- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi sosyalbilimci
E bu seferde sen yaklaşıver.Bilmiyorum ki genelde iki gün anca dayanırdı 3.gün yaklaşırdı
Biz kadınlar aya gitsek ilk adımı aydan bekleriz he.
Allah başka dert vermesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E bu seferde sen yaklaşıver.Bilmiyorum ki genelde iki gün anca dayanırdı 3.gün yaklaşırdı
Kocana sorsana kızım deli mi ne yaa...Ya hayır erkekten erkege fark vardır ama benim eşim bildim bileli iki güne üç güne bi bana dokunmak ister öpmek ister dayanamaz yatakta veya evde dolanırken..şimdi 6 gün olmuş nasıl durabiliyo diyorum
Siz beni akşam akşam güldürdünüz Allah da sizi güldürsünHayır bizden ne istiyorsunuz ah bi anlasam. 6 gün nasıl durduğunu nerden bilelim,nasıl yardım edelim? Kadınlar kulübü sayfasını açık tutun biz soralım madem nasıl duruyon hayırdır,bı problem mi var diye?
Amin: )Siz beni akşam akşam güldürdünüz Allah da sizi güldürsün![]()
Kaç senelik evlisinizBeraber olmayalı 6 gün oldu, kendi yaklaşmasını bekliyorum bakalım napcak diye..dayanamaz zannediyodum ama 6 gün olmuş sizce bu normal mi??
Erkek bukadar dayanabilir mi ki?
Ayy bu çok iyimisAyy yine libidosuzlar sarmış burayı
Biz günde bir yapıyoruz,hatta son zamanlarda yarım günde bir yapıyoruz.
Çatlayın da patlayın![]()
Ayy yine libidosuzlar sarmış burayı
Biz günde bir yapıyoruz,hatta son zamanlarda yarım günde bir yapıyoruz.
Çatlayın da patlayın![]()
tüm sayfaları okudum, yorumlarınız iticilik akıyor konu sahibi.
"nasıl dayanıyorsunuz biz 2 gün duramıyoruz" dediğinizde kimse size özenmiyor.
ne bu çok seviliyorum çok sevişiyorum hahayt deme merakı?
Sen yaklaş niye onun yaklaşmasını bekliyorsunBeraber olmayalı 6 gün oldu, kendi yaklaşmasını bekliyorum bakalım napcak diye..dayanamaz zannediyodum ama 6 gün olmuş sizce bu normal mi??
10 numara soru.buyursosyalbilimci whatsaptaki kadın işi çözüldü mü?
Çnm bende çocuktan zannediyordum gün geçtikçe uzuyordu daha aralarBeraber olmayalı 6 gün oldu, kendi yaklaşmasını bekliyorum bakalım napcak diye..dayanamaz zannediyodum ama 6 gün olmuş sizce bu normal mi??