Evet hem de iki kere okudum :)) ben memurum işime geri dönücem iki yıl sonra inşallah tamamen çıkmıyorum yani onu asla yapamazdım zaten. Bebeğime bakacak kimsem yok malesef ailem uzaktaYazdıklarımın hepsini okuyabildin mi :) azıcık destanımsı olmuş:)
Aslında olaya gerek yoktu fakat o ,benim kendimi bu kadar sıkıntıya soktugumu bilmiyordu. Abla geliyor nasıl olsa ,sıkışırsa yardım eder gibi düşünüyormuş . E kadın gelmedi, nolcak, ev kendine format atamıyor malesef ,birilerinin birşeyler yapması gerekiyor:) bide ev işlerinde ve bebek bakımında çok yardımcı olurdu, hakkını yemeyeyim. Sabah kalkıp işe gidecek ,kalkar çocuk sallardı .bazen ben ağlardım, uyanır, çocuğu alır ,beni yatırırdı.
Senin için de olaya gerek yok .eşinle konuşa konuşa kafasına sokacaksın. Bu çocuk piyangodan çıkmadı,birlikte karar verdiniz ve dünyaya getirdiniz .yükünü paylaşmak zorunda .bir de çalışıyormuşsun, bu durumda ekstra özen göstermesi gerekir .küserek, kaçarak olmaz , anlayana kadar anlat ,pes edecek muhakkak bir yerde .bide neden işten çıkman gerekiyor? Bebeğine bakacak kimsen yok mu ? Yerinde olsam şartları biraz zorlar ve işten çıkmazdım .
Ev muhabbeti öyle yaa :) Ben de senin gibi hangi dağınıklıktan başlayacağımı şaşırırdım ve çok tecrubesizdim:)


Zaten işe devam etsem tek başıma hayatta çekemem yükünü gece bile kaldırırım vallahi sallasın diye ama şimdi o işe gidecem diye onun arkasına sığınıyor yatıyor.
O konuda da birebir katılıyorum size piyangodan çıkmadı bu çocuk hatta çocuk çocuk diye başımın etini yedi durdu onu dinlemedim yine de ben istediğim zaman yaptım bilsem daha da geç yapardım. Çocuk için kuduran hep erkekler oluyo ama sonra herşey zor geliyo ve kaçıyorlar sorumluluktan.
Ev işi evet gerçekten aniden misafir bastırsıkça tecrübe kazanıyor insan :) siz derken ben de destan yazdım sanırım
