Arabasını ailesine vermesi bir şey değiştirmez. Devri kendi üstüneyse aldığı ve devrettiği tarih çıkar kayıtlardan. Onda senin de hakkın var. Bankadaki parası için bir şey yapılacağını sanmıyorum.
Yerinde olsam ayağına konuşmaya gitmem. Bir dahaki aradığında araba ve atıyorum durumunuza göre 200bin tl para verirsen anlaşmalı boşanırım. Sonuçta benim bir kusurlu davranışım yok, bir sebep yokken boşanmak isteyen, kusurlu olan taraf sen olduğun için de boşanma davasında tazminat da isterim de. Yoksa kalsın böyle, bana nikah lazım değil de ve asla telefonlarını açma. Mesaj atsın.
Sen de mesaj atarken dikkatli ol. Öyle hakaret falan etme. 3 gün diye gittin, orda kaldın. Beni gelmemle tehdit ediyorsun. Ne yiyorum ne içiyorum sormuyorsun. Sorumluluklarını yerine getirmiyorsun. Evi terkettin. Bunların hepsini sakince yaz. Mağdur olduğunu dile getir, mahkemede işine yarayacak.
Asla anlaşmalı boşanma. Zaman ver düşünecem de deme. Para istersen zaten vazgececek.
Ve bence de. Alabildiğini al ve boşan. Bu erkek değil ki evine sahip çıksın. Bostan korkuluğu bile bari kuşları uzaklaştırıyo yerini koruyo. Bu bostan korkuluğu bile değil. Gitsin kendi çöplüğünde boğulsun bundan hayır gelmez. Çalışıyor musun?