• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim benden memnun degil

Bugün iki konu oldu bu içerikte, ben mi taş kalpliyim allahım, 20 gündur evimden uzaktayim, annem bir hafta daha kal diyor, bir tarafım kış olunca hiç gelememeyeceksin, kal, iki günlük dünya diyor diğer tarafim ille de evim diyor, ve itiraf ediyorum ki,ikinci tarafim ℅70..... Ben evimi duzenimi hatta duzensizligimi çok özlüyorum.....
Sen ailene cok mu uzaksin

Kadin erkek farketmez,bir insan evlendi mi,onceligi esi olacak...nihayetinde ayni evi paylastigi daha onemlisi ayni hayati paylastigi kisi evlendikten sonra esi oluyor,bu yuzden bu sorumlulugu tasiyabilecek cesareti gosterecek olanlar evlenmeli..aksi takdirde anlasmazliklar cikiyor..bu aileni yok say.esine tap demek degil tabi ki ama,esin bunu dilede getirdiyse bundan sonra esine daha ozenli davranip,onu mutlu edebilirsin..

Hem adamla ilgilenmiyorsun hem de guvenmiyorsun aldatir mi diyosun, tarla yuzunden ailesi yuzunden sorunlar yuzunden kin tutuyorsun.
Yazik ya adama

Eger esinin ilgisiz olduguyla alakali bir konu acsaydin biz derdik ki git konus. Ona ne hissetigini ne dusundugunu soyle. Esin de bunu yapmis, dogrudan soylemis. Sonrasini birakip ona vakit ayir, ilgilen biraz, bu kadar.

Ayrıca buradaki çoğ
Yok gizlemedi ama her pazar köye gidiyor ve bana kendiniz için gidiy. orum biraz getirisi olur diyor ama yıllardır kaynanamdan kayimlarimdan elimize geçen bişey yok
Altı yıl eşim her yaz gitti calıştı çabaladı. O
zamanlar kp tarlaları bolmemisti. O kadar
yorgun gelirdi ki bazen bayılırdı ve acillik
olurdu. Soluğu hastanede alirdik. Neden sırf kp borcu var odensin diye. Sonra duydukki kp kaynim ev almisti ona yardim etmis diye. Yardım etsin önemli değil kendi parası ama kakayınların yada eltilerim asla gelmezdi yardıma. Bu durumu eşime söyledim. Bisey demedi ama çok zoruna gitmişti. Ailesine kiyipta bisey demedi ama artık ben biliyorum ki mecbur olduğu için gidiyor ve benim yanımda daha mutlu orada olmak mecburiyet.Bazı şeyler onların tercihi değil. Seni zorlanıyordu gitme üstüne. Zamanla herşey oturur.

kızlar ben de yeni doğum yaptım beş ay önce eşim doğumdan sonra çok kilpo aldığımı ve gögüslerimin çok sarkık yaslı kadınlar gibi oldunu söylüyo ne yapabilirim sürekli gögüslerimi dert ediyor 71 kiloyum çocuk hiç anne sütü almadı bu arada.acillll

kızlar ben de yeni doğum yaptım beş ay önce eşim doğumdan sonra çok kilpo aldığımı ve gögüslerimin çok sarkık yaslı kadınlar gibi oldunu söylüyo ne yapabilirim sürekli gögüslerimi dert ediyor 71 kiloyum çocuk hiç anne sütü almadı bu arada.acillll
Yeni konu aç başkasının konusunu sabote etme

Banyoya girdiğin zaman göğüslerine soğuk su tut sarkmasini engeller sertlesr ben bekarken de yapiyodm hala yapyrm her yerime tutuyorum soğuk suyu inşallah bi sorun olmaz hamilelegmden sonra bide sutyensz durmam hiç oda sarkmasina neden oluyo cnku

Bak annem Kardeşler'in ve ailesının yanında hıç tanımaz,savunmaz,bır değişir,Sankı bız değiliz ailesı,onlar bizı aşağılayınca onlarla bır olur,Ben ameliyat oldum,o anası babası zıyaretten gelmedi ,ona hıç değer vermez ailesi, ,o kardeşıne gıtme derdınde,torunu evde yalnız aç,o anasına gıtme telaşında,bende ağzıma gelenı söledım ,senın ailen bızız,kabullen fılan dıye,eğer eşınde böyle bir fark Görmüş ise inan bana çok acı,kendımden bılıyorum,

I
Ayrıca buradaki çoğ

Altı yıl eşim her yaz gitti calıştı çabaladı. O
zamanlar kp tarlaları bolmemisti. O kadar
yorgun gelirdi ki bazen bayılırdı ve acillik
olurdu. Soluğu hastanede alirdik. Neden sırf kp borcu var odensin diye. Sonra duydukki kp kaynim ev almisti ona yardim etmis diye. Yardım etsin önemli değil kendi parası ama kakayınların yada eltilerim asla gelmezdi yardıma. Bu durumu eşime söyledim. Bisey demedi ama çok zoruna gitmişti. Ailesine kiyipta bisey demedi ama artık ben biliyorum ki mecbur olduğu için gidiyor ve benim yanımda daha mutlu orada olmak mecburiyet.Bazı şeyler onların tercihi değil. Seni zorlanıyordu gitme üstüne. Zamanla herşey oturur.
İ sallahcanim benimkide anlar sabah köye gitti simdi gelip ise gitti bir pazar evde yanlizim

Ya aslında ikinizde haklısınız ama söylemeden geçemeyeceğim adam eve eşya mı almış, memnun değilmiş?
Hangi insan evladı pür dikkat ilgi gösterebilir ki? Çocuğunuz olduğunda bu adam ne yapacak?

Inan ne anlatmak istediğinizi anlamadim

Hayır siz ona ilgi göstermiyormuşsunuz ikinci plana atıyormuşsunuz ya.. İlk olarak cümle çok kaba. Eve eşya mı almış memnun değilmiş dedim.İkincisi tüm ilginizin onda olmamasından doğal ne olabilir ki? Şimdiden bu kadar alınan adam çocuk olunca ne yapar onu diyorum.

konu başlığı benden memnun değilmiş olunca farklı şeyler geliyor insanın aklına ne güzel iszden ilgi bekliyor biraz daha gösterin sevginizi o zaman
bence şimdi değilde ilerde o ilgiyi göstermezseniz gözü dışarı kayar sonrada sana ben söylemiştim diye üste çıkar Allah muhafaza..

Tavi
Hayır siz ona ilgi göstermiyormuşsunuz ikinci plana atıyormuşsunuz ya.. İlk olarak cümle çok kaba. Eve eşya mı almış memnun değilmiş dedim.İkincisi tüm ilginizin onda olmamasından doğal ne olabilir ki? Şimdiden bu kadar alınan adam çocuk olunca ne yapar onu diyorum.
Tavırlarından memnun degilmiş

Back
X