Hani birbirimize nefes alma zamanı bırakıyorsunuz demişsin ya...Aslında o eşinin nefes alma zamanları, sanırım sende mecburen bi plan yapıyorsun kendince.
Hele bu kadar yeni evliyken ne nefes alması kuzum ya...önce birbirinizi bi keşkedin, tanıyın, doyun da, başkalarına gelsin sıra. Eşiniz baştan kozunu göstermiş zaten ben sosyal bir insanım böyle sağda solda dışarda takılırım bana karışmayacaksın, sıkmayacaksın diye şartını koşmuş sanırım. Tabii hamile kalmandan dolayı yapılan apar topar bir evlilikte kendini kıstırılmış gibi hissetmesinden de olabilir bu. Bir erkeğin bayan arkadaşları olur bi şekilde okulan, mahalleden falan ama gerçekten arkadaşıysa zaten tanıştırır ve tanıştırdıysa da eşiyle beraberken görüşür...niye yalnız görüşüyor bi kere bu yalnış zaten. Hamile olan eşini gece yarısı evde yalnız bırakıyor, eşinin önceliği arkadaşlarımı senmisin, bana pek senmişsin gibi gelmedi açıkçası.
Benim sana önerim tel kurcaladığını söyleme...söylersen, saçmalama ne kıskançsın şu bu deyip üste çıkar direk zaten ve sen bir daha o telefonda mesaj falan bulamazsın. Onun için dikkatli adım at, hiçbişey söyleme ve takip et hareketlerini.