Eşim banka hesabımı karıştırmış

Düğünden hemen önce aldığım hisseyi diyor

Kendisininde birikimi var ne kadar birikimi olduğunu bilmiyorum. Aylık ben eşime para veriyorum o da koyuyor birikiyor. Kalan parasını da kendi biriktiriyordur.
Olayı yalan söylememden nerelere çekti. Diyorum tamam söylemedim o zaman şimdi söylüyorum ne uzatıyosun yani. Konuşmama etmeme ailemi bile konunun içine almaya çalıştı. Kendisi resmen para mevzusu için böyle yapıyor. Evlenmeden dedim ben şu kadar kazanıyorum borcumu anca karşılıyorum ki ekstre maillerime baksaydı borcumu da görürsü yok ama alımlara bakmış hep
Siz ortak birikim yaptığınız hesaba giriyor musunuz? Ben olsam girer ara ara bakarım. Burada birikim hesabını boşaltan kocalara dair çok konu okuduk

a

O zaman erkek para saklayınca burda linçlemeyeceğiz demektir bu.
Kadınla erkek bir olamaz. Bir boşanma durumunda erkek başının çaresine bakabilir. Ama kadın için aynı durum söz konusu değil. Ayrıca dediğim gibi ortak giderler haricinde herkesin parası kendine isteyen harcar isteyen saklar bu erkek içinde geçerli

Yalanın büyüğü küçüğü olmaz. Yalan söylemişsiniz.
Benim bankacılık şifrelerimi eşim bilir. Ama benden habersiz 5 tl çekemez. Benim paramı nasıl kullandığımında hesabını bana soramaz.
Ama bizde gizli saklı bir şey olamaz.

Kadınla erkek bir olamaz. Bir boşanma durumunda erkek başının çaresine bakabilir. Ama kadın için aynı durum söz konusu değil. Ayrıca dediğim gibi ortak giderler haricinde herkesin parası kendine isteyen harcar isteyen saklar bu erkek içinde geçerli
İyide bu konuda iki tarafta çalışıyor yani herkes kendi başının çaresine bakabilir.

Bence bankamatik gören kadınlar.Kadın parası kadınındır.Erkeğin parası ortaktır mantığı hakim burada niyeyse
Erkekler evde yayılıp yattıkları, kadınlar hem dışarıda hem de evde yıprandıkları içindir belki. Boşanıldiğı zaman erkekler çocuklarına dahi nafaka vermemek için her türlü çirkefliği yaptığı içindir belki de. Ya da kadına para hesabı vermek istemeyip, kuruşuna kadar hesap sormak istemeleri yüzündendir.
Kadının ayakta durmaya, gerektiğinde çocuklarına sahip çıkmaya ihtiyacı vardır.
Konu sahibi zaten eve gerekli harcamaları yapıyormuş, kuruşumuza kadar bir erkeğe hesap vermek zorunda değiliz.

Yeni evliyken eşim benden gizleseydi ve yalanı ortaya çıksaydı ben direkt ayrılırdım insan bir daha güvenemez para mı kaçırıyor benden diye düşünür mailinizi vermeniz uygun olmamış bunlar kişiye özeldir merak ederse alıp telefonu bakabilir ama şifre vermeyi hiçbir zaman doğru bulmuyorum.

Yeni evliyken eşim benden gizleseydi ve yalanı ortaya çıksaydı ben direkt ayrılırdım insan bir daha güvenemez para mı kaçırıyor benden diye düşünür mailinizi vermeniz uygun olmamış bunlar kişiye özeldir merak ederse alıp telefonu bakabilir ama şifre vermeyi hiçbir zaman doğru bulmuyorum.

Valla çalıştığın parayı ver bana diyen kadın parası sever g.vat erkekle de ben evlenemem. Paramı niye vereyim, ne münasebet benim hesabımda durunca birikmiyor mu?? Madem tek hesap olcak o zaman adam bana göndersin. Para diye diye bu kadar kendini rezil etmek de koca sıfatını taşıyan bir insana hiç yakışmıyor. Kadın zaten gönderiyor parasını eee bir de elindeki paraya göz dikip banka hesabını kurcalayan erkeğin yüzüne g.vat der tükürurum ancak. Rica ederim eşit olucaz diye gvatlığı meşrulastırmayın, adamın para diye yapmadığı rezillik kalmamış. G.vat olmuş birini erkek diye koynuna alacak olanlar buyursun ben yapamam

Valla çalıştığın parayı ver bana diyen kadın parası sever g.vat erkekle de ben evlenemem. Paramı niye vereyim, ne münasebet benim hesabımda durunca birikmiyor mu?? Madem tek hesap olcak o zaman adam bana göndersin. Para diye diye bu kadar kendini rezil etmek de koca sıfatını taşıyan bir insana hiç yakışmıyor. Kadın zaten gönderiyor parasını eee bir de elindeki paraya göz dikip banka hesabını kurcalayan erkeğin yüzüne g.vat der tükürurum ancak. Rica ederim eşit olucaz diye gvatlığı meşrulastırmayın, adamın para diye yapmadığı rezillik kalmamış. G.vat olmuş birini erkek diye koynuna alacak olanlar buyursun ben yapamam
Ama konu sahibi gizlemiş sorduğu halde yok demiş üstüne üstelik mailini vermiş adam öğrenmiş yalan söz konusu burada

Sizin tavrınızı onun da hesaplarınızı karıştırmasını doğru bulmadım. Karşılıklı güven ve saygı probleminiz var bence.

Back
X