- Emoji Skoru
- 157.979
- Puanlar
- 798
O yüzden bu konunun tavsiyesi yorumu olmaz konu sahibi,ya sizinde bildiğiniz şeyleri tekrar edecez yada bak geç artık ne yapalım diyecez,eşinize hakarette edebiliriz ama çok fazla bu tarz konu açıldı insanlar bakıyor heleki cesur giyinen kadınlara zaten çok bakılıyor bende bakıyorum ama dalıp dalıp gitmek kitlenmek fln zaten siz kendiniz söylemişsiniz en fazla eşinize laf söyleriz o yani,ben de eski eşime neler neler söylüyordum kafanda kuruyorsun sana öyle geliyor diyordu ki bende crop tarzı giyinirim,eğer sizin içinize sinmiyorsa heleki tanıdık bir kadınsa insan daha bir kuruyor,ne yapalım ya hep birlikte bakacaz yada kesin bir tavır koyacaz.
Belli ki kocanla bu sorunu yasamissin zaptedememissin salmissin okey. Bakan adama ben de bir care oldugunu dusunmuyorum o huyda biri bakar. Ama normal degil kitlenmeler herkese tanidik tanimadik bakmalar bi de arkadasinin sevgilisine bakiyor bu ahlakli bisey mi de normal gorelim?
Sen kocani öyle kabulettiysen ettin buna okey zaten ya kabul edeceksin ya ayrilacaksin daha millete bok atamaya onun bunun giysisini diline dolayip baktiriyorlar demene gerek yok kafanda kocani aklayacaksin diye.
Sacma sapan tutturdunuz bi kadinlarin giyimi bilmem neymis yok crop giymis yok bustiyer...
Kendin de bakiyormussun yahu ben yillarca istanbulda yasadim ben niye milletin donuna bakmiyordum acaba ya bi bustiyer ya da cropta bakilacak ne var aciklik olarak? Şehre yeni mi geldiniz?
Her seferimlnde hayatiniz da ilk defa gormus gibi neye bakiyorsunuz?
Yasadigim ulkede cok daha acik insanlar evin balkonunda bikiniyle gunesleniyor, sutyenle balkona cikan vs gordum. Insan biyerde bakmaz oluyor