eşim ben eltimi aramadım diye 3 aydır ne bebeğini ne de beni aramıyor :(

bu adam için denilecek söz yok insanlıktan cıkmış insan bebeğine lohusa karısına kıyar mı vicdan kalmamış

bu ne yaaaa delirdim resmen okurken...
ne kadar karaktersiz, vicdansız bi kadınmış kv...
eşininde ondan farkı yok kusura bakma..
nasıl ses etmez onca şeye..
kendi evladına nasıl kıyar...
o kadar sinirlendim o kadar çok üzüldüm ki inan bana...
inatmış peeehhhhh...
yazıklar olsun öyle adamdan ne baba olur ne koca anca anasının eteğinin altında yaşayan bi parazit olur...

peki birşey sorucam; sen hiç aramıyor musun? inatlaşmayın bence, ayrılsanız da ortada bebek var.

ben olsam açarım boşanma davasını, çocuğun velayetini sana verirler zaten bu durumda, sonra mahkeme kararı çıkarır bi daha da göstermezdim çocuğu.. çoktan haketmiş bunu, bu ne karaktersizlik ya

eşinizin göbek bağını kesmeyı unutmuşlar bırakın kalsın sulalesıne yapışık böyle gerizekalı bı adamdan baba falan olmaz gerçekten çok sınır oldum ya ınsan bukadarmı düşüncesiz olur elti için çocuğundan kopar

ALLAH sabır versın boşanmak için ne bekliyorsunuz bu adamdan

Arkadaşlar duygusal davranıp, ayrılırsanız ortada bebek var diyorsunuz.
O tamamen sizin temiz yüreğinizden.
Boşan diyince suçlu oluyoruz. Ama farkında mısınız? Bu adam zaten evli gibi davranmıyor. Çocuğunu arayıp sormuyor.
Gerekçesi de ney? İnat. Ne inadı yahu ortada bebek var bebek!
Nasıl sinir oluyorum. Ama bu adamın kendisi daha çocuk, bebeğe nasıl babalık etsin.
Boşan diyorum böyle durumlarda çünkü, ortada bir evlilik göremiyorum ben şahsen zaten.
Konu sahibi çalışıyor geçimini sağlıyor, ekonomik özgürlüğü var.
Çocuk için bu çile çekilmez. Kafası , huzuru rahat değil bir kere, bebeğe nasıl sağlıklı annelik yapabilir?
Evet, boşanmış aile çocuğu olmak zor. Kendimden de biliyorum zaten.
Ama böyle evliliklerin çocuğu olmak da bence çok zor.
Böyle evlilikte büyümüş bir arkadaşımın büyüdüğünde , annesine "bu adamı yıllarca neden çektin anne boşa şu adamı" diyerek, annesini babasından boşattığını bilirim ki bence de en doğrusuydu.
Bu adam, karısına ya... çocuğunun anasına O.... denmesine sesini çıkartmadığında, uzun zamandır çocuğunu bir inat uğruna aramadığında çoktan bitti bence.
Yazıklar olsun böyle adama. Bundan değil baba, iskele babası bile olmaz.

Ben çok sinirlendim okurken bu insanlar kendilerini ne zannediyolar ya. Bir insanın günahına girmek ne kadar kötü bişeydir. Allah ıslah etsin böylelerini. sanırım çalışıyorsunda. ne kahrını çekeceksin böyle adam müsveddesinin:20: bekara koca boşamak kolay ama kimsenin hele hele eşim dediğin insanın sana böyle davranmaya hakkı yok. senin namusuna laf atan kayınvalidenide ALLAH bildiği gibi yapsın. günahtan hiç korkmaz olmuşlar. Allahım sabır...

Ne yapmalıyım demişsin.Hiçbirşey yapma bence...
Sen kızınla kendi hayatına odaklanıp yönver.

Bana kalsa dava aç diyeceğim ama emin değilsen beklemede kal.
Eğer barışmak gibi bir düşüncen varsa,lütfen eşin özür dilemeden asla arama.
O zaman da şartlarını sıralarsın.Böyle böyle olacaksa varım dersin.
Yoksa zaten en kötüsünü yaşadın,kaybedecek birşeyin yok.

işin de varmış ne güzel, neden katlanmak zorunda olasın ki o sümsük kocana ve beş para etmez ailesine..
al çocuğunu yanına mis gibi yaşa hayatını.

lanet olsun böyle kocalara da ailelerine de be. bu nedir ya.
bir de ortalıkta adamım diye geziniyor şe....sizler

kızlar saolun hepiniz çok haklısınız bunları önceden göremezdm severek evlendk ve eşim benmle evlenmek için çok mücadele etti. tek sorun k.v neymiş sürekli nie aramıomuşm v.s bir türlü anlamadlar benm çalışan bi bayan olduğumu inannın canm yanıo ama hepsini allaha havale ettm evt dideme benzio hatta ona bile ulaşmayı denedm:( allah kimseyi çağresiz bırakmasın

ayrıca sürekli nette olamıom çalıştığım kadar olabiliom inanın szin yorumlarınız ii gelio malesef ki benm gibiler çokkk :(

peki birşey sorucam; sen hiç aramıyor musun? inatlaşmayın bence, ayrılsanız da ortada bebek var.

aramıom çünkü ben hem hakarete uğrucam ve onlara bi çok iyilik yapcam bide arıyacağım kızım için aramıom çünkü benm yanmda sağlıklı bide haca gitmiş yaa o canmı sıkıo allah çok büyük ne deym

ben olsam açarım boşanma davasını, çocuğun velayetini sana verirler zaten bu durumda, sonra mahkeme kararı çıkarır bi daha da göstermezdim çocuğu.. çoktan haketmiş bunu, bu ne karaktersizlik ya

ewt bu nuda düşünmedm değil ama sonrası için belki vicdanen rahatsız olmak istemedm bebeğim için ne bileym sebebi ben olmak istemiorumm

ewt bu nuda düşünmedm değil ama sonrası için belki vicdanen rahatsız olmak istemedm bebeğim için ne bileym sebebi ben olmak istemiorumm

vicdanen rahatsız olması gereken sen değilsin, o erkek müsvettesi üzülsün ve bebeğin ilerde bunu anlayışla karşılar. bu zaten evlilik değil ki siz şu an kağıt üstünde evlisiniz, o evlilik sonlansa ne değişir devam etse ne değişir

Hayretle okudum. Allah size sabır ve güç versin. Eşinizin ve ailesinin utanması gerek. Bence kimseyi zorla çekmek zorunda değilsiniz. Bu nasıl bir vicdansızlık. Eşiniz ve ailesi cahilmiş kusura bakmayın.

suç ne anlayışsız kayınvalidede
ne vicdansız görümcede eltide
tek suçlu kocan
kriz zamanında karısına çocuğuna sahip çıkamayan erkekden adam olmaz koca olmaz
çok üzülüyorum böyle erkekler olduğu için ALLAH ıslah etsin
ALLAH senin de yardımcın olsun kardeş

arkadaşlar olay aslında benm doğumuma dayanıyr k.v lohusalığımın 2. günü evde bana saldırıp hakaretler etti neymş efendim görümcelerime yemek yapıp sofra hazırlamamışm.tabi bu hara güreden dolayı ben bebeğimle ilgilenemeynce bebeğim ateşten dolayı yoğun bakıma kaldırıldı ama bu kadın hem bana hemde anneme yoğun bekım kapısının önünde telefonla arayp sürekli hakaret etmeye başladı. eşim yanmdayken aradı ve bana en büyük hakareti etti (o..) eşimde duydu ben zannettm benm yanmda olacak die ama malesef.neyse ben bunların hepsini yuttum v görevm dolayısıyla oturduğum yerden başka bir yere geldim 6 aylığına eşimde ailesi ile kaldı.size asıl olayımı sölüyorum buraya geldiğimdn beri ne görümler aramş ne de doğru düzgün birileri eşim bi gün herşey yolundyken nie eltimi aramadığımı söledi bende sen onlara nie diemiosun eşimi arayın derken olay koptu kızımı hazırla almaya geliom die ne gelen var ne giden nede telefon ediyr.beyfendi inadını gösterecekmiş. değer mi size soruyorum bebeğini görmemeye o kadın için bana lütfen yardım edn ne yapmalıyımm :(

Son düzenleme:
işin dolayısıyla oraya gitmiş olman şansınız olmuş bence. Yoksa evden gidecek olsan bebeği falan almaya kalkarlardı elinden boşu boşuna stres yaşardın.

Sana o kelime kullanırken susuyorsa o da öyle düşünüyordur benim gözümde. hazır uzaktayken boşan bence. kimse haketmez bu tavırları. 2-3 kendini bilmez size haketmediğiniz şeyleri reva gördü diye boyun eğmeyin bence.

Üzgünüm ama tek kelimeyle eşinizde iş yok düzgün bir adam, koca, baba değil karısına çocuğuna sahip çıkamayan adamdan bir cacık olmuyor malesef.

eşiniz ne kadar karaktersiz bir adammış. elbette ailesine de sırtını dönsün demiyorum hiçbir şekilde ama sizi böyle aklınca cezalandırması ve haklı olduğunuz bir konuda sizi bu şekilde hor görmeleri ailecek yenilir yutulur bir şey değil. erkek adam karısına o sözleri söyletir mi? aklı başında olan bir abla ise kardeşinin karısına o sözleri layık görür mü? ne kadar zarar ziyan insanlarmış. size sabır diliyorum, böyle bir adama emek vermeyin. orada eşinizi başka bir kadına bile yamamaya çalışabilirler yokluğunuzda. sizi boşatır onu alırlar. siz kendinizi güvenceye alın bence bu saatten sonra, kurtulun bu kötü ruhlu insanlardan.

kızlar saolun hepiniz çok haklısınız bunları önceden göremezdm severek evlendk ve eşim benmle evlenmek için çok mücadele etti. tek sorun k.v neymiş sürekli nie aramıomuşm v.s bir türlü anlamadlar benm çalışan bi bayan olduğumu inannın canm yanıo ama hepsini allaha havale ettm evt dideme benzio hatta ona bile ulaşmayı denedm:( allah kimseyi çağresiz bırakmasın

Eşiniz size bunları reva görüyor ve tek sorun kayınvalide mi diyorsunuz?

Back
X