- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- 133
Yakinda 20 olicam ,evt kactim ama o istedi kacmami ben ayrilicaktim yarvaldi agladi sonra bende gitim iste onunla :/Kaç yaşındasın sen?
Kaçarak mı evlendin?
Slm arkadaslar
Oncelikle soylemek istiyorum turkcem iyi dgl beni anlamazsaniz cok ozur dilerim , ben 17 yasimda evlendim aylem istemedi, kaynamla yasiyordum bana cok kotulerdi aylemi yasakliyorlardi , sonra evimi ayirdim esim bu defa deyisti annesine gidiyordu gelincede bi sinirliydi hep, 3gun once ona sordum buraya gide bilirmiyim doye yok dedi her zmn ki gbi birakmiyor bi yere gitmemi ama kendisine gelince gidiyor isden sonra bana soyliyor 1saat gidicem ana sbh 3kdr gelmiyor abisinin yanina gidiyor istedigini yapiyor ama bNada hapis hayati yapiyor ,hernyse eve geldi beni sucliyor gitme dediysem gidemezsin ben erkegim ben buna kiZdim dedim ee ne olmus bende gitsem hep evdeyim odda kufure basladi serfsiz falan dedi bende susana yeter dedim oda kLkti bitane vurdu bana sonrada o harifini kulandi bna ve annem icinde ..bide o benimle konusmiyor snki ben vurdum ve hic uzulmedi beni vurdugan halada benimle konusmiyor bende konusmiyorum, ne yapmaliyim bilmiyorum ya gene vurursa aslisti belki bilmiyorum seven Adam hicmi uzulmez vurdugana
Bilmiyorum bende istemiyor bi yere gitmemi bana diyor annen gidiyorsun yenegeni goriyorsun yeter sanaSana niye hapis hayati yasatiyor ?
Tabiki sende cikicaksin , arkadaslarin olucak kendine ozel bir hayatin olucak..
Hem küfür ediyor , hek siddet uyguluyor kabul edilecek seyler degil...
Sana kimse annenin evine git diyemez bu bize dusmez zaten.
Ama ne yasadigini sen daha iyi biliyosun onun icin en iyi karari sen verirsin....
E sevgiliyken kendini belli etmis keske evlenmeseydinHersey sevgilyken basladi ozmnda kufur ediyordu ve bn ses etmedim o yuzden byle oldu
Simdi okudum cocugun varmisE sevgiliyken kendini belli etmis keske evlenmeseydin
Sen bu adama cocuk yapma sakin
Slm arkadaslar
Oncelikle soylemek istiyorum turkcem iyi dgl beni anlamazsaniz cok ozur dilerim , ben 17 yasimda evlendim aylem istemedi, kaynamla yasiyordum bana cok kotulerdi aylemi yasakliyorlardi , sonra evimi ayirdim esim bu defa deyisti annesine gidiyordu gelincede bi sinirliydi hep, 3gun once ona sordum buraya gide bilirmiyim doye yok dedi her zmn ki gbi birakmiyor bi yere gitmemi ama kendisine gelince gidiyor isden sonra bana soyliyor 1saat gidicem ana sbh 3kdr gelmiyor abisinin yanina gidiyor istedigini yapiyor ama bNada hapis hayati yapiyor ,hernyse eve geldi beni sucliyor gitme dediysem gidemezsin ben erkegim ben buna kiZdim dedim ee ne olmus bende gitsem hep evdeyim odda kufure basladi serfsiz falan dedi bende susana yeter dedim oda kLkti bitane vurdu bana sonrada o harifini kulandi bna ve annem icinde ..bide o benimle konusmiyor snki ben vurdum ve hic uzulmedi beni vurdugan halada benimle konusmiyor bende konusmiyorum, ne yapmaliyim bilmiyorum ya gene vurursa aslisti belki bilmiyorum seven Adam hicmi uzulmez vurdugana
gecmıs olsun canım.uzuldum ekonomık ozgurlugun varmı ?Slm arkadaslar
Korkiyorum bosanmaktn kziim var onu alicaklar benden biliyorum cnku sansim yok ve cok sukur burasi kadinlarin ulkesi devlet bakar o sorun dgl ama hayatim hep ekskmi olicak ailem olmicak :/ ve daha kucugum snki hayatim biticek gbi hissediyorum ...bilmiyorum dusuniyorum bana kim seni s**mis diyen ve o**** diyen beni seviyormu yoksa cokmu sinirli bi isan bilmiyorum hep kendime diyordum sinirli odan gercekten demek istemiyor ama artik bununlada kedimi kadiramiyorumgecmıs olsun canım.uzuldum ekonomık ozgurlugun varmı ?
ve aılen kucak acarsa gıt ..bırak hayatı zından etme kendıne
canım pskologa gıt..Korkiyorum bosanmaktn kziim var onu alicaklar benden biliyorum cnku sansim yok ve cok sukur burasi kadinlarin ulkesi devlet bakar o sorun dgl ama hayatim hep ekskmi olicak ailem olmicak :/ ve daha kucugum snki hayatim biticek gbi hissediyorum ...bilmiyorum dusuniyorum bana kim seni s**mis diyen ve o**** diyen beni seviyormu yoksa cokmu sinirli bi isan bilmiyorum hep kendime diyordum sinirli odan gercekten demek istemiyor ama artik bununlada kedimi kadiramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?