Esim benden cok uzak

Yagmursonrasi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
61
34
298
İngiltere
Kizlar ben 8 yillik evliyim 2 cocugum var ama esim benimle asla muhabbet etmez. Ben cok denedim ama yok. İsde ne yapar ne eder ne kDar para kazanir haberim olmaz. Kendi isinde calisiyo ama ne kadar kazanir doylemez kazandigi parayida is yerinde kasaya koyar ama o kasada ne kadar para var kime borc verir kimden borc alir bilmem. Bide yurtdisindayim kimsem yok onun iki aplaso var bide simdi erkek kardeside geliyo t. C den ben istemedim ama ayrilma seviyesine geldik evi terk etti geri geldi falan falan iste. .... Simdi erkek kardedi geliyo cok stresliyim cunku hep ailesiyle tartidoyorum ne kadar uzak olsam onlardan onkadar mutlu olurum eminim. Ama esim onlardan uzak 1 km bile yasiyamaz. Ne yapacam bilmiyorum 2 tane gul gibi cocugum var birakip gidemem ama onun ailesinede sinir oluyorum artik. Yardim edin erkek kardesi gelecek diye cok stres oldum bizde fazla kalmiyacak ama stres oldum iste. Bunalima girecem nerdeyse yardim edin kizlarrrrrrrrrrrrrr :((((()(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canim o beni gordu begendi arkadasima soyledi cunku ikimizin ortak arkadasi vardi. Ben t. C deydim o zamsn ama hep telefonda konustuk internette konustuk. Bir flort donemi olmadi yani

eşinle ciddi ciddi konuş
yani evli insanlar nasıl konuşmazlarki
para iş geçtim
en azından biraz sohbet etseniz

Yok ya sohbet etmeye baslasak herseyden konusacaz ama adam benimle paylasmayi sevmiyo. Aplasi eve gelince gun icinde ne yaptiysa anlatir ama biz tek iken agzini bicak acmaz. Alir eline telefonu yatana kadar. Sonra kanepede sizar simdi yaptigi gibi :)

eşinizle konuşun..
beraber cıkın dolasın ..
cocuklarınızda var daha ne olsun ..

Ya dolasmaya dolasiyoruz. Mesala pazar gunu evde calismaz ama o gun ailece gider gezeriz. Benim sorunum hayatinda bir plan yapacaksa yada gun icinde birsey olacaksa haberim olmaz herseyi gizli yapar. Tipki kardesini getirecrgi gibi. Ben istemiyorum dedim ama adam gizlice kagitlari yapiyodu soylemedi bana. Yani herseyi gizli yapar sanki bana guvenmiyo yada bir gelecek dusunmuyo

Back
X