)
Takip etmeye bile gerek görmediğiniz adamın hesabında başka bir kadın görünce, temelden tüm hesabı istemek biraz fazla değil mi?
Kaçan balık büyük mü oluyor, yılanın başını ne zaman eziyorduk, dişi köpek kuyruk sallamazsa. Yok bu uymadı.
Her neyse.
Garip bir ilişki. (Sadece takiple ilgili bir yorumdur.)

Merhaba hanımlar. Eşimle aramızda problemlerin oldugu bir dönemdeyiz üstelik iş dolayısıyla ayrıyız mekansal olarak.bilerek sosyal medyasını takip etmiyorum ilişkimizin başından beridir .ama kullanıcı adını biliyorum ve geçen gün bir baktım ki profili açık yabancı bir kadını takip ediyor ve tüm fotoğraflarını beğenmiş. Bu kişiyi tanıyıp tanımadığını sordum .tanımıyorum ama önerilerde çıktı vs gibi şeyler söyledi kötü niyet arama dedi.bende şifresini istedim vermeyi reddetti .önce şifrem otomatik ve bilmiyorum dedi .sonra da sana şifremi vermek istemiyorum hiç bir zaman bunu benden isteme dedi .tabiki kavga kıyamet birbirimze girdik.uzakta telefonunu alıp bakamam .günlerdir sinirden deliriyorum. Boşanmayi düşündüğümü söyledim güvenimi sarstı .sadece abarttiğımi söyledi kenara çekildi. Sizce ne düşünmeliyim
Üzgünüm, gerçekten çok üzgünüm durumunuz için. Allah sabır versin.

Eşinizle takipleşmiyor bile oluşunuz bana çok tuhaf geldi. Bilmiyorum belki biz biraz mıçmıç bir çift olduğumuzdandır ama sosyal medyalarımızda hep olduk, şifrelerimizi de hep bildik. Eşinizin davranışları çok nahoş. Başka bir kadını takip edip beğenmesi de rahatsız edici. İnşallah daha fazlasını yapmamıştır

Direk boşan

Sifreyi gizli tutması bana boş kuruntu gibi gelmedi, şüpheli...

Evlilik şifreleri merak etmemektir bla bla bla

Buda kemalim yapmazin başka versyonu

Evet şifreleri merak etmeyiz çünkü şifreleri biliriz zaten....isterseniz hiç bakmayın ama o şifreyi baştan beri vermeliydi size üstelik yabancı takip etmis vs . Sizi ikna etmek için anında şifreyi vermeliydi veremiyorsa onu fena patlatacak bir durum var demektir. Mesajlasiyor biriyle silse dahi kız mesaj atabilir diye düşünüyor.

Niye versin ki şifresini? Böyle saçma şeyler nasıl isteyebiliyorsunuz,insan utanır.

Niye versin ki şifresini? Böyle saçma şeyler nasıl isteyebiliyorsunuz,insan utanır.
Adam tanımadığı başka bir kadını takip edip tüm fotoğraflarını beğendiği için istemiş şifreyi. Normalde yokmuş. Nesi saçma? Utanması gereken adam. Ortaya sunduğu mazaret bile utanması gereken cinsten

Adam tanımadığı başka bir kadını takip edip tüm fotoğraflarını beğendiği için istemiş şifreyi. Normalde yokmuş. Nesi saçma? Utanması gereken adam. Ortaya sunduğu mazaret bile utanması gereken cinsten
Şifre istemek her koşulda utanç verici.
Adam şifreyi verse kimseyi takip etmeyecek mi sizce? Bu kadar çocuksu düşünmemek lazım. Aldatan her yerde aldatır,sokakta napacağız? Peşinde mi gezeceğiz velisi gibi?

Evlilikde gizlilik olmaz, hele ki böyle bir durumda, size güven vermek icin sifresini vermesi lazim.
Bazen aslinda hersey okadar ap acik ortadadir ama biz inanmak istemeyiz.

Şifre istemek her koşulda utanç verici.
Adam şifreyi verse kimseyi takip etmeyecek mi sizce? Bu kadar çocuksu düşünmemek lazım. Aldatan her yerde aldatır,sokakta napacağız? Peşinde mi gezeceğiz velisi gibi?
Bakmak için istemiş arada girip kontrol etmek için değil. Aldattığından emin olmak için yani

Bakmak için istemiş arada girip kontrol etmek için değil. Aldattığından emin olmak için yani
Arada girip kontrol etmek istese şifre istemezdi. Adamın yanında otururken açar mısın uygulamayı,bakayım derdi. Mail hesabı,sosyal medya hesabı insanın özelidir,başkasına verilmez.

Ayrı olmak zaten başlı başına ayrılık sebebi oluyor. Bir arada olmamak nasıl da yoruyor insani dizi çok iyi anlıyorum.
Rasgele birini niye beğensin Instagram da. Çok itici eşiniz
Ve Instagram'da bile takip etmemenize çok çok şaşırdım

Adam yanında değilmiş o sırada. Konuyu okudunuz mu?
Okudum. Kontrol illa o anda yapılmak zorunda değil. Yapacaksa adamın hiç beklemediği bir anda yapmalı zaten. Uygulamayı açar mısın bakayım derse şifreye de gerek kalmaz.

Eşimi aldatmıyorum,şifremi istese vermem. Ben de onun hiçbir şifresini bilmem de sormam da. Bu kadar basit. Evliyiz diye özelimiz olmayacak diye bir şey yok çünkü.

Back
X