- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Dün akşam regl olmuştum ve karnım fena ağrıyor, eşim bunu biliyordu da bugün aramış akşam yemeğe çıkacağız hazırlan arkadaşım ve eşiyle dedi , birlikte gideceğiz, bende önce bana sorsaydın dedim ayarladık artık konuştuk dedi. Bende tamam dedim bundan sonra bana birşey ayarlarken sorarsan sevinirim dedim. O da tamam iptal ediyorum bundan sonrası da yok dedi. Neyse tartışma falan derken eşim sonuç olarak özür diledi ve konu hallolmuş gibi duruyor. Ama o bunu hep yapıyor. Benim içimde kalıyor ya kalbim kırık kalıyor öyle, hemen affediyoruz,ben yüzüne gülüyorum yine ama içimde birşeyler kalıyor, her düşüncesizlikten.
Daha önce de evde otururken ben birlikte vakit geçiriyoruz sanarken birden tlefonu eline almış , arkadaşını arayıp hadi dışarı çıkalım demişti ve çıktı arkadaşıyla.
Geçenlerde de beni yemeğe çıkardı yemekten sonra da arkadaşlarla okey oynamaya gideceğiz dedi, benim gitmesini istemediğimi biliyor çünkü bu aralar çok fazla olmaya başladı. Beni yemeğe çıkarmasını rüşvet gibi gördüm bak seninle de çıkıyorum, ilgileniyorum der gibi sevinemedim yani
tabi ben eşime bunları sürekli söyleyip de dile getirmiyorum işte içimde birikiyor. Tartışıyoruz, özür diliyor , bitiyor
Daha önce de evde otururken ben birlikte vakit geçiriyoruz sanarken birden tlefonu eline almış , arkadaşını arayıp hadi dışarı çıkalım demişti ve çıktı arkadaşıyla.
Geçenlerde de beni yemeğe çıkardı yemekten sonra da arkadaşlarla okey oynamaya gideceğiz dedi, benim gitmesini istemediğimi biliyor çünkü bu aralar çok fazla olmaya başladı. Beni yemeğe çıkarmasını rüşvet gibi gördüm bak seninle de çıkıyorum, ilgileniyorum der gibi sevinemedim yani