• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benden habersiz motor almış.

Bana konuyu serviste açtı. Zaten yalnızken söylememesi tamamen planlı. Sen kimsin i de serviste söyledi. Gerizekalı bu durumlarda birkaç kez daha söylemişti. Onun bana söyledikleri hoş benim söylediğim bir cümleye takılıyor. Sanki daha önce boşanmaktan konuşmadık hiç. Tam rolcü. Konuyu ne yapıp edip getiriyor bir yere. Yolun açık olsun da hiçbir sıkıntı yok bence. Bana motor aldım sen kimsin diyen adama ne diyeceğim. Üstelik hemen demedim ben. Telefonlarımı meşgule attı vs ondan sonra sinirlenip söyledim. Serviste rezil etmişim onu sözde. Hem kimse duymadı hem de kendi konuyu açtı. Gerizekalı. Hep kendini düşünüyor. Yüzüksüz geziyor şimdi herhalde servistekilere şov yapıyor.
Sanki düşmanınınızdan bahsediyorsunuz. Geçen bizde tartıştık eşimle neden öyle düşünüyorsun ki bu çok fesat bi düşünce yanlış anladın falan dedi çok sinirlendim konuşmayalım dedim kapattım aradı tekrardan sinirlendiğimi konuşmak istemediğimi söyledim akşama kadarda yazmadım eve gidince zaten pişman olmuştu. Tartışma anlarında yükselmeyin insan içinde konuşmayın gidin evinizde konuşun motor aldım mı dedi “ haberim yok “ diyin. Sen kimsin mi dedi tartışmayın “ bu tabir çok kırıcı hiç hoşlanmadım eve gidince konuşuruz diyip geri çekiceksinnz kendinizi.

Sanki düşmanınınızdan bahsediyorsunuz. Geçen bizde tartıştık eşimle neden öyle düşünüyorsun ki bu çok fesat bi düşünce yanlış anladın falan dedi çok sinirlendim konuşmayalım dedim kapattım aradı tekrardan sinirlendiğimi konuşmak istemediğimi söyledim akşama kadarda yazmadım eve gidince zaten pişman olmuştu. Tartışma anlarında yükselmeyin insan içinde konuşmayın gidin evinizde konuşun motor aldım mı dedi “ haberim yok “ diyin. Sen kimsin mi dedi tartışmayın “ bu tabir çok kırıcı hiç hoşlanmadım eve gidince konuşuruz diyip geri çekiceksinnz kendinizi.
Onu yapamıyorum işte. Direkt yolları ayırmak geliyor dilime, çünkü artık yoruldum. Tatil diyorum çocuk gibi tutturmuş filan oluyorum. Sonra insanlarla konuşurken planlamaya çalıştığını duyuyorum ama beni ilk seferinde çok kırıp saçmalayıp sonra yapıyor. Yapıyor mu onu da bilmiyorum

Bizde fesat düşünen o. Geçen yakınımın düğünü vardı o bize gram takmıştı biz de takmalıyız dedim. Sonra emin misin dedi, ben de evet gördüm gibi hatırlıyorum dedim. Yani demiş bulundum. Diyor ki gördüm dedin şimdi emin değilim diyorsun bir daha yalan söyleme bozarım seni. Dedi bana ? Normal mi sunshine??????

Bizde fesat düşünen o. Geçen yakınımın düğünü vardı o bize gram takmıştı biz de takmalıyız dedim. Sonra emin misin dedi, ben de evet gördüm gibi hatırlıyorum dedim. Yani demiş bulundum. Diyor ki gördüm dedin şimdi emin değilim diyorsun bir daha yalan söyleme bozarım seni. Dedi bana ? Normal mi sunshine??????
Yani normal değil ama ilişkilernizi düzgün yürütmelisniz Tülay kökün “ evlilikte olur öyle şeyler, taviz” tarzı bi videosu var onu izleyin. Bizim tatile hakkımız olduğu gibi karşı tarafın tatil istememe hakkıda var sinirlenmeyin. Tepki verilmesi gereken yerde tepki vermezseniz saygınızı yitirirsiniz. Size sen kimsin dediğinde tartışmayıp yazık nasıl benimle böyle konuşursun diyip bırakmalısınız o an. Size saygısızlığına tepki gösterin önce habersiz motor almasına değil sonra açıklarsınız evli çiftlerin böyle yapması doğru değil diye. Eğer uymuyorsa size eşiniz tartışma anında değil oturarak düzgünce yolları ayırmayı konuşun. Herkes evliliğinde sorun yaşıyor ilk zamanlar çokta fazla oluyor. Bu arada eşim benden habersiz yiğenine hediye bile almaz haber veririz birbirimize. Alıcağımız arabayı onu bunu birlikte seçeriz. He olduki haber vermedi tepkim “ haberim yok ama benim hoş değil bu” derdim. Sen kimsin mi dedi bedelini öder ketum gibi suratımı 10 gün çeker iletişimde kurmazdım ki bidaha o kelimeyi kullanamasın.

Merhaba hanımlar.
Farklı bir konu ile geldim. Eşimi savunmaya gücüm yok. Benim içim hayal kırıklığı... sabah iş servisinde giderken bana motor aldığını söyledi. Üstelik bundan önce birbirimizden habersiz bir şey almadık. Evim başka ihtiyaçları varken motor almasını mantıklı bulmayacağım için bana söylemeden almış muhtemelen. Ben şaka yaptığını benden habersiz alamayacağını söyleyince, o an sen kimsin filan dedi bana... ve dahası... ben yolun açık olsun diyince de, kıyametler koptu. Sözünün arkasında duuur, bana yolun açık olsun diye rest çekersen ben bir dk daha duramam kendime saygısızlıktır bu diye coştu. Dün telefonda oldu bunlar servisten indikten sonra. Boşanmaya kadar geldi konu...
Kendi ayıbını örtmek için benim ona yolun açık olsun dememi konu etti...
Böyle bir durumda boşanma blöfü yapabilmesine mi, habersiz iş yapabilmesine mi yanayım?
Daha önceki konularımın sıktıntısı bitti.
Bu başka bir konu...
Siz ne yapardınız? Bu boşanma konusu dile pelesenk oldu. Ailemi de haberdar ettim. Çünkü bir gün bir günü tutmuyor. Evlilikte daha iyiye giderken bir yaptığıyla tepetaklak olmaktan yoruldum.
Seninki iyi bir dersi haketmiş, ciddi ciddi boşanmaya kalk bakalım nasıl etekleri tutuşuyor 😅

Bacım sen bu adamdan ve ailesinden daha çok çekersin gibi geliyor bana. Sen kimsin ne demek yahu. Evlendikten sonra mı böyle oldu öncesi nasıldı?

Back
X