- Konu Sahibi delimelek2170
Hannesli canim tavsiyeni dinlemedigim icin pismanim
, ama bundan sonra tavsiyelerini dinlemeye calisicam
.Umarim beni yalniz birakmazsin.

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inshallah canim. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim,sadece tartisma olsa umursamaz,ozur dileyene kadar rahatca beklerim. Ama bana tokat atti ve umrunda bile digil sanki,her gun ozur dilemesi umuduyla isden donmesini bekleyip de umursanmadigini gormek cok aci veriyor.
Forumdakilarin uzerime gelmelerine geldikdeyse, haklisin.Ben bir-iki saat once tokat yedim ve bolusucek kimsem olmadigi icin burda paylasdim, bazilari hemen uzerime gelmeye basladilar. Sanki tavsiye digil de beni elestirsinler diye actim bu konuyu.Neyse, sizler sagolun, ozellikle Sana,"guzelimm", "hannesli", "patikli penguen" nickli arkadashlara ve diger bana tavsiye ve destek amacli guzel seyler yazan arkadashlarima teshekkur ederim. Umarim sorunum cozulunceye kadar beni yalniz burakmazsiniz.
eleştirme amaçlı değil yardım amaçlı burdayız, yoksa herkesi bu şekilde eleştirmeye başlasak, herkes sorunlarını yazsa, sizin sorununuz az kalır, eleştirenlerde ne haltlar çıkar acaba..
insan yardım istemeye çekinir.
sizin durumunuza gelirsek, aranız iyi mi eşinizle? 3-4 sayfa okuyabildim ancak. beklemek yerine neden siz konuşmayı denemiyorsunuz? kırıldığınızı, size ne hissettirdiğini anlatın. denediniz mi?
Hannesli canim tavsiyeni dinlemedigim icin pismanim, ama bundan sonra tavsiyelerini dinlemeye calisicam
.Umarim beni yalniz birakmazsin.
![]()
Birtanesin derimbende dünden beri konuya bakmama kararı almıstım ben kendıme göre yorum yapıyorum sonucta
belkıde benım aklıma uyup yokusa sürüyordur sebepleri olmayım daha kötü olursa diye.... bakmayacagım dıyordum okuyunca yorum yapasım gelıyor cunku...:)
bence eşinn hala kendını haklı görüyor yani benım lafımı dınlemedı tokadı attım konu kapandı olarak bakıyor olaya ardını arkasını pek düşünmüyor... ve sen ılk baslarda ınadından vazgectgn ıcın sımdı 20 gun ınat etsen yne enınde sonunda vazgececektr dıyecek ve adım atmayacak emın ol sonra yne sen bıkacaksın ve bır adım bıle ılerlemeyeceksınız...
bu yğzden konuş eşinle al karşına ama konusma sırasında kavga eder kendı haklı cıkar dıyorsan yaz cebıne bır not mektup güzel şeyler yazma tabi damardan gir kırgınlıklarını yaz ve su saatten sonra bana bır ozuru bıle layık görmeyen adam için hiçbir şey yapamam benım hakettıgım buysa senın de hakettıgın budur de noktayı koy.
özür beklediğini vurgula çok kırıldıgını bın kerede haklı da olsa tokat atmasının aşağılık birşey oldgnu söyle.. ona sığındığını söyle çocuklukta çektiklerimi şimdi de sen mı bana yasatacksın de.. biraz gururuna bıraz duygusuna dokun suan kalbıunı dınlemıyor senınle ınat pesınde belkı böylece bır ıcındekı sesı dınler? ne dersın
Birtanesin derimSakin oyle dusunme,bu konuda beni yalniz birakma. Sen zaten tavsiyeni ediyorsun,bende uygun gorduysem yapiyorum,onun icinde boyle dusunme. Not olayina gelince,kalbimiz bir. Ben de bu aksam masaya not yazip koymayi dusunuyordum,sabah erkenden kalkip ise giderken okusun diye (ben kalkmiyorum,cunki sabah kahvaltisini sevmiyor,kalkmama da gerek kalmiyor). Aksami zor edicem,yine gelip yemegini yeyip,televizyonda keyif yapacak. Ya yoksa aksami beklemeyeyip mesaj mi atayim,ne dersin? :44:
sabahı bekle bence sımdı bıseye kızgınsa yorgunsa anlayamaz cok, bıde kavga etmesın... ama sabah okursa tum gun bıraz dusunur ustune daha saglıklı karar verır o da...
aksam da cok ustune gıtme sende cocuklarla eglen bosver o da yapsın keyfını emın ol o keyıfıde sana duyurmak ıcın yapıyor dayanamayp gelırsın vazgecersn dye yapıyor...konusma ama cok tepkılı de durma yazdıklarnda sana daha cok hak verır belkı böylelıkle.. inşallah güzel olur bundna sonra kı gunler
hemen yarın olsun:) merakla bekleyecegım ama kendını cok beklentı ıcıne sokma olur mu ne olur ne olmaz
tabiki de dualarım senınle.. Allah yardımcın olsun inşallah herşey güzel olur...
yarın habersz bırakma bızı:)
Teshekkurler canim. Mektup ters tepip de neti kapatmazsa yazarim![]()
Mektup işe yarar umarım,dualarım seninle.
Cnm sakin ol sen sımdılık kendi huzurun için ılımlı ol ev huzursuzlugu cok kötü bişey.dua edıcem sana inşllh hersey yoluna girer üzme kendini tabiki mide vs stres herseyın başıdır düzelcek inş