Eşim benden önce..

Eflinammm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
273
107
Kizlar ilk konum. Eşimle 2 yıllık bi ewliliğimz war. Mutluyuz. 7 aylık bi oğlum var karnımdakide 4 aylık :anneadayı: Her kavgada en ağır kelimeleri kullanrz ama en fazla 10 dk sonra barışırz. Sorun şu. Bnden önce 3 kişiyle birlikte olmuş ve bn bunu sindiremiyorum. Aklımdan çıkaramıyorum. Nişanlıyken bilmiyordum. Siz bu durumda olsanız bunu kabullenirmiydiniz. Bnle birlikte olurken onları düşünüyor mu diye içim içimi yiyor :KK43:

Kalbinizi ferah tutun.Kuruntulardan kaynaklaniyor bunlar. Bide hamilesiniz hassassiniz.
Evliliginizi yipratmayin

Onlari dusunseydi onlarla evlenirdi..gereksiz dusunceler bunlar...kendine guvenen bi bayanin boyle dusunmemesi gerekir bence..sizden once yasanmisliklar olacaktir normaldir..

Sizden önceymiş. Çok kurcalamayın. Siz yokmuşsunuz yani.

Siz nişanlıyken öğrendim demişsiniz ya hani, sevgiliyken sorup da "olmadı hiç kimse" cevabı mı aldınız ondan; yoksa aranızda muhabbeti mi geçmemişti?

düzenleme: nişanlıyken bilmiyormuşsunuz.

Tatlımm, o kadar zamandan sonra aklına takacak ve üzülecek seymi arıyosun sen ? Adı üstünde geçmis. O zaman herkes gecmise takılı kalıp bugünün değerini anlamasın. Benimde 2 yıllık ciddi bir ilişkim var ve sevgilimin geçmişini düşündükçe delirecek gibi oluyorum. Sonra düşünüyorum geçmişte kaldı suan benim yanımda ve anı yaşıyorum. Kötü düşünceleri at kafandan kendini bebişlerine bırak. Mutlu zamanalrınız olsun :)

Ben nisanliyim ve nisanlimin benden önce baska kizlarla beraber oldugunu biliyorum. Cogu zaman takmiyorum ...bazen aklima geliyor, duygusal anlarimda.
Bunca sene sonra nerden Icap edipte söylemis ki size? Cok gereksiz.
Cöpü kurcalayan cöp bulurmus yani :))

seni geçmişini saklaması üzmüş. ama herkesin bir geçmişi vardır kimilerine erken rastlanır ve biter. evlenmeden önceki hayatı onun. bunda alınmak bencillik olur.

Seninki yine 3 kişiyle beraber olmuş.Çocuklarında var adamda seviyor seni belli bence zindan etme hayatı yazık çocuğuna sana kocana.

Ohooo sen gene iyisin arkadasim. Benim esim uluskararasi calismis ve bu yer de rusya. Tek geceliginden uzun soluklusuna her seyi gormus yasamis adam. Mankeniyle fotomodeliyle tasra kiziyla hepsiyle cikmis gorusmus dolasmis. Bir tanesiyle evliligin kiyisindan dönmüş. Ben de arada dusunup uzuluyorum sonra da kizim elin rusu elinde tutamamis sen var ya sen sahanesin diye kendime gaz veriyorum :KK70: komik ama napiyim :KK70:

Hayyyydaaaa..... senden once olmus bitmis, kafana ne takiyorsun. Senin gibi dusunsem yandim ben. Bizimkinin maaşallahi varmis.
:KK70:

Kizlar ilk konum. Eşimle 2 yıllık bi ewliliğimz war. Mutluyuz. 7 aylık bi oğlum var karnımdakide 4 aylık :anneadayı: Her kavgada en ağır kelimeleri kullanrz ama en fazla 10 dk sonra barışırz. Sorun şu. Bnden önce 3 kişiyle birlikte olmuş ve bn bunu sindiremiyorum. Aklımdan çıkaramıyorum. Nişanlıyken bilmiyordum. Siz bu durumda olsanız bunu kabullenirmiydiniz. Bnle birlikte olurken onları düşünüyor mu diye içim içimi yiyor :KK43:
sen daha dogum piskolojisini atlatamamissin daha Oglun 7 aylik ve 4 aylikta gebesin ustune bide hamilelikte duygusallik eklenince ayni benim gibi eski defterleri kafana takar durursun kendi kendini yersin. sadece kendini degil kocanin basinin etinide yersin. beynini bi cok sey kurcaliyorsa kendini yiyip bitiriosan sende piskologa görün iyi geliyo inan bana.

sürekli geçmişi düşünürsen dengen bozulur. aklına geldikçe kafanı meşgul et, kafanda detaylandırma.
eşinin evlilik öncesi kız arkadaşları olması normal. onlar senden üstün mü nedir ki kafanda kuruyorsun.
burada neler okuyoruz, Allah şaşırtmasın, önemli olan şu an ki hayatınız. gereksiz kuruntuları at kafandan.
kavgalarda da ağır sözler söyleme, biriniz söylemezse diğeriniz de söylemez. şimdi barışsanız bile ilerde bıktırır, soğursunuz.

Sanirim neyi dert etsem diye araniyosunuz evlenmeden once adi ustunde her erkek gecmiste biseyler yasamistir bunu dusunup kafanizda kurmayin strese girip cocuklarinda etkilenmesine gerek yok esine sakin acma bu dusunceleri esegin aklina karpuz kabugu isine donmesin

X