Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki birşey sorucam; sen hiç aramıyor musun? inatlaşmayın bence, ayrılsanız da ortada bebek var.
ben olsam açarım boşanma davasını, çocuğun velayetini sana verirler zaten bu durumda, sonra mahkeme kararı çıkarır bi daha da göstermezdim çocuğu.. çoktan haketmiş bunu, bu ne karaktersizlik ya
ewt bu nuda düşünmedm değil ama sonrası için belki vicdanen rahatsız olmak istemedm bebeğim için ne bileym sebebi ben olmak istemiorumm
arkadaşlar olay aslında benm doğumuma dayanıyr k.v lohusalığımın 2. günü evde bana saldırıp hakaretler etti neymş efendim görümcelerime yemek yapıp sofra hazırlamamışm.tabi bu hara güreden dolayı ben bebeğimle ilgilenemeynce bebeğim ateşten dolayı yoğun bakıma kaldırıldı ama bu kadın hem bana hemde anneme yoğun bekım kapısının önünde telefonla arayp sürekli hakaret etmeye başladı. eşim yanmdayken aradı ve bana en büyük hakareti etti (o..) eşimde duydu ben zannettm benm yanmda olacak die ama malesef.neyse ben bunların hepsini yuttum v görevm dolayısıyla oturduğum yerden başka bir yere geldim 6 aylığına eşimde ailesi ile kaldı.size asıl olayımı sölüyorum buraya geldiğimdn beri ne görümler aramş ne de doğru düzgün birileri eşim bi gün herşey yolundyken nie eltimi aramadığımı söledi bende sen onlara nie diemiosun eşimi arayın derken olay koptu kızımı hazırla almaya geliom die ne gelen var ne giden nede telefon ediyr.beyfendi inadını gösterecekmiş. değer mi size soruyorum bebeğini görmemeye o kadın için bana lütfen yardım edn ne yapmalıyımm![]()
kızlar saolun hepiniz çok haklısınız bunları önceden göremezdm severek evlendk ve eşim benmle evlenmek için çok mücadele etti. tek sorun k.v neymiş sürekli nie aramıomuşm v.s bir türlü anlamadlar benm çalışan bi bayan olduğumu inannın canm yanıo ama hepsini allaha havale ettm evt dideme benzio hatta ona bile ulaşmayı denedmallah kimseyi çağresiz bırakmasın