Eşim başka kadınlar hakkında yorum yapıyor.

Offf ne iğrenç bu erkekler ya. Birisi kadına şuranı yalarım buranı yerim der, öbürü araba sürerken yoldan geçen kadına laf atar , evli barklı çocuklu ama evde gül gibi karısını görmezden gelip dışardaki kadınlarla uzun uzun sohbet eder, onu dinler sözde teselli eder falan. Erkek arkadaşlarına başka kadınların videosunu paylaşıp üzerine yorum yapmak sapıklık bana göre. Siz aynısını yapsanız, kız arkadaşınıza bir erkek videosu paylaşıp ufff şu yakışıklıya bak, kasları çok iyi , yükseldim, eridim bittim, analar ne erkekler doğuruyor falan deseniz eşinizin hoşuna gider mi hiç sanmıyorum.
Açıkçası ilk başta intikam tarzı bişey istedim yapacaktım ama sonra kendime yakıştıramadım yine de. Duygularım çok gel gitli oldu

Merhabalar. Kafam çok karışık olduğu için buraya yazmak istedim. Eşim sosyal medyada Instagram tiktok gibi sürekli arkadaşina iste kesfetine çıkan kadınların videolarını atıp yorumlar yapıyor. Yok işte cok güzel şöyle böyle gibisinden. Geçenlerde de tiktok da bulunduğumuz cevrede olan bir kızın videosunu atıp ben buna ölüyorum vs yazmış arkadaşına. Ben bunu görünce tabi tartisma yaşadık ama boşuna sonuc olarak ne bir özür ne bir çaba hiç birşey yok. Sadece benim kırılmamla kaldı olay yine. 1 haftadır konuşmuyorum onu görmezden geliyorum artık. Boşanmayı düşünmeye başladım. Bence bu durum hiç sağlıklı değil ama cesaret de edemiyorum. Off daha yeni doğum yaptım kafam çok karışık.
Pişman olsa ne değişir koskoca adam bu sonuçta. Lütfen kocalarınıza sanki çocuğunuz gibi davranmayın. Evliliğin ilk kuralı sadakat.

Açıkçası ilk başta intikam tarzı bişey istedim yapacaktım ama sonra kendime yakıştıramadım yine de. Duygularım çok gel gitli oldu
Hayır öyle bir şey hiç düşünmeyin bile. Aynısını yaparsanız haklıyken suçlu konumuna düşersiniz, eşiniz de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışır sizi suçlar. En güzel intikam sessizce çekip gitmektir. Onu umursamadığınızı göstermektir. Yeni doğum yapmışsınız yaşadığınız duruma üzüldüm. Ailenize dönme imkanınız var mı şuan?

Hayatımda hiç tiktok kullanmadım ama YouTube'da karşıma o platformdan videolar çıkıyor, çok pis bir mecra olduğunu biliyorum. O uygulamayı kullanan erkeklerden uzak durmak lazım.

Hayır öyle bir şey hiç düşünmeyin bile. Aynısını yaparsanız haklıyken suçlu konumuna düşersiniz, eşiniz de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışır sizi suçlar. En güzel intikam sessizce çekip gitmektir. Onu umursamadığınızı göstermektir. Yeni doğum yapmışsınız yaşadığınız duruma üzüldüm. Ailenize dönme imkanınız var mı şuan?
Evet evet aileme dönebilirim anneme üstü kapalı bahsetmiştim durumdan hatta. Benim kafam karışık boşanmayı düşünüyorum diye

Merhabalar. Kafam çok karışık olduğu için buraya yazmak istedim. Eşim sosyal medyada Instagram tiktok gibi sürekli arkadaşina iste kesfetine çıkan kadınların videolarını atıp yorumlar yapıyor. Yok işte cok güzel şöyle böyle gibisinden. Geçenlerde de tiktok da bulunduğumuz cevrede olan bir kızın videosunu atıp ben buna ölüyorum vs yazmış arkadaşına. Ben bunu görünce tabi tartisma yaşadık ama boşuna sonuc olarak ne bir özür ne bir çaba hiç birşey yok. Sadece benim kırılmamla kaldı olay yine. 1 haftadır konuşmuyorum onu görmezden geliyorum artık. Boşanmayı düşünmeye başladım. Bence bu durum hiç sağlıklı değil ama cesaret de edemiyorum. Off daha yeni doğum yaptım kafam çok karışık.
Tiktok'ta gezen adam'dan çok'ta şey bekleme
Kafanızda ki evlilik nasıl bir şey bilmiyorum ama türk erkeği işte her hareketi boşanma sebebi zaten doğuştan falso
Abaza hepsi, yanındaki ile yetinmezler ,yani gerçekten boşanmayacaksan
Boşa kavga etme düzelmez bunlar..

Burda biraz bende de sorun var. Evlenince hele de hamile kalınca hemen anne kimliğine bürünüp kendimi ihmal ettim. Açıkçası eşimin alçaklığına kızmıyorum demek ki adam değilmiş ama ben kendimi nasıl bu kadar görmezden geldim ona kızıyorum. Kabullenemiyorum
lütfen saçmalamayın pis sapık haklı sizde sorun var öyle mi??

Hep böyle konularda neden konu sahibi gebe yada yeni doğum yapmış oluyor. Sevgiliyken nişanlıyken anlamadınız mı?

Esin sana değer vermiyor umursamıyor ne demek seninle evliyken başka kadınlara kızlara yorum yapıyor Eşin hem sapik bunu da bil ilk firsatta aldatır bile

Değişmesi için değil bir kadının yaşadığı ahlaksızlığa inanmak istemedim.
Doğru olmasını istemedim

Değişmesi için değil bir kadının yaşadığı ahlaksızlığa inanmak istemedim.
Doğru olmasını istemedim…
Teşekkür ederim keşke doğru olmasaydı ama bunu benim yaşamam tamamen karşımdaki insan yüzünden. Artık üzülmemeye çalışıyorum ben elimden geleni yaptım. Hak ettiğini bulur inşallah

Teşekkür ederim keşke doğru olmasaydı ama bunu benim yaşamam tamamen karşımdaki insan yüzünden. Artık üzülmemeye çalışıyorum ben elimden geleni yaptım. Hak ettiğini bulur inşallah
Siz böyle onun kirini pasını halının altına süpürüp üstünü örtmeye devam ettiğiniz sürece hak ettiğini falan bulmaz.
Hayat sizin hayatınız, siz bilirsiniz.

Back
X