Esim bana tokat atti

En kısa zamanda bir iş bul kurtul bu adamdan

Yazık diyorum baska bisey diyemiyrm kenfi hayatın kendi istelerin bu kadar mı kiymetsiz senin anana kendine kufur ettirip tokatısineye cekiyosun kendine gel aklini basina al en onemlisi kendine kıymet ver yazik etme kendine

Evliligini kurtarmak istiyorsun onun icin de Son bir Şansın var o da blof yaparak annenin yanına gideceksin gelirse ve gerçekten pişman olmuş olursa geri dönersin. .. yok gelmezse bosanirsin. ..yoksa bir daha ki konu bundan da kötü olur?bir sürü örneği var kk da...

Allah yardımcin olsun canım benim ailen kabul ediyosa ailenin yanina git ):

Bilmiyorum bende istemiyor bi yere gitmemi bana diyor annen gidiyorsun yenegeni goriyorsun yeter sana

Sana cok uzuldum kardesimden bile kücüksün sana tek söyleyebilecegim degmez ilerde zaten nekadar yanlıs yaptigini yasayarak goreceksin yasin kucuk kendine yeni bir hayat kurabilirsn yeterki kararli ol emin ol hic birsey icin degmez

Canim benim, 20 yaşinda, çocuğu olan ve muhtemelen kendi maddi ozgurluğu olmayan birine boşan demek soyleyene kolay. Boşandiğin takdirde başlarda zor bir hayat seni bekliyor. Ama henuz omrunun baharinda oldugun icin, düzeltilemeyecek kadar zor değil hicbir sey. Kizini alip, silenin yaninda her seye sifirdan baslayabilirsin.

Oncelikle dayak ve kufur, uyuşturucu gibi bence. Yani sana bunlari yapmaya bir kere alişmişsa kolay kolay birakamaz. Ve sana saygi duymadiği cok acik. Sen 50-60 yil daha bu sekilde yasamak istiyor musun? Ya da kocanin duzelecegine inaniyor musun? Kizin buyudukce boyle bir babanin yaninda, annesine boyle davranirken saglikli bir birey olabilir mi? Once bunlara karar ver. Eger bir sans daha vermek istiyorsan, arkadasin da dedigi gibi son bir kez dene ve ailenin yanina git. Onlara da her seyi anlat. Eger sdamin umrunda olmaz ya da geri donunce ayni seylere devam ederse, o zaman bosanir ve hayatini geri alirsin.

Buraya kadar ramamen senin kararlarin. Ama sana verebilecegim en buyuk tavsiye, sakin bir kez daha hamile kalma. Sakin!

durumun nedir bilemiyorum, ailen sahip cıkar mı arkanda dururmu

Keske evlenmeseydm mezbur kaldim iste :/ tavsiyeleriniz icin tskler bi sans daha vericem bornu surtsun biraz isan oldiysa oldu olmaydisa gidicem

Dayağı duydukda or...ilk defa duyuyorum o sana vurduğunda okkalısından yapıştır erkek gibi erkek el kaldırmaz onuda geçtim or...demez oda başka bişey oluyor o zaman.

gecmıs olsun canım.uzuldum ekonomık ozgurlugun varmı ?
ve aılen kucak acarsa gıt ..bırak hayatı zından etme kendıne

gecmıs olsun canım.uzuldum ekonomık ozgurlugun varmı ?
ve aılen kucak acarsa gıt ..bırak hayatı zından etme kendıne
Korkiyorum bosanmaktn kziim var onu alicaklar benden biliyorum cnku sansim yok ve cok sukur burasi kadinlarin ulkesi devlet bakar o sorun dgl ama hayatim hep ekskmi olicak ailem olmicak :/ ve daha kucugum snki hayatim biticek gbi hissediyorum ...bilmiyorum dusuniyorum bana kim seni s**mis diyen ve o**** diyen beni seviyormu yoksa cokmu sinirli bi isan bilmiyorum hep kendime diyordum sinirli odan gercekten demek istemiyor ama artik bununlada kedimi kadiramiyorum

canım pskologa gıt..
bence uzun lafın kısası doktora gıt kafanı topla .. aılenın yanına gıt ıs bul calıs ... ben bu cocuga kendım bakabılıyorum maddı durumum var dersın alırsın cocugunu

Simdide isi 3saat once biti ve ortalikda yok daynamadim aradim ablasinin evine gidiyor ne bi haber ne birsey hic bizi dusunmiyor ve bana diyor hani beni beklemiyordun ben nerdesin diyince sasirdim kaldim

sana vurdugunda karşılık ver diyemicem daha beter de dövebilir yani. Hem erkek gücünün yanında kadın gücü de maalesef çok orantısız. Anneye de küfür eden bir adam yani söylenecek çok şey varda netice de çocugunun babası, söylemiyorum. Geçmiş olsun sıkma bari canını artık, barışmaya karar vermişsin. İleriye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…