Esim bayram ziyaretine gitmeyecekmis

kaskas12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
651
1.123
63
39
Kizlar biliyosunuz esimle annemin arasi bozuldu. Benim de arqm bozuktu esimle ama toparladik biraz. Simdi malum bayram yaklasiyo bana dioki ben annenlerin evine gitmem bahramlasmaya. Ben de babam abim var onlara karsi gitmemiz lazim ama nuh dior oeygamber demior gitmem dior. Ben de sinirlendim en son bende senknkine gitmwm haberin olsn dedim ve yine kavga etmeye basladik. Ben cok adaletsizmisim onub ailesi bana hicbisi yapmamis neden gitmiormusum. Ben de benim abim babam da sana bisi yapmadi sen de onlara gitmiorsun dedim cevap vermedi ama yine bozuguz. Bayramda ziyarete gitmemek nedir ya ayip denen bisi var ne yapsam da ikna etsem yardimci olun lutfen :(

Bende inatlasmak yerine biraz sakinlesin.
Sonra guzel bir ortam yaratin evde sakin huzurlu olsun. Yemeginizi yiyin guzelce kullaniyorsaniz hafif alkolunuzu de alin mutlu huzurlu ol sakin ol sonra oturun guzelce konuyu ac sen.

Az dramatik konuş. Kirildigini soyle. Ona hak ver haksizsin deme ama ondanda anlayış bekle. Tatli dille her sey çözülür.

Güzelce konuşacaksınız
Kavga etmek yerine bunu daha ılıman bir dille iki tarafa da gidilmesini gerektigini kavgasız gürültüsüz anlatmaya çalış.
Baktın ki nuh diyor peygamber demiyor o zaman bildigini oku

eşin çok inatsa konuşmakta yetersiz kalır, annesinin ya da babasının sözünü dinliyorsa onlara anlatın durumu

Zit gittiginiz surece bi sonuca varamazsiniz. Sakin sakin konusup durumu oyle anlatmalisiniz. Eger gitmezseniz babanizlada arasi bozulursa durumun bi daha hic eskisi gibi olamiycagini ve bunun sizi cok uzeceginden ona bahsedin. Kavga eder gibi degil ama.

Gitmezse gitmesin
Her seyi trajedi haline getirmeyin
Siz gidin annenize

Kizlar biliyosunuz esimle annemin arasi bozuldu. Benim de arqm bozuktu esimle ama toparladik biraz. Simdi malum bayram yaklasiyo bana dioki ben annenlerin evine gitmem bahramlasmaya. Ben de babam abim var onlara karsi gitmemiz lazim ama nuh dior oeygamber demior gitmem dior. Ben de sinirlendim en son bende senknkine gitmwm haberin olsn dedim ve yine kavga etmeye basladik. Ben cok adaletsizmisim onub ailesi bana hicbisi yapmamis neden gitmiormusum. Ben de benim abim babam da sana bisi yapmadi sen de onlara gitmiorsun dedim cevap vermedi ama yine bozuguz. Bayramda ziyarete gitmemek nedir ya ayip denen bisi var ne yapsam da ikna etsem yardimci olun lutfen :KK43:
sende onunkıne gıtme bylece kavga cıkmasın amaaan nıye gelmedınız derse annen bende onunkıne gtmedım anne dersin

Siz gidin bayramlaşın ailesiyle. Size bi zararları yoksa gitmemek ayıp olmaz mı ? Hem belki eşin utanır. Eşinle annen arasında sorun olabilir bunun eşinin ailesiyle alakası yok. Sen gelmezsen bende gelmem tavırları hem çok çocukça hemde asla sorun çözmez.

Istediginiz kadar kavga edin ailenizle ama et tirnaktan ayrılmaz bence. Esiniz de annenizi herhangi biri olarak görüyor. Öncelikle ne olursa olsun ailenizi atamayacaginizi anlatin ona en azindan bayramlari gidip bir evlat olarak yanlarinda bulunmaniz gerektiğini aciklayin ve bence aile icindeki iliskilerinizi de esinize yansıtmayın sonra boyle dusman oluyorlar. Aradaki dengeyi sizin kurmaniz lazim.
Empati kurdugumda evet ben de aciklamami yapar sizin gibi tepki verirdim. Onunki ana baba da sizinki degil mi?! gerekirse durumu kv kp aciklar o bayramda yanlarina gitmeyecegimi ama bu durumun tamamen esimle ilgili oldugunu soylerdim.

Tam bir inat kizlar hala daha gitmem dior! Babama ayip diil mi diorum onu telefonla ararim bayramlasirim dior. Bide bana tek basina gidersin bebegi goturemezsin diyor. Asla ikna olmaz. Rezillik resmen butun bayrami haram edecek hem bana hem aileme cok mutsuzum

Bebegi götüremezsin ne demek ya , omu dogurmuş, beslemiş çok cahilce buldum.Siz gidin bebeginizle, zorla güzellik olmaz, sizde onun ailesine gitmezsiniz olur biter.Anneniz eşinize ne yaptı, onu bilmiyoruz, haklı olabilir gitmemekde.

Bebegi götüremezsin ne demek ya , omu dogurmuş, beslemiş çok cahilce buldum.Siz gidin bebeginizle, zorla güzellik olmaz, sizde onun ailesine gitmezsiniz olur biter.Anneniz eşinize ne yaptı, onu bilmiyoruz, haklı olabilir gitmemekde.
Kapidan cikarmazsa nasil gidiyim kavga etmek istemiyorum. Ben gelmem dedik daha fena kavga ettik ztn. Annemle buyuk bir kavga ettiker annem baya agir konustu esim de kaldiramadi bitti bi daha konjsmam diyor ve bilirim konusmaz boyle dedimi. Arada kaldim cok ztn lohusayim birde bununla ugrasiyorum

Back
X