Kıyamam sana eşinede çok aşıkmışinanın dalga falan geçmiyorum yorumlarınızı okudum bence çok haklısınız bir kadın aşık olduğu eşini kimseyle paylaşmak istemez ve eşinin onu kıskanmasını bir sevgi aşk belirtisi olarak algılar
arkadaşlarında dediği gibi görümcenizi hep koruyup kollayarak yetiştirildiği için bunu eşiniz bilinçaltında bir görev gibi yapıyordur ama merak etmeyin sizide kıskanıyordur ama size çok güvendiği için belli etmiyor aslında çok şanslısınız ne güzel eşiniz size çok güveniyor demekki siz onada çok güveniyorsunuz diye düşünüyor çok sağlıklı bir ilişki
kıskanılmak abartı olmasada güzel bir duygu helede sizin gibi yeni evliler için ama inan bizim gibi seneler geçtikten sonra eşim beni kıskansa ben şahsen eşimi çok itici buluyorum
kısknaçlıktan karısını sokağa çıkarmayan döven insanlar biliyorum devamlı eşlerini takip eden telini dinleyen eve kamera koyan bile var
böyle olmasındansa hiç kıskanmasın daha iyi
evet cok seviyorum ve cok kıskanıyorum.görev gibi yapıyor olabilir tek kız kardeşi bi de 3 erkek bi de görümcem tek ya off bılmıyorum bu aksam konuscam artık.