- 15 Eylül 2022
- 2.503
- 1.663
- 63
- 33
- Konu Sahibi hopefullyyy
Eşinizi nasıl takip etmiyorsunuz yaa hayret ettim insan eşini takip etmezde kimi takip eder benim eşimde vermez şifresini bilirim birşey yapmaz arada alır karistirirm birşeyde bulmam gerçekten karakter meselesi de olabilir sıkıntı etmeyin takmayın kafaya ilişkinizi gözden geçirin derim yani baştan eşini takip etmemeniz bana saçma geldi hiç mi birbiriniz merak etmiyorsunuz baştan kocanizi çok boş birakmissiniz benceMerhaba hanımlar. Eşimle aramızda problemlerin oldugu bir dönemdeyiz üstelik iş dolayısıyla ayrıyız mekansal olarak.bilerek sosyal medyasını takip etmiyorum ilişkimizin başından beridir .ama kullanıcı adını biliyorum ve geçen gün bir baktım ki profili açık yabancı bir kadını takip ediyor ve tüm fotoğraflarını beğenmiş. Bu kişiyi tanıyıp tanımadığını sordum .tanımıyorum ama önerilerde çıktı vs gibi şeyler söyledi kötü niyet arama dedi.bende şifresini istedim vermeyi reddetti .önce şifrem otomatik ve bilmiyorum dedi .sonra da sana şifremi vermek istemiyorum hiç bir zaman bunu benden isteme dedi .tabiki kavga kıyamet birbirimze girdik.uzakta telefonunu alıp bakamam .günlerdir sinirden deliriyorum. Boşanmayi düşündüğümü söyledim güvenimi sarstı .sadece abarttiğımi söyledi kenara çekildi. Sizce ne düşünmeliyim