Eşim başka kadınlara bakiyor

omurci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
1
Merhaba 11 aylık evliyim,eşim sürekli yanımda kadınlara bakıyor,ben tepki verince,gözüm dalmış boş bakıyordum diyor.Arkadasiyla yemeğe gittik,yemek boyunca arkadaşının sevgilisine kitlendi gözünü ayırmadi,ne benim yüzüme baktı,ne masada sohbet etti,öküz gibi kadına baktı,kalkincada ben dalmışım,farkında değilim dedi,birdaha seninle biryere gitmicem dedi.Kim olsa tepki vermezmi?

Tepki veririz de bu tepki “niyi kidinliri bikiyirsin kicicim” şeklinde olmaz. Koyarız kapının önüne gidip istediği kadar kadın izleyebilir ondan sonra. Arkadaşının sevgilisine yan gözle bakan kişilikte adama eşim demenize değinmiyorum bile.

Tepki veririz de bu tepki “niyi kidinliri bikiyirsin kicicim” şeklinde olmaz. Koyarız kapının önüne gidip istediği kadar kadın izleyebilir ondan sonra. Arkadaşının sevgilisine yan gözle bakan kişilikte adama eşim demenize değinmiyorum bile.

Ne diyim maalesef şuanda eşim,kim diye bahsediyim

Bu anlattıklarınızın birini bile yaşasaydım artık eşim olmazdı. Bir tek gün bile beklemeden davayı açardım.

Merhaba 11 aylık evliyim,eşim sürekli yanımda kadınlara bakıyor,ben tepki verince,gözüm dalmış boş bakıyordum diyor.Arkadasiyla yemeğe gittik,yemek boyunca arkadaşının sevgilisine kitlendi gözünü ayırmadi,ne benim yüzüme baktı,ne masada sohbet etti,öküz gibi kadına baktı,kalkincada ben dalmışım,farkında değilim dedi,birdaha seninle biryere gitmicem dedi.Kim olsa tepki vermezmi?
Aaa bariz sapık olduğumu belli edeni de ilk kez görüyorum
Bu işler gizli kapaklı dönmez mıydı ya

Aaa bariz sapık olduğumu belli edeni de ilk kez görüyorum
Bu işler gizli kapaklı dönmez mıydı ya
Gözüm dalmış boş bakıyordum diyor,bir dışarı çıkıyoruz,sahile gidiyoruz aynı gözü etrafta,ben yokmuşum gibi,ben kendimi hatırlatinca of sende çok agresifsin,kadın çok tuhaf giyinmiş komik ona baktım yok hareketleri tuhaftı ona baktım,en son yemek olayında evden kovdum

Adam da ilişki de güven vermiyor.çocuk yapmayın bir süre.

Gözüm dalmış boş bakıyordum diyor,bir dışarı çıkıyoruz,sahile gidiyoruz aynı gözü etrafta,ben yokmuşum gibi,ben kendimi hatırlatinca of sende çok agresifsin,kadın çok tuhaf giyinmiş komik ona baktım yok hareketleri tuhaftı ona baktım,en son yemek olayında evden kovdum
Adam seni sevmiyor.yakında sesli olarak da söylemeye başlar boşanmalısın.ne saygı var ne sevgi?

Ya hep aynı şikayet hep aynı cevap allah açkına bizmi yaşlandık sizmi yenisiniz anlamadım onlar bakıyor siz alınıyorsunuz onlar sizi suçluyor siz onu vs vs bunun cevabı yok çözümüde yok bakıyor adam yani ne yapak,kızlar sağolsun minimum derecede giyiniyorlar erkekler bakıyor kadınlarda bakıyor ne yapalım hep birlikte birbirimize bakalım madem,hiç unutmam orta halli bir mağazada pantolon bakıyorum 20 li yaşlarında bir kız eline siyah bir büstiyer tarzı birşey almış arkadaşına diyorki bu kapalı yaaaa,sadece mahrem yeri kapalı yahi daha ne kadar açık olsundu diyemiyorsun,düşük bel pantolon,sütyen,alnına kadar ilaner,takma kirpik ne yapalım bende bakıyorum sizde bakın eşinizde baksın alınmayın artık bu tip şeylere,ben Amerikaya da gittim,Rusya yada bizimki bakılır tarzda hepimiz bakalım ne yapalım adam haklı,sapık fln demeyin vallahi sinirleniyorum😂😂😂

Kısasa kısas yapabilirseniz bı deneyin derim.
Hem sağa sola bakacaksınız eşinizin gözüne soka soka
O delirince de yav ne alakası var sende çok agresifsin gözüm daldı, komikti, tuhaftı, maymuna benziyordu, ondan baktım dıye siralayaksiniz

Ha bunun sonu yine boşanma olmalı tabi.once kısasa kısas
İntikam almak rahatlamak için
Sonra hadi yallah. Boşadım seni

Arkadaşının sevgilisine kitlendi de arkadaşı Naptı peki gece boyu sevgilisini kocanızın öküz gibi izlemesine sessiz
Arkadaşının sevgilisine kitlendi de arkadaşı Naptı peki gece boyu sevgilisini kocanızın öküz gibi izlemesine sessiz mi kaldı ? Kocayı boşa çocuk yapmadan
Adam masaya sohbet ediyordu,gayet normaldi bende anlamadım,hatta benimki onların evindede kalmış biz kavga ettikten ,kovduktan sonraki gunlerde

Ya hep aynı şikayet hep aynı cevap allah açkına bizmi yaşlandık sizmi yenisiniz anlamadım onlar bakıyor siz alınıyorsunuz onlar sizi suçluyor siz onu vs vs bunun cevabı yok çözümüde yok bakıyor adam yani ne yapak,kızlar sağolsun minimum derecede giyiniyorlar erkekler bakıyor kadınlarda bakıyor ne yapalım hep birlikte birbirimize bakalım madem,hiç unutmam orta halli bir mağazada pantolon bakıyorum 20 li yaşlarında bir kız eline siyah bir büstiyer tarzı birşey almış arkadaşına diyorki bu kapalı yaaaa,sadece mahrem yeri kapalı yahi daha ne kadar açık olsundu diyemiyorsun,düşük bel pantolon,sütyen,alnına kadar ilaner,takma kirpik ne yapalım bende bakıyorum sizde bakın eşinizde baksın alınmayın artık bu tip şeylere,ben Amerikaya da gittim,Rusya yada bizimki bakılır tarzda hepimiz bakalım ne yapalım adam haklı,sapık fln demeyin vallahi sinirleniyorum😂😂😂
Ağzının suyu aka aka kilitlenir tarzda bakamaz
Ayırt edelim önce bunu.
Yoksa bizde bakıyoruz birinin karizması, ötekinin minnoslugu, ötekinin sakal kesimi
gözlüğü bilekliği, diğerinin küpesi
Birinin ses tonu veya tavrı duruşu
Orada ne var dedirtiyor bakıyoruz

Ama yani bakıyoruz sadece
Bakıp Allah sevdiklerine bağışlasın deyıp geciyoruz
Salyalanmiyoruz uzun uzadıya psikopat gibi kilitlenir yanındaki herkesi unutmak herseyı hiçe saymak sapikliktir

Back
X