Eşim bebekten soğudu :(

ilkbahar_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
735
225
103
İzmir
Merhaba kızlar. ben 4,5 aylık evliyim evlenmeden önce eşim bebek isteğini söyler dururdu ben karşı çıkardım. maddi olarak zorlanırız, zaman geçsin,önce ev alalım falan diye diye adamı çocuktan soğuttum sanırım :( geçen ay gebelik şüphem vardı diye morali bozuldu adetimi bekledi dört gözle. Benim ise fikrim değişiyor gibi önceden en az 2-3 sene beklerim derken şimdi bebek sahbi olmak istiyorum. şubat ayından sonra çalışmalara başlayalım mı dedim onun da istediğini düşünerek ama büyük bi hayal kırıklığına uğradım. daha çok erken krize gireriz para yetmez falan dedi gerisini dinlemedim bile. işin acı tarafı buna sebep benim ben soğuttum onu. arada yokluyorum hala olmaz diyo çok üzülüyorum :(( sizce nasıl yaklaşmalıyım?

ben böyle şeyleri erkekler bahane eder diye düşünürdüm ev almak borç bitirmek öyle 1 2 senede nerde arkadaşım ne borç biter nede istek üstüne gitme bebeği olan arkadaşlarının yanına gidin yada davet et bebeklere karşı ılgisi oluşursa ister belki benim eşim de hiç istemezdi taaa nişanlıyken bile evleneli 3 sene bitecek 2. 3 aylık hamileyim kızımın 2 yaşı bitti 2. süpriz yumurta resmen :)))

ben böyle şeyleri erkekler bahane eder diye düşünürdüm ev almak borç bitirmek öyle 1 2 senede nerde arkadaşım ne borç biter nede istek üstüne gitme bebeği olan arkadaşlarının yanına gidin yada davet et bebeklere karşı ılgisi oluşursa ister belki benim eşim de hiç istemezdi taaa nişanlıyken bile evleneli 3 sene bitecek 2. 3 aylık hamileyim kızımın 2 yaşı bitti 2. süpriz yumurta resmen :)))

yeğenimiz var ikimizde çocukları çok seviyo zaten bayılıyo ama konu bize gelince korkuyo. sen ne güzel 2. yaa tam aile olmuşsunuz

eşim ikinciyi duyduğunda nerdeyse bayılacaktı hastanede sonucu aldığımızda dr kendine zor getirdi ama şimdi çok güzel olacak deyip duruyor ister ama işte erkeklerden sorumlulukdan çok korkuyorlar sorması ayıp nasıl korunuyorsun

varya inanmazsın 2. ye prezervatifle hamile kaldım ben hala inanamıyorum ama bizim bir arkadaş anlaşımlasın diye paketi açmadan deldiğini o şekilde hamile kaldığını söylüyordu bence dene

Allah iyiliğini versin güzel fikirmiş ama benim eşim paketi kendi açıp özellikle kontrol ediyo bu numarayı yemez

Back
X