Eşim benden soğudu, eski sıcaklığı tekrar nasıl kazanabilirim?

ahbitanem

çok zor
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
665
1
116
Diğer
Kızlar muhakkak okuyanlarınız vardır daha önce açmış olduğum konuları, eşimle boşanmanın eşiğinden döndük ve eşim bana karşı mesafali sert durmaya çalışıyor hatta kendini zorluyor bunu anlıyorum öte yandan eski sıcaklık yok aramızda, benden soğudu biraz bu gerçek ama yaklaşmama sıcaklık yaratmama da izin vermiyor bu söylediğim cinsel anlamda değil eskisi gibi sarılıp öpmüyo, ne yapmalıyım, kendisine yaklaştırmıyo gülüp eğlenirdik iyi vakit geçirirdik canımı sıkıyor :93:

Son düzenleme:
bi dönemden geçiyo herhalde, sen yaklaşınca nasıl tepki veriyo peki, neden sana soğuk durmak için kendini zorluyo, insan o kadar uzun rol yapamazki:26:

Eşim haklarımı kaybetmem için beni oyalıyor mu? Acil cevaplarınıza ihtaiyacım var!...

die bi konu açmıştım?

Canım önceki konuyu daha dün açmışsın ve pzt.ye kadar bekliycem falan demişsin, şimdi de sıcaklık kazanmaktan bahsediyosun. Bence ne yapmak istediğine iyice bi karar vermen, bazı şeyleri de zamana bırakman gerek..

boşanma davası açtı şimdi vazgeçti, mesafeli soğuk sert davranmaya çalışmasını ben kendi isteklerimi tekrar yüz bulup diretmiyim diye yapıyor olmalı uzun bi zaman olmadı bu davranışları iki haftadır böyle

yaşadığınız şeyler etkilemiş olabilir.kısaca anlatsan geçmişi canım.
o konuyu nerden bulacağımı bilmiyorum

Ama daha herşey çok yeni değil mi? Tabi ki eski haline girmesi zaman alır biraz bu açıdan bakmaya çalış bence

Sen ona soğuk davranırsan sana yaklaşır o yokmuş gibi davran

ne bilim ben şüphelendim biraz hani sende pekgüvenmiyodun gerçekten vazgeçtiğine eminmisin ?

benim naçizane tavsiyem,
o öyle davranıyor diye onun gibi davranmamanız..

siz bahar perisi olarak nasılsanız öyle olun..
ben bunu yapmaktan hoşlanıyormuyum diye düşünüp öyle hareket edin..

siz olmaktan çıkmayın..
aslında soğık birisi değilseniz soğuk olmayın..
aslında aşırı cilveli değilseniz öyle de olmayın..
çaba gösterin ama bu çabanız size ağırlık vermesin..

baktınız istediğiniz gibi değil...
mutsuzluk devam ediyorsa..
boşanma mevzusunu geri çekmesine rağmen sizin gündüme getirmenizin zamanı gelmiştir....

çocuğunuz var mıydı?
az önce konulara göz gezdirdim.ama yakalayamadım böyle bir bilgi

unutma arkadaşım kaçan kovalanırmış...
sana tavsiyem fazla kovalama

eşim farklı biri çocuk istemedi istemiyor, birazdan işten çıkar bir saat sonra evde olucak yemeği sofrayı hazırlamalıyım kızlar

siz bahar perisi değil miydiniz üye adı değiştiriliyor mu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…