• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana ve oğluma karşı çok ilgisiz :(

Hiçmi ilgilenmiyor canım çocuğuyla,hiçmi oynamıyor yani?Yoğun çalışmak bahane olamaz bence.
Benim eşimde çok yoğun çalışıyor bazen gece yarıları eve geliyor bazen sabahladığı oluyor işyerinde.haftaiçi oğlumu pek göremiyor dolayısıyla.Ama haftasonu pazar günleri mutlaka beraber gezmeye gideriz oynarlar.Yada sabah erken kalkmışsa ilgilenir.Yani fırsat bulduğu zamanlar sever özlediğini belirtir.Sabah 7 akşam 9 o kadar da yoğun değil.Benim eşim aylardır eve 11-12 de geliyor akşamları saat 10 da gelse seviniyoruz...

balkona sigara içmeye çıktığımda oynuyor birtek o da 4 dk bile sürmüyo. Ben içeriye girer girmez hemen pc başına geri dönüyor

Anladığım kadarıyla eşin rahat bir yapıya sahip.Sıkıntıya gelemiyor sanırım.Çocukla ilgilenmeyi tümüyle annenin görevi gibi gören erkekler var malesef.Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Anladığım kadarıyla eşin rahat bir yapıya sahip.Sıkıntıya gelemiyor sanırım.Çocukla ilgilenmeyi tümüyle annenin görevi gibi gören erkekler var malesef.Allah yardımcın olsun arkadaşım.

evet cnm aşırı rahat herşeyi annesiyle benim üzerime yıktı keyfine bakıyor. ben çocuğa bakıyorum annesi evin geçimini sağlıyor oğlumun mamasıyla bezini bile kayınvalidem alıyor.

Kayınvaldenle dertleş diyecektim ama onlar zaten senden yana olmuyorlarmış maalesef.
Kendi eviniz olmadığı için belki eşin istediği gibi davranamıyordur,o yüzden pc yi kaçış olarak görüyordur.Babası o kadar baskınsa,ne bileyim mesela tv kumandası babadadır,babanın karşısında ayak uzatılmaz,eşe sarılmak ayıptır filan.Eskiden babalar çocuklarını öpmezmiş,belki kayınpeder böyle biridir.Eşin nasıl gördüyse öyle davranıyordur.Aklıma bunlar geldi.
Gerçi ayrı evde oturduğu halde eşi pc bağımlısı olanlar da var.
Acaba bir süre oğlunu alıp annene gitsen,yokluğunu hissedip,değerini anlar mı ? Annenlerle aran iyi midir ? Böyle bir sorunu onlara anlatabilir misin ?

Bir bayan daha vardı aynı senin dertten konu açmıştı.Kayınvalidesiyle beraber oturuyordu onlarda.Oğlu vardı 18 aylık civarı.Eşi hiç oğluyla ilgilenip sevmez hemen pc başına geçer oyun oynarmış..Sen şimdi bunları anlatınca o bayan aklıma geldi.Belki okurda yorum yapar.Daha sonra eşini karşısına aldı ve sert bir dille uyardı.Ondan sonra eşi bayağı değişti.Pc başında vakit geçirse bile oğluna ve eşinede zaman ayırıyordu artık.Nedense kayınvalide ve kayınpederle aynı evde yaşayan erkeklerde görülüyor bu durum.Sorumluluğu babanne dedeye ve eşe atıp kendileri keyfine bakıyorlar.Rahat tabi işlerine öyle geliyor.Bekarlıktan ne farkı kalıyor o zaman??Bence sizde bu durumdan sıkıldığınızı oğlunun babayada ihtiyaç duyduğunu,ilgisini sevgisini neden esirgediğini sormalısınız.Mutlaka verecek bir cevabı vardır.Biraz silkelenip kendine gelmesini etrafındaki meleği görmesini söyleyin bakalım..Hayatta ondan güzel ne var Allah aşkına??Şükretmeli sağlıklı bir bebeği olmuş.Bu zamanlar geri gelmeyecek.Çocuk büyüdükçe dertlerde büyüyor inanın.Eşinizi karşınıza alıp önce güzellikle konuşun bakalım.Haftasonu beraberce dışarı çıkıp vakit geçirmek istediğinizi söyleyin.Ama en kısa zamanda konuşun lütfen.İnşallah fayda eder

Kayınvaldenle dertleş diyecektim ama onlar zaten senden yana olmuyorlarmış maalesef.
Kendi eviniz olmadığı için belki eşin istediği gibi davranamıyordur,o yüzden pc yi kaçış olarak görüyordur.Babası o kadar baskınsa,ne bileyim mesela tv kumandası babadadır,babanın karşısında ayak uzatılmaz,eşe sarılmak ayıptır filan.Eskiden babalar çocuklarını öpmezmiş,belki kayınpeder böyle biridir.Eşin nasıl gördüyse öyle davranıyordur.Aklıma bunlar geldi.
Gerçi ayrı evde oturduğu halde eşi pc bağımlısı olanlar da var.
Acaba bir süre oğlunu alıp annene gitsen,yokluğunu hissedip,değerini anlar mı ? Annenlerle aran iyi midir ? Böyle bir sorunu onlara anlatabilir misin ?

kayınvalidemle tek derdim herşeye karışması o da farkında ilgilenmediğinin arada sölüo oynasana biraz çocukla die ama 2 dk da bıkıp bırakıo. Kayınpederim hakkındaki teşhisin %100 uyuyo cnm :) anneme gitmeme izin vermio eşim malesef bensiz gidemezsin diyo sebebinide sölemio öyle istiyorum diyor. Bıraksa gerçekten ikimizede çok ii gelicek. Sanırım gidipte dönmememden korkuo.

Bir bayan daha vardı aynı senin dertten konu açmıştı.Kayınvalidesiyle beraber oturuyordu onlarda.Oğlu vardı 18 aylık civarı.Eşi hiç oğluyla ilgilenip sevmez hemen pc başına geçer oyun oynarmış..Sen şimdi bunları anlatınca o bayan aklıma geldi.Belki okurda yorum yapar.Daha sonra eşini karşısına aldı ve sert bir dille uyardı.Ondan sonra eşi bayağı değişti.Pc başında vakit geçirse bile oğluna ve eşinede zaman ayırıyordu artık.Nedense kayınvalide ve kayınpederle aynı evde yaşayan erkeklerde görülüyor bu durum.Sorumluluğu babanne dedeye ve eşe atıp kendileri keyfine bakıyorlar.Rahat tabi işlerine öyle geliyor.Bekarlıktan ne farkı kalıyor o zaman??Bence sizde bu durumdan sıkıldığınızı oğlunun babayada ihtiyaç duyduğunu,ilgisini sevgisini neden esirgediğini sormalısınız.Mutlaka verecek bir cevabı vardır.Biraz silkelenip kendine gelmesini etrafındaki meleği görmesini söyleyin bakalım..Hayatta ondan güzel ne var Allah aşkına??Şükretmeli sağlıklı bir bebeği olmuş.Bu zamanlar geri gelmeyecek.Çocuk büyüdükçe dertlerde büyüyor inanın.Eşinizi karşınıza alıp önce güzellikle konuşun bakalım.Haftasonu beraberce dışarı çıkıp vakit geçirmek istediğinizi söyleyin.Ama en kısa zamanda konuşun lütfen.İnşallah fayda eder

tavsiyelerin için tşk ederim cnm cuma izin günü genellikle mutlu olur cuma günü dediğin gibi bir konuşıyım bakalım ne dicek :)

Merhaba merak ettim.Konuştunuz mu eşinizle?Bir değişme varmı?

konuşmadım cnm sadece oğlumu kucağıma alıp yanına gittim ve bak bu senin oğlun dedim ee dedi unutmuş gibi gözüküyosunda hatırlatıyım dedim geçtim koltuğa oturdum. Şu anda daha iyi eve gelio biraz oynuolar sonra pc ye oturuyo arada kalkıp sevio düzgün konuşmam işe yaramıodu laf sokmak lazımmış :D

Of kızlar bunaldım yine. Eşimin telefonundan 2-3 günde bir annemle konuşuyorum 250 dk bedavası var. Demin geldi yanıma arıyormuşum 5 dk konuşuyomuşumda ona dk kalmıyormuş. Bende zaten göremiyorum telefonlada konuşamazsam napıcam ben dedim hiçbişe yapmıcan diyo. Ne demek o ya senin için demesi kolay senin ailen yanında dedim. Evet diyo ben rahatım diyo. Bende inşallah bigün aileni göremeyecek durumda olursun ve elinden hiçbişey gelmez die beddua ettim yüzüne karşı nasıl bi bencillik bu yaa anlamıyorum. Gittikçe uzaklaşıyorum ondan. Nolucak böle kıslar napıcam ben bunu :(

Son düzenleme:
ne olursa olsun beddua etme bence. esin cok kiric gercekten((( uzuluyorum boyle konulari okudukca. galiba bide ailesiyle yasiyorsunuz, cok zor((( akil da veremiyorum artik. sabret diyecam ama sabrinda bir sonu oluyor:26:

evet ailesiyle yaşıyoruz...gerçekten çok zor . nasılda bencil insanlar sadece kendilerini düşünüyorlar karşılarındakilerin hislerinin hiç önemi yok :59:

Back
X