• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Bana Yalan Söylüyor!!

Hic normal gelmedi bana bu. Allah korusun. nedir bu erkeklerin derdi. cocuk gibi yalan soyluyorlar. bende msjda gordum deme ama niye bana yalan soyledin de. sen dun erkek arkadasinla degildin de. ben dayanamazdim, teli karistirdiysam da boyle boyle oldu niye yalan soyluyorsun derdim. uste cikmasinada izin vermezdim

umarım düşündüğün gibi kötü bir durum yoktur canım ama eşinin sana yalan söylemesi insanın aklında soru işareti bırakıyor:44:
sen yine arada eşinin cebini kontrol et bak bakalım yine mesajlaşmışlar mı arama yapılmış mı
yani beklemede ol eşini takibe al sonuç ne olacak ona göre hareket et:31:

Bir süre daha böyle mesajları takip etmeyi denesen diyorum... :44:
Yalancının mumu yatsıya kadardır elbette bir yerden açık verecek diye düşünüyorum...
Tedbiri elden bırakmayın. Muhakkak gerçek ortaya çıkacaktır.
Saf gibi davranıp sorular yönelt. Kız ortak arkadaşınızsa onunla görüş. Arayı soğuk tutma.
Neler duyup neler görüyoruz. Hayatta ne olacağı hiç belli olmaz. Bu arada da stresten uzak durmayı deneyip yürüyüşlere çıkıp kafanızı dağıtın, topluluk içinde olun bunalmamaya gayret edin. Kafanız dolu olsun. Hamilesiniz çünkü maazallah.
Umarım aklımızdan geçen başınızda değildir. :26:

Biraz bekle zaman geçsin.O samimi arkadaşıyla görüşme şansınız varsa eşinizle falan bir araya gelin.

Sohbet arasında o akşamdan bahset bişeyler at ortaya.12:30 a kadar tedirgin oldum,geç kalacaksanız gelin sizi evde misafir edeyim falan de.
Eşinin surat ifadesinden veya arkadaşının tavırlarından da bişeyler çıkarırsın.
Ne bilim aklıma bu geldi.Telefonu karıştırdım dersen sorun çıkar demişsin.

peki eşinizin görüşeceğini söylediği arkadaşıyla ona mesaj gönderen kız tanışıyorlar mı? insanlık hali belki de eşinizin arkadaşının şarjı bitti ve kızın telefonundan eşinize mesaj gönderdi???
polyanna değilim ama eşinizin arkadaşıyla o bayan o esnada yan yanalarsa böyle bir şey de olmuş olabilir

eşinle o bayan arasında bişey olmadığına eminim; sorun gözünün içine baka baka yalan söylemesi..

anlayamadığım şey şu ki, eşinin sana kızmasından neden bu kadar korkuyorsun kuzum? baktığını söylersin, kızarsa kızar küserse küser.. uzaklaşmasından korkuyorum diyorsun da, bu sorularla boğuşman daha mı az sıkacak canını? içini "neden bana yalan söyledi" diye sorular kemirirken, hiç dışarı yansıtmamaya çalışmak daha çok yormayacak mı seni?

senin "kocan"ın telefonuna gizlice bakman etik olmayabilir, ama onun sana yalan söylemesi daha da büyük ahlaki bir sorun..

hamileğin henüz 5.ayda.. sıkıntılı bir gebeliğin yokmuş.. çok nazlı da değilmişsin.. arkadaşlarıyla görüşmesine karışan bir insan da değilsin.. ee? hangi gerekçe bu yalanı haklı çıkarır?

Son düzenleme:
bence sorulması gerekiyor...

Canım bence de hoş değil ama o öyle biri karıştırtmaz kendine. Beni böyle sev derdi hep.şimdiye kadarda hiç yanlışı olmamıştı.Kendine aşırı güvenir,bana da hep güven der öyle söyliym.Mesajlar şöyleydi kıs mesaj atmış ben 21:00 gibi ...'dayım gelirsin.Eşim de ok görüşürüz . Başka mesaj da yok arama da.yani görüşülmüş ki başka mesaj yoktu.

bence eşinize ortak kız arkadaşınızla görüşmek istediğinizi söyleyin yani öylesine bir görüşme eve davet etmeyi düşünüyorum akşam yemeği için falan deyin eşinizin verdiği tepkiye dikkat edersiniz..eğer farklı bir ilişki varsa aralarında eve çağırmanızı istemicektir yada belli edicektir eşiniz. :82:

Son düzenleme:
çok sağol canım..bizim evliliğimiz biraz farklı oldu.Sevgiliyken hamile kaldım ve aldırmaya kıyamadık,zaten ciddi bir ilişkiydi ailelerimizi tanıştırmıştık ve evlendik hemen.ama kendisi aşırı sıkılgan bir insan.haftanın 6 günü benimle birlikte bişeyler yapınca 1 günü de kendine ayırmak istiyor.Üstüne gitmiodum ama iyi yapmıomuşum sanırım..anlıamıorum beni sevmio mu diorm ..bebeğimi düşünmeye çalışıyorum,o yüzden size danıştım yoksa sinirle kavga çıkartıcaktım..

anladım canım zaten o an ki sinirle öfkeyle birşeyler yapmamış olman iyi olmuş çünkü kendimden biliyorum bende sinirlendiğimde gözüm birşey görmüyor çok kızıyorum bu yüzden kendime ama karakter meselesi... sakinlediğinde en sakin en relax halinle konuş kesinlikle suçlar yada yargılar gibi değil kızların yorumlarından bazılarını okumuştum belki de senin düşündüğün gibi yada bizlerin aklına gelen ilk şey gibi bir şey olmayabilir ki ben bunu umut ediyorum.inşallah öyle bir durum yoktur gelişmelerden haberdar edersin...:34:yalnızca sakin olmaya sakin ce düşünüp akıllı adımlar atmaya çalış derim ben sevgiler...:71:

Siz zaten arkadaşlarıyla görüşmesine birşey demiyormuşsunuz, neden yalan söylüyor ki.
Sizin derdiniz yalan söylemesi değil bence, çünkü eşiniz sürekli yalan söylemiyor anlaşılan, bu konuda yalan söylemiş ve insan saklamak için yalan söyler, saklanacak ne yapmış orası muallak.
Gece vakti bir bayanla erkeğin ne işi olur, havadan sudan mı konuşmuşlar, hadi konuşmuşlar neden yalan söylemiş, çok mu kızardınız kızla görüştüğünü söyleseydi. Ve acaba yanlarında başka arkadaşlarda var mıydı?
Bu durumda kendinizi suçlu hissedip telefonu neden karıştırdım diye düşünmenize gerek yok bence, karşılaştığınız şey daha önemli ve bir süre daha kontrol etmelisiniz bence.
Baktınız birşey görünmüyor, açık açık böyle böyle mi diye sormalısınız, ben olsam içimde tutamazdım, eninde sonunda sorardım ama önce takip etmek lazım.

Hani birbirimize nefes alma zamanı bırakıyorsunuz demişsin ya...Aslında o eşinin nefes alma zamanları, sanırım sende mecburen bi plan yapıyorsun kendince.
Hele bu kadar yeni evliyken ne nefes alması kuzum ya...önce birbirinizi bi keşkedin, tanıyın, doyun da, başkalarına gelsin sıra. Eşiniz baştan kozunu göstermiş zaten ben sosyal bir insanım böyle sağda solda dışarda takılırım bana karışmayacaksın, sıkmayacaksın diye şartını koşmuş sanırım. Tabii hamile kalmandan dolayı yapılan apar topar bir evlilikte kendini kıstırılmış gibi hissetmesinden de olabilir bu. Bir erkeğin bayan arkadaşları olur bi şekilde okulan, mahalleden falan ama gerçekten arkadaşıysa zaten tanıştırır ve tanıştırdıysa da eşiyle beraberken görüşür...niye yalnız görüşüyor bi kere bu yalnış zaten. Hamile olan eşini gece yarısı evde yalnız bırakıyor, eşinin önceliği arkadaşlarımı senmisin, bana pek senmişsin gibi gelmedi açıkçası.
Benim sana önerim tel kurcaladığını söyleme...söylersen, saçmalama ne kıskançsın şu bu deyip üste çıkar direk zaten ve sen bir daha o telefonda mesaj falan bulamazsın. Onun için dikkatli adım at, hiçbişey söyleme ve takip et hareketlerini.

ben evlensem aynı durumu yaşasam..
allah kurtarsın benim elimden artık onu..:1:
bide niye telefonuma baktın der..saygısızlık yapmısım falan düşünücem ha?
direk banyoda basarım çık dışarı bu ne demek oluyo diye:27:
çok kötü niyetliyim belki ama bu devirde kimseye güvenilmiyo canım..sen tedbirli davran bence..eşin seni bilinç altı olarak çok korkutmuş gibi anladım ben:26:

buluşucakları yeri yazmıslar madem sızde bı arkadasınızın veya tanıdıgınızın onları gordugunu soylesenız?

bence sakin bir şekilde ''bir arkadaşım sizi o gün görmüş.neden yalan söyleme,bunu gizleme ihtiyacı duydun'' diye sormalısınız.tamam baskıyı sevmıyor olabilir.ama yalan söylemesi ve gizlemesi mantıklı değil.sonuçta sizde diyorsunuz ve kabul etmişsiniz arkadaşı olduğunu...

Hani birbirimize nefes alma zamanı bırakıyorsunuz demişsin ya...Aslında o eşinin nefes alma zamanları, sanırım sende mecburen bi plan yapıyorsun kendince.
Hele bu kadar yeni evliyken ne nefes alması kuzum ya...önce birbirinizi bi keşkedin, tanıyın, doyun da, başkalarına gelsin sıra. Eşiniz baştan kozunu göstermiş zaten ben sosyal bir insanım böyle sağda solda dışarda takılırım bana karışmayacaksın, sıkmayacaksın diye şartını koşmuş sanırım. Tabii hamile kalmandan dolayı yapılan apar topar bir evlilikte kendini kıstırılmış gibi hissetmesinden de olabilir bu. Bir erkeğin bayan arkadaşları olur bi şekilde okulan, mahalleden falan ama gerçekten arkadaşıysa zaten tanıştırır ve tanıştırdıysa da eşiyle beraberken görüşür...niye yalnız görüşüyor bi kere bu yalnış zaten. Hamile olan eşini gece yarısı evde yalnız bırakıyor, eşinin önceliği arkadaşlarımı senmisin, bana pek senmişsin gibi gelmedi açıkçası.
Benim sana önerim tel kurcaladığını söyleme...söylersen, saçmalama ne kıskançsın şu bu deyip üste çıkar direk zaten ve sen bir daha o telefonda mesaj falan bulamazsın. Onun için dikkatli adım at, hiçbişey söyleme ve takip et hareketlerini.

Evet,sanırım ben de korkuyorum üstüne gitmekten birşey söylemekten çünkü bira çabuk oldu evlilik ve korkuları vardır falan diye,bırakıp gitmesin diye belkide ,söylediklerine ses çıkarmıyorum, kızsamda bişey demiorum.Nasıl bu hale geldim ben de bilmiyorum.Ama önceliklerinin ben olmadığım düşüncesi benimde ,beni böyle evde yalnız bıraktığında aklıma geliyor..Ne yapsam düzelir ki..Haftada 1 de olsa ayda 1 de olsa üzülüyorum bu duruma da ayrıca..:59:

Evet,sanırım ben de korkuyorum üstüne gitmekten birşey söylemekten çünkü bira çabuk oldu evlilik ve korkuları vardır falan diye,bırakıp gitmesin diye belkide ,söylediklerine ses çıkarmıyorum, kızsamda bişey demiorum.Nasıl bu hale geldim ben de bilmiyorum.Ama önceliklerinin ben olmadığım düşüncesi benimde ,beni böyle evde yalnız bıraktığında aklıma geliyor..Ne yapsam düzelir ki..Haftada 1 de olsa ayda 1 de olsa üzülüyorum bu duruma da ayrıca..:59:

canım niye bu kadar kasıyosun anlamadım.. yok soğumasın, yok uzaklaşmasın bilmem ne.. aranızda bir aşk bağı yok mu? sana olan sevgi ve bağlılığından emin değil misin?

geçmişte bu tür bir kavga oldu da sana ayar mı verdi, giderim vs diye?

temelde farklı sıkıntılar olmasa, bu kadar çekinmezsin.. :44:

baskılanmak istemeyen,özgür bir adamla evlisiniz(sürekli bunu ifade etmişsiniz), evlenmeden öncede bu özelliğinin farkındaydınız herhalde.. baştan böyle kabullendiyseniz,neden şimdi sorun yapıyorsunuz hiç anlayamadım. :50:

Dün düşünüp dillendiremediğim şey doğru mu acaba. Siz belli şartlarla mı evlendiniz. Yani hamile olduğunuz için zoraki bir evlilik oldu da onun için mi karışamıyorsunuz. Minnet mi duyuyorsunuz ona sizi hamile halinizle bırakmadı evlendi diye.
Eğer öyleyse sakın kendinizi suçlamayın. Bu çocuk sizin. İkinizin. İkinizin de eşit sorumluluğu var bu olayda.

Son düzenleme:
Dün düşünüp dillendiremediğim şey doğru mu acaba. Siz belli şartlarla mı evlendiniz. Yani hamile olduğunuz için zoraki bir evlilik oldu da onun için mi karışamıyorsunuz. Minnet mi duyuyorsunuz ona sizi hamile halinizle bırakmadı evlendi diye.
Eğer öyleyse sakın kendinizi suçlamayın. Bu çocuk sizin. İkinizin. İkinizin de eşit sorumluluğu var bu olayda.

Zoraki bir evlilik olmadı.Birbirimizi çok seviyoruz . Ama sanırım sizinde söylediğiniz gibi,ben içten içe beni bebeğimle yarı yolda bırakmadığı için ona minnet duyuorm ve mutsuz olmasını istemiyorum. 2. Evliliğim erkeklere,sevgilerine hiç güvenim yoktu.Mutlu bir evlilie inancım azdı .Şimdide kendime güvnim gitmiş gibi bu mesaj olayından sonra.Normalde özgür olması rahatsız etmez beni bir yanlışını görmediğim için.Ama bu olaydan sonra gözüme batar oldu...

cnm ya tüm yazdıklarını sayfa sayfa okudum.sen ne kadar naif,ne kadar hassas ne kadar düşünceli bi kadınsın öle..nerdeyse eşin kırılacak diye bu olayı içine atmaya çalışıyorsun..olmazki güzelim böyle bu konu seni içten içe yer durur..tlf nunu karıştırdığını asla söleme ama takibi de elden bırakma kokusu muhakkak bigün çıkar.hiçbirlşey saklı kalmaz.ve kadınlar hislerinde yanılmaz...

diğer konuya gelince eşine karşı senin minnet duygun onun her yanlışını içine atmayı ve ona serbest zamanlar bıraktırmanı gerektirmez..bunu düşünsende ona sakın belli etme kendini okadarda rahat hissetmesin ve seni de bukadar sessiz hissetmesin tabi..bu bebek ikinizindi zamanlama olarak biraz erken oldu okadar..ilişkinizin gideceği yer zaten evlilik değişlmiydi bunu sen söledin tatlın..bu duruma takılıp kalma sakın..

Back
X