• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benden çok görümcemi kıskanıyor normal mi sizce

Kıyamam sana eşinede çok aşıkmış :34: inanın dalga falan geçmiyorum yorumlarınızı okudum bence çok haklısınız bir kadın aşık olduğu eşini kimseyle paylaşmak istemez ve eşinin onu kıskanmasını bir sevgi aşk belirtisi olarak algılar
arkadaşlarında dediği gibi görümcenizi hep koruyup kollayarak yetiştirildiği için bunu eşiniz bilinçaltında bir görev gibi yapıyordur ama merak etmeyin sizide kıskanıyordur ama size çok güvendiği için belli etmiyor aslında çok şanslısınız ne güzel eşiniz size çok güveniyor demekki siz onada çok güveniyorsunuz diye düşünüyor çok sağlıklı bir ilişki
kıskanılmak abartı olmasada güzel bir duygu helede sizin gibi yeni evliler için ama inan bizim gibi seneler geçtikten sonra eşim beni kıskansa ben şahsen eşimi çok itici buluyorum
kısknaçlıktan karısını sokağa çıkarmayan döven insanlar biliyorum devamlı eşlerini takip eden telini dinleyen eve kamera koyan bile var
böyle olmasındansa hiç kıskanmasın daha iyi

evet cok seviyorum ve cok kıskanıyorum.görev gibi yapıyor olabilir tek kız kardeşi bi de 3 erkek bi de görümcem tek ya off bılmıyorum bu aksam konuscam artık.

bence çok şanslısın. görümcenle uğraşmaktan sana sıra gelmiyor.seni kısıtlasa,karışsa,keyfini boza daha mı iyi?
boşver... görümcen evlenince enerjisini sana döndürür. bu sefer de eşim çok karışıyor diye konu açarsın. bazı erkekler iş olsun diye karışırlar. sanmıyorum çok sevdiğinden yaptığını.bekar diye yapıyor.

evet cok seviyorum ve cok kıskanıyorum.görev gibi yapıyor olabilir tek kız kardeşi bi de 3 erkek bi de görümcem tek ya off bılmıyorum bu aksam konuscam artık.

Canım bence eşine bu konuyu bir daha açma.Zaten daha önce konuşmussun.Erkekleri bu tür konuları fazla açmak onları bunaltıyor.Aranız bozulup dolayısıyla moralin de bozulur.
Zaten ne kadar konuşsanda eşinin içinden o duyguyu çıkaramazsın.
Sen görümcene karşı olayı lehine çevir.
Mehmet sana karşı niye böyle davranıyo ki.İyi ki de bana bu kadar karışmıyor.Karışsa çok sinirlenirdim vs.
cümleler kur.Ama rahat olduğunu da hissettir görümcene.:)))))))))

Kıskanç olması daha kötü emin ol...

Ben tek başıma kıyafet alırken çok zorlanıyorum ve çoğu kez almaktan vazgeçiyorum...

Beyaz pantolon, beyaz üst, diz üstü etek, dar bluzlara takıntısı var... hiç yakışmıyor hayatım, kumaşından çalmışlar der.. giymemem için elinden geleni yapar....

Şimdide "çocuklu kadınsın hayatım hiç yakışıyor mu" ya sardı

Düğün müğün olur, yanımda götürürüm kü, alırken görsün, sonra karışmasın diye :27:

Görümceme hiiiiiçççççç karışmazzz....borusu bana ötüyor nasılsa...

Çoook isterdim, "hayatım sana ne giysen yakışır" diyip karışmamasını...

önceki konularınıza da bir göz attım... sanırım sizin özgüvenle alakalı bir probleminiz var... bu konuda yardım alabilirsiniz...

sonuçta siz evlisiniz giydikleriniz ya da hareketleriniz başkaları tarafından yanlış anlaşılmaz ama görümceniz bekar, laf söz gelir kıyafetlerinden onu yanlış anlarlar başında onu koruyacak kollayacak biri yok diye düşünüyo olabilir eşiniz. klasik erkek aklı işte =) senin başında o var ama görümcenin yok, o yüzden ona karışayım da laf söz olmasın diyodur içten içe kesin.

bence görümcen bekar olduğu için bi de tutucu bi aileye sahipsiniz bu sebeple çok karışıyordur.ve görümcene güvenmiyordur o yüzden ksıtlıyodur.diğer arkadaşlara katılıyorum bence sen bundan sonra dışarıa çıkarken daha fazla süslen bak nasıl kıskanıyor.ama eşin kıskanmaya başlayınca bu defa sıkılacaksın

eşine lafını bile etme. daha da abartır inadına.
zaten görümcen de eşin de anlamışlardır senin kıskandığını.
görümcen inadına senin yanında o lafları ediyor. sinir olasın diye.
bırak ne yaparlarsa yapsınlar.

Ama bu sizin saydığınız şeyler kıskançlıktan değil, abilik içgüdüsünden ileri gelir..

Bazı ailelerde; erkekler kız kardeşleri üzerinde dahi ! hakimdirler..
Babadan çok abi üstlenmiştir bu görevi..
Çocukluktan ileri gelen bir durumdur.

Ayrıca sizden çok sevmesi ya da az sevmesi mümkün değil, iki sevgininde kulvarları çok farklı..
Bu şekilde değerlendirirseniz mutsuz olursunuz ki oluyorsunuz.

Ayrıca ''görümcem benden uzun'' demeniz bile görümcenizle kendinizi kıyaslamaya başladığınızı gösterir.

Ayrıca görümcenize davrandığı gibi size davransa nasıl mutlu olacaksınız..Bu tam bir esaret olmaz mı ?

İnanın bana bu yaptığınız çok yanlış; sizi mutsuz eder, kişisel eğitiminize zarar verir,eşiniz hissederse size karşı farklı duygular besler.

Bu durumdan kurtulmanın yolunu aramalısınız.

esınızın gorumcenızı kıskanması gayet normal bırsey .hatta kıskanclık demeyelım de koruma ıcgudusuyle verdıgı tepkı dıyelım .
sonucta kızkardesı ,abıler hep kızkardeslere karısırlar.
bence bunu sorun ettıgınızı esınıze bıle ıfade etmeyın .
hanı sızı kıskanmamasını sorun etmıs olabılırsınız ama ,gorumcenızle kıyaslamaktan hoslanmayabılır.
bızde aıle apartmanında oturuyoruz.evlı abımle ıle aynı apartmandayız.
benım abım de oyle her gıydıgıme karısır makyajıma sacıma basıma kılık kıyafetıme karısır.
sonra tabı bız kapısırız:1:
ben de sınırlenıp yengemlere cıkarım yengeme sıkayet ederım''bıktım senın kocandan artık yeter al sunu basımdan ''dıye:1:
canım yengem de benı tesellı eder,sonra abıme azarı basar.

başlık yanlış bence eşin görümceni kıskanmıyor sadece kardeşini korumaya çalışıyor.genç kız olduğu için hala onu çocuk gibi görüyordur yeteri kadar olgunlaşmadığını düşünüp yönlendirmeye çalışıyordur.sana da evli barklı olgun bayan gözüyle bakıyordur büyük ihtimalle ona hal tavır ve hareketlerinle güven vermişsin bu nedenle sana daha az karışıyordur ki bu büyük avantaj bence :40:bir erkeğin eşini aşırı kıskanması kısıtlaması hoş değil ki:50:düşünce tarzın çok yanlış görümcen sana rakip değil canım onların ilişkisi çok farklı bir ilişki.boşuna beni daha az kıskanıyor onu daha çok seviyor diye düşünme iki sevgi çok farklı sevgi türüdür:34:.bu düşüncelerini eşinle paylaşıp huzurunu hiç kaçırma canım:31:

çok doğal bir şey erkek kardeşin kız kardeşi koruma içgüdüsüyle
sahiplenmesi bazı şeylerine karışabilmesi özellikle babaları sürekli şehir dışındayken...siz bence görümcenizi kıskanıyorsunuz
ilgi onun üstüne kayınca ,eşim beni değil de kardeşini kıskanıyor olmuş olay...biraz rahat olun kıyaslamayı bırakın mutsuz olursunuz .

eşin bence senin güvenilir nerde ne yapacağını bilen olgun biri olduğu kanatinde...yani güveni var sana...kızkardeşi sanırım bekar ve maleesef kızkardeşlerin kaderi bu sanırım:))))bak ne diyeceğim;eşimle nişanlıyız dini nihakımız zaten kıyılmış;akşama kına gecemiz ertesi gün düğün ve resmi nikahımız olcak;kına gecesi gününde öğlen gidip alyansları değiştirelim daha güzel alalaım diye çıkacağız, abim "onunla yalnız ne işin var yengen de gelsin sizi,nle "dedi ya.....:27: inanabiliyor musun "o "dediği kişi dinen eşim akşam kına gecem ertesi gün düğünüm olcak bana onunla ne işin var diyor:33: :1:
ab,iler hakikaten kıskanç oluyor kendi nişanlısıyla nereleri gezmişti.oohhhh...ben de alyansa deişmeye gidicem laf etmişti...yani takıldığın nokta hakikaten gereksiz bence..abiler yapı itibariyle babalardan daha da kıskanç oluyor....niye gittin;niye giydin niye öyle konuştun ..gülme.....vs vs vs...takılma bile görümcen şu anda kaç yaşına gelirse gelsin abinin gözünde cahil neyi nerede yapacağını nerde nasıl davranacağını bilemeyen abi tarafından yol gösterilmeye muhtaç bir çocuk...işte eşin kızkardeşini tam da böyle görüyor.

Son düzenleme:
meraba daha önce de eşimle ilgili bi kaç kez konu actım.ben eşimi çok kıskanan biriyim.eşimse evlendikten sonra beni hiç kıskanmamaya başladı.kapalı bi aileden gelıyor.kapalı derken tutucu bı aıle mesela görümcemin her seyıne karısır.benden daha uzun boylu görümcem.mesela bugun benim işyerime geldiler görümcem kayınvalidem ve eşim.görümcem eşime kızıyordu bi rahat vermedi diye.yok neden şal taktın dikkat cekıyor dudağına dudak kremı surme eldivenlerin niye oyle.sanki beni sinir etmek için özellikle yapıyorlar.sanki içimi okuyolar bak abim seni kıskanmıyor ama bana neler yapıyor gibi.bi kaç kez de benle beraber yuruyor mesela görümcemle teyzesi de arkadan gelıyordu onlar bıraz guluyolardı hemen benı bırakıp pnların yanına gitti.yani bunun gibi seyler eşim kıyafetıme karısır ama kıskandığından mı bılmıyorum.görümceme yaptıgı gıbı yapmaz.cok zoruma gıttı ağlamamak ıcın zor tutuyorum kendımı.görümcemı cok sevıyor.bendne bıle cok sevıyor bence ona hıc laf soyletmıyor.sizce ne yapmalıyım sürekli gözü onun üzerinde mesela bi şal takmıs neden taktın cok dıkkat cekıyor demıs ben taksam bana demez emınım.böyle işte arkadaslar ne dersınız bılmıyorum.eşime neden böyle yaptıgını sorayım mı sizce.oyle utandım kı m-o benı de kıskanıyor ayy sana yaptıgı ne kı bana neler yapıyor demeyı cok ısterdim:(((

sizde eşinizin size yaptığı kıskançlıkları görümcenize abartarak anlatın o da anlasın ki sizide kıskanıyor ben olsam böyle yapardım benim eşimde beni görümcem kadar kıskanmazdı ama :) şimdi ne yapacağını şaşırıyor zaten görümcemlede mesafemiz var aramızla allahtan küçük şeytanla bence sizde abartıp görümcenize anlatın sonrada şöyle söyleyin abin işte huyu bu :))) hah ha o da çatlasın evlenincede toptan kurtulursunuz üzülmeyin allaha emanet olun canınızı sıkmayın

benim abimde biraz öyledir, sürekli gözü benim üzerimdedir, yengemin giyimine birsey demez, aslinda benim giyimimede karismaz , sadece bir kez birsey demisti, ama onun disindada evde olmadigim zaman annemlere hep sorar nereye gitti, neden gitti, nezaman gelecek diye. bence kiskanclik degil bu, sadece bir koruma mekanizmasi, yani görümceni korumaya calisiyor, bekar oldugu icin erkeklerden kötü gözlerden korumaya calisiyor o yüzden göze batacak sekilde giyinmesini istemiyordur diye düsünüyorum. bence bu kötü birsey degildir,aksine iyi birsey ve kafana takmana gerek yok derim ben...

benim abimde biraz öyledir, sürekli gözü benim üzerimdedir, yengemin giyimine birsey demez, aslinda benim giyimimede karismaz , sadece bir kez birsey demisti, ama onun disindada evde olmadigim zaman annemlere hep sorar nereye gitti, neden gitti, nezaman gelecek diye. bence kiskanclik degil bu, sadece bir koruma mekanizmasi, yani görümceni korumaya calisiyor, bekar oldugu icin erkeklerden kötü gözlerden korumaya calisiyor o yüzden göze batacak sekilde giyinmesini istemiyordur diye düsünüyorum. bence bu kötü birsey degildir,aksine iyi birsey ve kafana takmana gerek yok derim ben...

Ben bu yoruma katiliyorum. Kardeslik cok baskadir bence kesinlikle yanlis anlamamalisin benim abimde bana neler yapar esine hicbirsey demez esininde bunu sorun ettigin gormedim hatta yapma kiza karisma bilmemne der bence sizde oyle yapip iyi niyetli oldugunuzu gosterin gorumcenizi kiskandignizi dusunebilirler buda hic hos olmaz bence. Hem ben nisanliyim abim hala oyle davranir bana nisanlimla gorusunce bi ton laf eder fln abilik iste buyutcek bisey yok bence

benim abimde beni çok kıskanır evlendim hala peşimde kurtuluş yok sanırım gerçi ben memnunum :) ama ya bizim gelinde senin gibi düşünüyorsa bak şüphelendim şimdi :)) ama ben takma fazla derim evlenir artık kıskanmaz diyede umutlanma hiç boşuna kardeşlik bağları çok kuvvetli demek asla peşini bırakmaz sen evliliğine bak hiç bu konular için güzelim huzurunu bozma derim ben ;)

:1::1:geçen zaman aklıma geldi konuyu okuyunca..
buyuk bir yanlış anlaşılma var..
arkadaşım önce sakin ol...
abim yengemle yeni evlendiği yıllarda,abim yengeme karışırdı ama bize karıstığı gibi değil..bize derken ablam ve bana....
mesela en basiti arkaşlarımızla buluşmamaıza,gyimimize hele hele makyajımıza....
artık bunaltırdı bizi...
yengemi ise bu kadar sık boğaz etmezdi..
sonra yengeme biz derdik ya abime bişe söyle yenge karısmasın bize yengem benden 2 yas buyuk bu arada neyse..
oda gülerdi,evlenince size karısmaz..şimdi abilik görevni yapıyor size zarar gelmemesi için..
:1:
ablam evlendi bende nişanlıyım...
yuzumuze bakmaz oldu neredeyse abim:1::1::1::1:

Back
X