Esim bebek konusunu hic acmiyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Merhaba iki yildir evliyim, yasim 28, artik bir bebegim olsun istiyorum, hem fiziksel , hem ruhsal olarak zamani geliyor, ama Esim bebek konusunu hic acmiyor, bazen cocugumuz olsun diyor sevgiyle, ama İş ciddiye binince hic orali olmuyor, kalbim kiriliyor bir kadin olarak, isterdimki benden cok o istesin, bir gün gectim karsina acik acik Anne olmak istedigimi söyledim tamam dedi , sevgiyle yine, ama genede korunmaya devam etti, ne düsünüyor anlamiyorum benimle dürüstce konusmadigini düsünüyorum üzgünüm

baştan konuşmuşsunuz zaten tamam demiş bence korunduğu anda söyleyin korunmanı istemiyorum bebeğimiz olsun istiyorum diye...

Neden evet diyorsun ama korunmaya devam ediyoruz diye sormuyor musun..?

Belki baba olma fikri korkutuyordur diyeceğim ama 2 yıllık evliyim diyorsun..

Bir daha konuş senin fikrin nedir neden evet dediğin halde korunuyorsun diye ? Baba olmaktan korkuyordu belki yada kafasında farklı düşünceler vardır bilemeyiz tekrar konuşun açık ve bet olmasını isteyin.

Tesekkür ederim cevaplariniz icin , esime konuyu actim kavga Ettik , sonra barismak icin konusabildik, Ben sana ve cocugimuza bakabilmek icin güclü olmak istiyorum maddi bakimdan filan dedi, hakli olabilir.. Ama cok sevse beni böyle Seyleri bahane etmez , kavgamizdan sonra bende sogudumm konudan

Bak demiş zaten maddi açıdan güçlü olmak istiyorum ondan diye...

Yoksa neden istemesin ki.

Çocuk her iki tarafın tam anlamıyla kendilerini hazır hissetmesiyle ve istemesiyle yapılmalı bence.

Siz de uygun zamanı bekleyin ve kendinizi yıpratmatan vazgeçin.

Merhaba, bence eşinize zaman tanıyın. Belli ki kendisini hazır hissetmiyor. Çocuk sahibi olmak ömür boyu devam eden çok büyük bir sorumluluk. Sizin hazır olmanız çok güzel, ama sağlıklı olan eşinizin de buna hazır olduğunda bebek sahibi olmanız. Buna hazır değilse ileride ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bunu eşinizin sizi yeterince sevmediği şeklinde düşünmeyin. Sonuçta bu istediğiniz yere tatile gitmek, ya da bir şey almak gibi bir şey değil. Çok büyük bir karar.

Merhaba iki yildir evliyim, yasim 28, artik bir bebegim olsun istiyorum, hem fiziksel , hem ruhsal olarak zamani geliyor, ama Esim bebek konusunu hic acmiyor, bazen cocugumuz olsun diyor sevgiyle, ama İş ciddiye binince hic orali olmuyor, kalbim kiriliyor bir kadin olarak, isterdimki benden cok o istesin, bir gün gectim karsina acik acik Anne olmak istedigimi söyledim tamam dedi , sevgiyle yine, ama genede korunmaya devam etti, ne düsünüyor anlamiyorum benimle dürüstce konusmadigini düsünüyorum üzgünüm

aynen benm eşim de öyle. hoş daha 5 aylık evliyim ama benm planım da çok beklemek yok yaani öyle istiorum enazından. ama eşim evet çocuk muhabbeti yapıyor ciddiyete geldi mi yok,karşıymılş gibi davranıyor.bu kaadr güzel bi duyguyu hissedememedi beni çok üzüyor... erkekler bu konularda biz kadınlar kadar hassas değiller ne yazık ki.allah korsun bi gün olmazsa bi sorun olursa zorlu tedavileri kadınlar görüyor çnkü çoğunlukla :( bunu düşüemiyorlar..çok üzücü,üzücü olduğu kadar da sinir bozucu.. :ssz:

Durum bizde de aynı bizde 2,5 yıllık evliyiz. Etrafımızda bizimle bir evlenen herkesin çocukları 1 yaşına girdi bile gerçi ben evlenir evlenmez çocuk istemiyordum ama şimdi ufaklıkları gördükçe canım çekmiyor değil. Eşime her çocuk muhabbeti yaptığımızda hep susardı pek konuşmazdı bende birgün aldım karşıma açık açık konuştum oda bana neden istemediğini anlattı bir yerde haklı tek kişi çalışıyor ve bu ortamda çocuk büyütmek çok zor masrafı hiç bitmiyor. Eşim maddi açıdan biraz kenara para ayıralım diyor ama hem yaş hemde zaman geçiyor. Bazen iş bulamadığım için çok bunalıyorum. Birde bir rahatsızlığım var ha diyince çocuğum olmayacağınıda biliyorum eğer ki çok ararsam yaşım geçicek ve bu sefer dahada zor olucak bende dertliyim anlayacağınız bu düşüncemi şimdilik kalbime gördüm. Çocukları çok seviyorum,onlarla iletişimim çok kuvvetlidir ama arkadaşların çocuklarını sevmeye devam edeceğim.

insan ilk çocuğunu isterken maddi açıdan çok ta güçlü olmayı beklemesıne gerek yok gibi geliyor sonuçta ılk çocuk yaşlarda bu sorumluluğu alabılmek için normal yanı ne yapıcak nekadar bırıkım yapıcakki 2 .de düşünür insan maddi açıdan güüçlü olmayı 1 tane çocuğa nasıl olsa bakılır bunu bahane edip aklında başka şeylermı var acaba yanı bunu sorun etmesi sıradan bı bahane gıbı geldi bana

Sagolun.. Bana göre de maddi durumumuzu bahane ediyorr, hazir degil, iliskimiz cok yiprandi artik kavgalardan, dedigim Gibi son kavgamizdan sonra bende istemiyorum artik bu adamla , cünkü galiba evlililigi yürütemiyegiz, Anne olmak isterdimki ama böyle kavga Dolu mutsuz bir ortama cocuk doguramam, birde esimin istegiyle yurtdisinda yasiyorum, yurtdisinda tek basima da büyütürdüm belki ama anlayisli bir esle ve huzurlu bir ortamda

Durum bizde de aynı bizde 2,5 yıllık evliyiz. Etrafımızda bizimle bir evlenen herkesin çocukları 1 yaşına girdi bile gerçi ben evlenir evlenmez çocuk istemiyordum ama şimdi ufaklıkları gördükçe canım çekmiyor değil. Eşime her çocuk muhabbeti yaptığımızda hep susardı pek konuşmazdı bende birgün aldım karşıma açık açık konuştum oda bana neden istemediğini anlattı bir yerde haklı tek kişi çalışıyor ve bu ortamda çocuk büyütmek çok zor masrafı hiç bitmiyor. Eşim maddi açıdan biraz kenara para ayıralım diyor ama hem yaş hemde zaman geçiyor. Bazen iş bulamadığım için çok bunalıyorum. Birde bir rahatsızlığım var ha diyince çocuğum olmayacağınıda biliyorum eğer ki çok ararsam yaşım geçicek ve bu sefer dahada zor olucak bende dertliyim anlayacağınız bu düşüncemi şimdilik kalbime gördüm. Çocukları çok seviyorum,onlarla iletişimim çok kuvvetlidir ama arkadaşların çocuklarını sevmeye devam edeceğim.[/QUOT

şunu anlamıyorlar hayat hiç bir zaman planladığın gibi gitmiyor.he tamam bakabileceğin kadar çocuk yap bu doğru.ama bi çocuğa da bakamıcak bi aile olmaz die düşünüorum ben.herkes çok zengin,çok rahat büyücek die bişi yok ki zaten..hayırlısı demek lazım biraz bu işler için. benm de mesela pko rhatsızlığm var,adetlerim düzensiz,kısacası yumurtlayamıorum.yani hamile kalmam kolay olmıcak...ama gel de bunu erkeklere anlat,anlayamazlar. ben eşime bazen diorum ya zor olursa çocuğumz bak ben de böyle böyle bişi var biliosun falan diorum. olur olur sen merak etme deyip çıkıvriyor işin içinden...

Sagolun.. Bana göre de maddi durumumuzu bahane ediyorr, hazir degil, iliskimiz cok yiprandi artik kavgalardan, dedigim Gibi son kavgamizdan sonra bende istemiyorum artik bu adamla , cünkü galiba evlililigi yürütemiyegiz, Anne olmak isterdimki ama böyle kavga Dolu mutsuz bir ortama cocuk doguramam, birde esimin istegiyle yurtdisinda yasiyorum, yurtdisinda tek basima da büyütürdüm belki ama anlayisli bir esle ve huzurlu bir ortamda

Bizimde kavgalarımız oldu (ailesinden dolayı) arada bir hala olmakta, bazen bende senin gibi düşündüm ama eşim beni çok seviyor bende eşimi seviyorum başkaları yüzünden kavga etmek yıpratıyor insanı ama sevgimiz ve anlayışımız evliliğimizi ayakta tutuyor. Yani sevdiğim adamdan çocuğum olmasını çok istiyorum ama işte eşimin kaygıları het vurmama neden oluyor. Az önce arkadaşlarımızın ikizlerini sevmekten görüyorum onları görünce daha bir istek oluyor içimde ama mecburen içimde tutuyorum bu isteğimi. Birde insanlar eline yakışıyor artık sizde yapın demiyorlar mı iyice bir kötü oluyorum ya

Cnm şurada yazdıklarını samimiyetle eşine anlatsan eminim problem çözülecektir.
Çocukları sevdiğine göre olumsuz bir durum yoktur bence :)

tesekkür ederim cevaplariniz icin , esime konuyu actim kavga ettik , sonra barismak icin konusabildik, ben sana ve cocugimuza bakabilmek icin güclü olmak istiyorum maddi bakimdan filan dedi, hakli olabilir.. Ama cok sevse beni böyle seyleri bahane etmez , kavgamizdan sonra bende sogudumm konudan

ama bak adam demiş maddi açıdan oldunu. Bunda soğuycak kırılcak birşey yok millet 5 6 yıl sonra durumunu düzeltip yapıyor çocuğunu. Sevinmen lazım ki mantıksız hareket edip çocuk yapmıyor adam öyle olsa bukezde adama maddi açıdan şikayetlerini dile getirceksin. çocuğun osu busu eksik benm şuyum eksik geçinemiyoruz diye

Cnm şurada yazdıklarını samimiyetle eşine anlatsan eminim problem çözülecektir.
Çocukları sevdiğine göre olumsuz bir durum yoktur bence :)

bi insan istemedikten sonra ne kadar anlatırsan anlat fayda yok :50: ben de pko var ayrıca bşka bi kist var yani zaten kolay olmıcak hamile kalmam. korunmayı bırakmamızı söledi doktorumuz ama hiç faydası yok... insanca konuşarak da anlattım, bağırdım ağladım da ama fayda yok.. artık kaderimde ne varsa o. olmazsa da olmaz geç kalırsak da geç kalırız ve bunun vicdan azabını çeken ben olmam. o kadar doluyum kii... birazdan işten gelicek eve ama ben yüzüne bakmak bile istemiorum :47:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X