- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.406
- 798
Allah mi soyletti neBen anne değilim yanlış alıntı yaptınız sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah mi soyletti neBen anne değilim yanlış alıntı yaptınız sanırım
Yok yaa o iş zor artıkAllah mi soyletti ne![]()
başak burcumusunben çözümsüz bir dert göremedim aslında.
eşine günlük görevler ver. bugün şu evlere bakıcaksın gibi. bi ev bulun senin işine yakın yere taşının.
çocuğun çoğu işiyle o meşgul olsun.
evde daha çok duruyorsa ev işinin çoğu onun üstünde olsun
benim durumum da böyle gibiydi.
mesela düne kadar eşimin üstüne 1 tane bile fatura yoktu.
kiradan eşimin telefon hattına kadar hepsi benim sorumluluğumda.
adam maaşını aldığı gibi parayı bana eft yapar ben 1 günü borçları organize etmekle geçiririm
ama şimdi naptım, ev arattım buldurdum tutturdumkontratı onun üstüne. gitti elektriği suyu da üstüne aldı, daha da neler yapıcam ona, yetti be adamın otobüs biletini, sınava giriş kartını bile ben ayarlıyorum. bütün işlerini takip ediyorum, fenalık geldi sorumluluklarımı yavaş yavaş devrediyorum.
yazacaktım ya da oğlaksın dıye,yanılmadım,yok oğlak
başak burçları öyle mi oluyolar![]()
yazacaktım ya da oğlaksın dıye,yanılmadım,
Bundan bir 5 sene once bunun muhabbeti olsa, olurmu hic sorun degil hayat musterek derdim. Ama hayir musterek falan degil erkegin daha cok calisip, tasin suyunu cikaracak cinsten olmasini savunuyorum artik.
Ikimizde ogrenciydik, benimki bitti onunki bitemedi, bitirmek icin ustun bir caba sarfettiginide dusunemiyorum. Daha iyi bir is bulmaya calistigini da goremiyorum. Ay okulda cok basarili ama desem oda yok. Bu arada bu bahsettigim okul doneminde benim bir de cocuk dogurdugumu arti olarak ekleyelim.
Isimi cok seviyorum ama artik cok yiprandim. Eve cok uzak, hegun 2.5 saatim yolda geciyor. Kizim hergun krese gidiyor. Eskiden iki yada uc gun gidiyodu, yazmalarimi o uyurken yapiyodum. Bir sekilde idare ediyordum ama simdi hergun kreste. Her aksam trafikten yorgun dusmus ve cogu zmn sinirli geliyorum eve. Bir gun iyiyse birgun kotuyum. Yakin biryerlerde ev bakiyorum, ama sadece ben bakiyorum, tembel kocam ev bakmaya da tasinmayada useniyor gibi.
Artik buralardan cekip gitmek istiyorum.
Sizler yogun calisan kadinlar nasil idare ediyorsunuz? Nasil saglikli kalip cocuklarinizla ilgilenebiliyorsunuz?
bende oglagim bende aynen siz gibiyim. esim bir dedigimi iki etmez evde benim borum oter ama butun organizasyon bende. herseyi ben kumanda ediyorum. buda yoruyor bazenyok oğlak
başak burçları öyle mi oluyolar![]()
bende senın gibiyim,bekarım,benımde hoşuma giderdi,lakın kımseye güvenmediğim için,kendı işini kendın yapcan savurnurum,ama çok yoruldum,keşke benım hayatını kolaylaştırdığım ınsanlar bırazda benım hayatımı kolaylaştırsa,ama çok değişitm,ama kendı sorumluluğumu çocuk yaştan beri taşıdığım için bazen bunalıyorum,ama sen ben gibi tipler,yıne guvenmez,yada dönup dolaşıp yıne kabak başına patladığı için kendı işini kendı yapar, :)işin kötüsü kontrolun bende olmasından aslında hoşlanıyorum ama yoruldum şu sıralar üstümde çok sorumluluk var...![]()
Bundan bir 5 sene once bunun muhabbeti olsa, olurmu hic sorun degil hayat musterek derdim. Ama hayir musterek falan degil erkegin daha cok calisip, tasin suyunu cikaracak cinsten olmasini savunuyorum artik.
Ikimizde ogrenciydik, benimki bitti onunki bitemedi, bitirmek icin ustun bir caba sarfettiginide dusunemiyorum. Daha iyi bir is bulmaya calistigini da goremiyorum. Ay okulda cok basarili ama desem oda yok. Bu arada bu bahsettigim okul doneminde benim bir de cocuk dogurdugumu arti olarak ekleyelim.
Isimi cok seviyorum ama artik cok yiprandim. Eve cok uzak, hegun 2.5 saatim yolda geciyor. Kizim hergun krese gidiyor. Eskiden iki yada uc gun gidiyodu, yazmalarimi o uyurken yapiyodum. Bir sekilde idare ediyordum ama simdi hergun kreste. Her aksam trafikten yorgun dusmus ve cogu zmn sinirli geliyorum eve. Bir gun iyiyse birgun kotuyum. Yakin biryerlerde ev bakiyorum, ama sadece ben bakiyorum, tembel kocam ev bakmaya da tasinmayada useniyor gibi.
Artik buralardan cekip gitmek istiyorum.
Sizler yogun calisan kadinlar nasil idare ediyorsunuz? Nasil saglikli kalip cocuklarinizla ilgilenebiliyorsunuz?
bende senın gibiyim,bekarım,benımde hoşuma giderdi,lakın kımseye güvenmediğim için,kendı işini kendın yapcan savurnurum,ama çok yoruldum,keşke benım hayatını kolaylaştırdığım ınsanlar bırazda benım hayatımı kolaylaştırsa,ama çok değişitm,ama kendı sorumluluğumu çocuk yaştan beri taşıdığım için bazen bunalıyorum,ama sen ben gibi tipler,yıne guvenmez,yada dönup dolaşıp yıne kabak başına patladığı için kendı işini kendı yapar, :)
toplu sekilde cvp vericem kizlar bu seferik.
yorumlar icin tesekkur ederim, evt esimin daha fazla sorumluluk almasi lazim belki biraz itelemek lazim.
ama su an cok daha kotu bir duruma geldik, dun icimde ne varsa saydim doktum.
yine taa en baslara donup isitip isitip kendinin ailesinin ozellikle annesinin yaptiklarini yuzune vurdum.
hepsinden sonra birde udtune bu yukler katlanamayacak kivama geldi hersey.
calismak cok kazanmak falan degil tahammulum kalmamis benim bu adama.
inanin suan basimi alip gidesim var.
sabahtan beride laf sokarak yazisiyoruz, saydi doktu oda, bissuru laf soyledi.
bilmiyorum artik ne yapilir bunca seyden sonra.